PERSONLIG PLEJE

Herunder finder du et stort udvalg af produkter til personlig pleje. Der er massageapparater, barbermaskiner, produkter til tandhygiejne og meget mere. Du kan få de nyeste modeller fra store mærker som Philips, Braun og Remington. Iblandt vores store sortiment er vi sikre på, at du kan finde et produkt, der passer til dine behov og dit budget. Vi gør os umage for at tilbyde dig alt, du kan ønske dig til personlig pleje – uanset om det er en badevægt, epilator eller andet. Kig gerne vores sortiment igennem herunder, og henvend dig endelig til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål. Vi rådgiver dig i øjenhøjde!

Resultater: 541
Resultater: 541


loader

Køb alt inden for personlig pleje online hos Føniks

Hos Føniks finder du et stærkt udvalg af produkter inden for personlig pleje fra de bedste mærker på markedet inden for et varierende udvalg af hudplejeprodukter, parfumer, mundhygiejne og meget mere. Vi har samlet nogle fantastiske produkter der nok skal gøre den velvære endnu bedre og så kommer produkterne også i mange forskellige prisklasser. Så uanset om du leder efter personlig pleje til avancerede priser eller budgetventlige priser, så finder du lidt af hvert online hos os. Har du spørgsmål til vores produkter inden for personlig pleje kan du altid kontakte vores kundeservice og ellers er du mere end velkommen til at udforske vores udvalg af personlig pleje produkter i højeste kvalitet. 

Hold dig selv frisk og sund med de helt rette produkter

Med sundhedspleje kan du sørge for at holde dig selv frisk og sund hele året rundt med vores lækre produkter der byder på total omsorg omkring din sundhed i form af lækre fodspa, så dine fødder kan slappe af efter en lang dag på arbejde, og du finder også lækre produkter til massage der kan sørge for at få alt stress ud af kroppen når du er hjemme. Uanset om det er i form af massagepistoler eller massagepuder. Hvis den gode velværd skal være helt i top, så er personlig pleje og omsorg om dig selv det ultimative mål, og du finder derfor også hårfjerningsprodukter til når du skal føle dig frisk og klar til den store bytur, hvor du selvfølgelig ikke bør gå ned på hudplejen med de bedste produkter for en endnu bedre hud.

Køb alt inden for personlig pleje online hos Føniks og nyd en hurtig levering og gratis fragt med GLS.