HP SKÆRME


Hvis du skal bruge en virkelig god skærm til hjemmet, til gaming eller til professionelt arbejde, så foreslår vi hos Føniks Computer at købe en HP skærm. En HP skærm til hjemmet er billig og pålidelig, og den giver dig alt det, du skal bruge, for at du kan udføre hverdagens opgaver. Hvis du godt kan lide at game, så kan du købe en lynhurtig HP skærm på 144Hz eller mere, der gnidningsløst får dig igennem selv de sværeste baner – samtidig med at du virkelig kan nyde grafikken, som monitoren kan køre. Farveskalaerne på de professionelle HP skærme går fuldstændig ud over ens forventninger, og du kan derfor regne med, at en 4k skærm med en bred farveskala giver optimale muligheder for at udfolde dig kreativt, når du skaber. Der er et alsidigt sortiment her på siden, så det er bare at komme i gang med at se det igennem, hvis du gerne vil have fingrene i et super produkt.

Resultater: 183
Resultater: 183


loader

HP skærme til enhver situation

Hvis du leder efter en HP skærm, så er du nået til den helt rigtige side. For her på siden finder du hele Føniks Computers udvalg af HP skærme – og for at være helt ærlige, så betyder det, at du har ikke så lidt at vælge imellem. HP har nemlig et utrolig alsidigt udvalg af computerskærme, og det er ikke bare til forskellige folk, det er også forskellige modeller. Så om du skal bruge en billig monitor til husbehov, eller en avanceret der kan det hele, om du skal bruge en enorm sværvægter på over 30 tommer, eller om du bare vil have en lille fyr, så kan du regne med, at der er en HP skærm, der passer lige til dine behov.

Det synes vi hos Føniks Computer er super fedt, og det er også en af grundene til, at vi sørger for at have så stort et sortiment af HP skærme, som vi har. Samtidig holder vi os altid opdateret med de nyeste produkter, så selv hvis du vil have helt nye udgivelser, kan du godt regne med, at du kan finde dem hos os. For vi synes, at alle og enhver skal kunne få sig en god monitor til en god pris, ligegyldigt hvad du så skal bruge den til. Og det er noget, vi håber på, at vi lever op til.

Få den HP skærm du skal bruge til hjemmet

En stor del af verdens monitors bliver brugt i hjemmet, fordi nærmest alle har brug for at få noget hjemmearbejde af den ene eller anden art fra hånden. Der er mails, som skal sendes til gud og hver mand. Regningerne betaler ikke altid sig selv. Måske skal du have skrevet en fødselsdagsinvitation til familie og venner. Det kan også være, at du er hjemme, og der bare er brug for et online møde med arbejdspladsen. Årsagerne er mange, men det gælder sig for alle, at de skal bruge en eller anden form for skærm derhjemme, om det så er via en bærbar eller en monitor tilkoblet en stationær PC.

Hvis du har brug for en skærm, så er en HP skærm oplagt. Til brug i hjemmet behøver du selvfølgelig ikke en vildt avanceret skærm med hundrede ekstra funktioner. En billig monitor, der har et fint skærmbillede og er nem at slutte til, at nok lige det du går og leder efter – især hvis den også lige har indbygget webkamera og mikrofon. Heldigvis er det også lige det, du får, når du køber en af de billige HP skærme i vores sortiment. Det er simpelt, og det er derfor, at det fungerer så hulens godt. Når du køber en HP skærm, så får du altså lige det, du går og regner med – og der er ingen pris på at få sine forventninger opfyldt.

Perfekte gaming monitors

Der er meget  gamer udstyr, du skal have godt styr på, hvis du er en ordentlig gamer. Mus, tastatur, skærm – der er så meget, at det kan være svært at overskue. Derfor har vi i vores sektion for gamer udstyr samlet alt det vigtigste i nogle let tilkommelige kategorier, så du uden problemer kan finde lige det, du skal bruge til at game. Der er dog noget oplagt, som du i den grad har behov for, hvis du vil have den bedst mulige gaming oplevelse. For eksempel er Logitech G produkter helt vildt gode, og du bør i den grad også kigge på vores udvalg af Corsair mus og tastaturer.

Hvis du ikke har en god gaming skærm, så falder din oplevelse som gamer hurtigt til jorden. Heldigvis er der mange HP skærme, som er lavet specifikt til gaming. Om du vil have de standard 24 tommer eller 27 tommer, eller om du vil helt op på 30 eller flere tommer, så kan du være sikker på, at du kan finde en HP skærm til gaming, der passer dig i størrelsen. Du kan også få en HP skærm med kurvatur, hvis du godt kan lide den ekstra indlevelse du får af, at det er dit perifere syn, der fortæller dig, hvad der sker i kanten af skærmen.

Når du køber en HP skærm til gaming, så kan du være sikker på, at du får et toptunet produkt, der er lavet med dig i tankerne. Opdateringshastighederne er altid lynhurtige, og du kan derfor være sikker på minimum 144Hz – det perfekte tal, når det kommer til den laveste opdateringshastighed på en gaming skærm. Responstiden er på omtrent 1 millisekund, hvilket er super fedt for dig, fordi det betyder, at du altid kan regne med, at skærmen svarer lynende hurtigt, så du aldrig føler, at der er for meget input lag eller andre problemer.

Det kan være, at du gerne vil på eventyr for dig selv eller med vennerne. At udforske nye verdener og overkomme svære udfordringer er altid fedt, men det skal foregå i en kvalitet, der gør oplevelsen udsøgt. Hvis du er til hæsblæsende player versus player kamp, og esportens hjerteblod render i dine årer, så hører du også hjemme i gamernes verden. Ligegyldigt hvad, så er en HP skærm et stærkt valg, hvis du gerne vil nyde at game.

Teknologien professionelle bruger – det findes i en HP skærm

Skal der skærme til det professionelle arbejde du laver? Så er du ikke den eneste, for mange er afhængige af en monitor, der virkelig siger sparto, for at de kan udføre deres arbejde ordentligt. Grafisk arbejde med videoredigering eller 3D rendering kræver meget af ikke bare delene i din computer, det kræver også en vild monitor. Her kommer HP skærmene ind i billedet, for nogen af dem er bogstavelig talt skabt til at skabe.

Med en opløsning på op til 4k og helt ekstrem farvepræcision har det aldrig været nemmere for dig at udfolde dig kreativt. Dybden og farveskalaerne er ud over denne verden, og når de ligger på en HP skærm med 4k opløsning og en god størrelse, så kan du virkelig dykke ned og udfolde dig. Ergonomisk designede HP skærme kan ligeledes drejes og vendes på, så de sidder præcis på den måde, som du har brug for. Det kan for eksempel være med et stærkt HP EliteDisplay.

Har du nogen spørgsmål om vores HP skærme? Så tag endelig fat i vores kundeservice. Vi vil med glæde hjælpe dig med at vælge den helt rigtige monitor, om det så er en HP skærm eller en skærm fra et anden mærke. Så snart du har fundet den rigtige skærm til dig, så er vi glade.