Resultater: 78
Resultater: 78


loader

Lenovo har i mange år ligget i toppen blandt de mest populære computerproducenter men også deres tablets er værd at se nærmere på. Der er flere ting, der gør en Lenovo tablet til et oplagt valg, når du skal købe ny tablet. Her er i særdeleshed den imponerende valuta for pengene værd at lægge mærke til. Selv de mest kraftfulde tablets kan prale af en lav pris, og vi opdaterer ofte udvalget med de nyeste, mest kraftfulde modeller. Vi kan også tilbyde smarte modeller, der kombinerer det bedste fra Lenovo tablets og bærbare med deres eksterne tastatur, og som både egner sig til arbejde, fritid og fornøjelse. Lenovo tablets har et hav af muligheder i forhold til hardware, styresystemer og programmer og gør dig i stand til at arbejde eller nyde din favoritunderholdning, også mens du er på farten. Læs mere nedenfor eller klik dig ind på de forskellige modeller for at læse mere om, hvilke features, de byder på. 

Stort udvalg af Lenovo tablets

Med vores store udvalg af kraftfulde og lette Lenovo tablets har du mulighed for at vælge lige netop den løsning, der passer dig. Lægger du vægt på elegant design og slanke linjer, fantastisk lyd og billedkvalitet? Eller er du mest optaget af, hvad din tablet kan præstere i forhold til processorkraft eller sikkerhed? Har du et begrænset budget at anskaffe dig computer for? Uanset hvilke krav, du stiller til udstyr og software, står Lenovo tablets for høj kvalitet, der ikke vælter budgettet. Lenovo tablets inkl. modeller fra deres prestigefyldte Yoga-serie er nemlig særdeles konkurrencedygtige på prisen.

Hos Føniks Computer finder du Lenovo tablets i alle prisklasser og med masser af valgmuligheder i forhold til styresystemer, features og detaljer. Vi tilbyder både Lenovo Chromebooks og tablets med Android- og Windows- styresystemer. Skal din Lenovo tablet bruges på jobbet, til kreative opgaver eller på studiet, kan du vælge modeller med eksternt tastatur, touch pen og helt op til 12 tommer skærm for større komfort og effektivitet. Med en Lenovo tablet behøver du heller ikke gå på kompromis med tryghed og sikkerhed, hverken for dig eller din familie. Med stærke sikkerhedsforanstaltninger og trådløse opdateringer gør Lenovo tablets dig i stand til trygt og sikkert at tilgå dit trådløse netværk og surfe på internettet. Mange modeller har ansigtsgenkendelse, så du hurtigt og let kan logge på - og sikre dig, at andre ikke kan. TÜV-certificeret øjenbeskyttelse skåner øjnene ved mange timers brug, og med forældrekontrol har du også styr på, hvad dine børn kan se på deres Lenovo tablet.

Lenovo tablets til arbejde og studier

Mangler du en effektiv computer til arbejde eller til dit studie, er en Lenovo tablet et smart alternativ. Tablets er populære arbejdsredskaber blandt studerende og i virksomheder af mange grunde. En Lenovo tablet har mange af en traditionel bærbar computers funktioner. Til gengæld vejer den meget mindre og den fylder langt mindre end en bærbar. For studerende eller pendlere er det let at have den med i tasken, og den er nem og praktisk at arbejde på i toget, i kantinen eller på cafeen. En Lenovo tablet kan nemt tages med til møder eller på en walk and talk med kollegerne. Derved gør du arbejdsdagen endnu mere effektiv uden at få sved på panden. Vælger du en model med aftageligt keyboard, nærmer du dig i endnu højere grad funktionaliteten, som du finder på en bærbar computer, og du højner din effektivitet eller dit læringsudbytte endnu mere.

Hos Føniks Computer har vi Lenovo tablets med forskellige styresystemer og programmer. Med en Lenovo Chromebook har du på få sekunder adgang til alle Googles løsninger til arbejde og skole. Vælger du en Lenovo tablet med Windows, kan du skrive dine opgaver i Microsoft Word, lave dine regnskaber i Microsoft Excel eller holde din næste præsentation med Windows PowerPoint. Også yngre skoleelevers læring kan få et boost med en Lenovo Tablet med de mange muligheder der findes inden for apps til at tegne, læse e-bøger og lave matematikopgaver.

