Det er vigtigt at behandle sit hardware korrekt og herunder beskytte det mod overophedning. Derfor kan du her på denne side se vores udvalg af blæsere, der er at finde til stærkt konkurrencedygtige priser. Med vores sortiment af blæsere kan du holde dit hardware nedkølet, uden det skal koste dig en mindre formue, og vi har her hos Føniks Computer et omfattende udvalg fra markedets største mærker, såsom Corsair, Cooler Master, Logitech, Fractal Design, ARCTIC, og mange flere. Find din næste blæser lige her på siden allerede i dag og nyd godt af den høje kvalitet og de stærke priser, der kendetegner vores produktsortiment.

Resultater: 823
Resultater: 823


loader

Blæsere i topkvalitet

En PC arbejder hårdt for dig og uanset om du surfer nettet, ser film eller gamer, afgiver din computer store mængder af varme.  Det er derfor også på sin plads at belønne den med en ordentlig blæser, der kan holde temperaturen nede og undgå overophedning. Vil du gerne belønne din computer for dens hårde arbejde så er en effektiv blæser ikke til at komme udenom. Med en god blæser får din PC en mere stabil performance, uanset om du gamer eller arbejder og du kan slippe for at skulle udskifte de dyre komponenter på grund af varmeskader.

Hos Føniks Computer har vi gjort vores yderste for at samle blæsere fra de bedste producenter, herunder Cooler Master, Corsair, Noctua, Fractal Design, NZXT og mange flere. På den måde kan du være sikker på en høj kvalitet, når du handler med os. Vi fører selvfølgelig også modeller i mange forskellige størrelser og med flotte LED lys, der giver en fed effekt når blæseren drejer rundt. Fra blæsere til notebooks og videokort, til blæsere til processorer og USB. Her hos Føniks Computer har vi modeller i alle afskygninger og vi opdaterer løbende vores udvalg med de nyeste produkter. Har du en særlig producent i tankerne eller særlige krav til produktet, kan du med fordel benytte dig af vores søgefunktion til højre på siden. Har du spørgsmål angående valg af produkt, eller generelle spørgsmål i forhold til vores sortiment, er du som altid meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice.