Resultater: 0
Resultater: 0


loader

Ingen produkter fundet

Selvfarvende stempler FAQ

Hvorfor skulle jeg vælge et selvfarvende stempel?

Et selvfarvende stempel er en hurtig, enkel og effektiv måde at stemple på dokumenter uden at skulle håndtere separate blækpuder, og dens stempelkvalitet er ensartet og klart.

Hvordan fungerer et selvfarvende stempel?

Et selvfarvende stempel har sit eget blækreservoir i stemplets håndtag. Når du trykker på stemplets stempelplade, aktiverer det blækmekanismen i håndtaget, og der dannes en frisk stempling.

Hvilke slags indstillinger og konfigurationsmuligheder har selvfarvende stempler?

Selvfarvende stempler kan tilpasses til forskellige størrelser og farver på stempelplader. Du kan også ændre kørselsretningen og linjerne i dit design eller logo for at gøre det mere personligt.

Hvordan vedligeholder jeg mit selvfarvende stempel?

For at opretholde en skarp og klar stempelkvalitet skal du sørge for, at stempelpladen altid er ren og fri for overskydende blæk. Du kan også tjekke din stempelplade hver gang, du bruger den, og tørre den af med en klud eller papir i tilfælde af at det er beskidt.

Hvor længe kan jeg bruge mit selvfarvende stempel?

Med den rette vedligeholdelse kan dit selvfarvende stempel vare i årevis, afhængigt af mængden af ​​brug. Du kan altid genopfyld blæk i dit stempel, når det løber tør.

De bedste selvfarvende stempler til dit kontor

Skab en professionel atmosfære på kontoret ved at tilføje et selvfarvende stempel, der kan producere en klar og skarp stempling hver gang.

Stempel med logo og adresse

Selvfarvende stempler med dit virksomhedslogo og din adresse er en god måde at brande dine dokumenter og post. Med en selvfarvende stempel behøver du ikke konstant skifte blækpuder eller bekymre dig om, om dit motiver passer sammen.

Dato- og nummerstempel

Dato- og nummerstempler er et must-have på ethvert kontor, og med en selvfarvende stempel er det nemt og hurtigt at føje en dato eller ordre nummer til dine dokumenter. Det er også en bekvem måde at organisere dine papirer på.

Stempel til certificering

Vigtige dokumenter med en certificering skal være klart og tydeligt, og med en selvfarvende stempel kan du nemt påføre en beskrivelse af dit certificerings log eller en anerkendelse på dine dokumenter. Det er en nem måde at øge tilliden til dit firma og fremhæve din præstation.