Lenovo tablets til når du skal være kreative

Det kan være du er af en kreativ natur og gerne vil have en kvalitets tablet der egner sig specielt godt til blandt andet grafisk arbejde, så skal du dog ikke kigge langt da Lenovo har flere tablets der er perfekte til dette. Lenovo Tab P11 egner sig godt til når du skal være kreativ og optegne noget grafisk materiale. Her har du muligheden for at købe en Lenovo Precision Pen 2 til din Lenovo Tab P11 tablet, der lader dig tage din tegning eller skrivning til nye højder. Den giver dig muligheden for at have fuld kontrol når du tegner, ved at lade tegnepennen være så præcis som muligt med dens niveauer af tryk-og hældningsregistrering.

Underholdning til hele familien med Lenovo tablets

En Lenovo tablet åbner for mange timers surfing, spil og underholdning for hele familien. Med en abonnementstjeneste eller via bibliotekernes hjemmesider kan du finde tusindvis af lydbøger, e-bøger og podcasts på dansk og andre sprog. Med førsteklasses lyd- og billedkvalitet sørger din Lenovo tablet også for gode filmoplevelser og musik for alle. Bilture og rejser med hele familien bliver ofte sjovere, når der er noget at give sig til for både børn og voksne. Lang batterilevetid og stødsikker kvalitet gør, at I også får glæde af alle de muligheder, en Lenovo tablet byder på, selv på lange ture.

Du kan selvfølgelig også sætte din Lenovo tablet op til børnetilstand. På den måde kan du være tryg ved at dine børn kun har adgang til sjovt og børnesikkert indhold. Du kan på denne måde styre, hvad dine børn ser, og hvor længe de har skærmtid. Nogle modeller kan endda give dig en advarsel, hvis nogen ikke sidder rigtigt, så du også på denne måde kan gøre lidt ekstra for dine børns komfort og sundhed. Den indbyggede teknologi til beskyttelse af øjnene modvirker overanstrengelse og den TÜV-certificerede skærm reducerer skadeligt blåt lys, som kan forstyrre dine børns søvn.

Lenovo tablets hjælper dig med at styre dit smart home udstyr

Smart home udstyr gør hverdagen lettere på mange måder. Inden for de seneste år har smart home udstyr medvirket til at ændre den måde, flere og flere af os indretter os i hverdagen. Det gælder både i hjemmet eller ude i mange virksomheder. Der findes efterhånden et væld af smart home teknologier, der via apps og stemmestyring kan styre alt fra sikkerhedsudstyr, belysning, varme og elektricitet.

Hos Føniks Computer følger vi hele tiden med udviklingen inden for smart home teknologi og har et stort udvalg som du kan finde på vores hjemmeside. Lenovos tablets er kompatible med Google Assistant eller Amazon Alexa. Med disse smart home teknologier har du underholdning og dagligdags gadgets lige ved hånden hele tiden, hvad enten du befinder dig ude eller hjemme. Virtuelle assistenter som Amazon Alexa eller Google Assistant kan hjælpe dig med at styre din kalender, lave indkøbslister eller kommunikere med venner og familie. De hjælper dig også, når du vil lytte til musik, tænde for dit TV eller ringe op på din smartphone. Trådløs styring med Google Assistant eller Amazon Alexa kan nemt gøres endnu mere personlig og sikker ved hjælp af stemmestyring og apps på din Lenovo tablet.

Kontakt os for flere oplysninger om Lenovo tablets

Vi lægger os i selen for at holde os opdaterede i forhold til udvalget af Lenovo tablets og føjer jævnligt nye modeller til vores udvalg. Hvis du har spørgsmål vedrørende vores udvalg af Lenovo tablets generelt, eller til bestemte modeller eller serier, er du selvfølgelig meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon eller via chatten. Du finder vores kontaktoplysninger øverst og nederst på siden. Vi er altid glade for at kunne hjælpe med at finde den helt rette Lenovo tablet til dig, så du kan få glæde af alle de muligheder, de giver, når det drejer sig om arbejde eller underholdning.