Hvis du mangler et kraftigt grafikkort til at køre de seneste og største spiltitler, så kan du her på siden finde de populære NVIDIA RTX 3070 grafikkort. NVIDIA leverer nogle af de mest moderne og potente grafikkort på markedet i samarbejde med gamerorienterede mærker som Asus, Gigabyte og MSI. NVIDIA RTX 3070 er bestemt ingen undtagelse, da kortet byder på uovertruffen ydelse i selv de allernyeste spil og endda kommer med ekstra funktioner som AI-accelereret ydeevne og den seneste generation af Ray Tracing.

Resultater: 68
Resultater: 68


loader

Gaming i topklasse med et NVIDIA RTX 3070 grafikkort

Siden lanceringen af NVIDIA GeForce 30-serien tilbage i 2020, har de populære kort været enormt efterspurgte. Det gælder også NVIDIA RTX 3070, der er blandt de kraftigste og mest moderne grafikkort på markedet. NVIDIA RTX 3070 er derfor et oplagt valg, hvis du går efter den højst mulige fps i Counter Strike eller Fortnite eller vil skrue grafikindstillingerne helt i vejret, når du spiller de nyeste AAA-spil fra Ubisoft og Rockstar. Med et NVIDIA RTX 3070 grafikkort kan du få glæde af:

  • Høj opløsning og fps i de seneste spil
  • Ray Tracing og AI-accelereret ydeevne
  • De seneste apps og funktioner fra NVIDIA

Ligesom sine større søskende NVIDIA RTX 3080 og NVIDIA RTX 3090 kommer NVIDIA RTX 3070 med nogle ganske voldsomme specifikationer. NVIDIA RTX 3070 har en ualmindelig høj clock-frekvens samt 8 GB GDDR6 SDRAM, og så understøtter kortet en opløsning på op til 7680 x 4320, også kendt som 8K. I praksis betyder det, at kortet vil gøre dig i stand til at nyde de nyeste spil – nu og i et godt stykke tid fremover.

Her hos Føniks Computer kan du finde et NVIDIA 3070 grafikkort med RTX til en konkurrencedygtig pris. Vi sørger for konstant at have et bredt udvalg af det populære kort fra forskellige producenter. Det betyder også, at faktorer som pris, antal af blæsere og design på det enkelte kort kan variere alt efter producent. Men en ting er konstant. Den kraftige ydelse går på tværs af alle modellerne.

Tag det næste skridt med Ray Tracing

Har du spillet computer siden de glade dage i 80’erne og 90’erne, har du været vidne til en fabelagtig udvikling. Abstrakte pixels er blevet afløst af realistiske 3D-figurer med tusindvis af polygoner og en til tider næsten fotorealistisk kvalitet. De mange forbedringer har dog gjort det vanskeligt at skubbe udviklingen yderligere, men med Ray Tracing har de dedikerede ingeniører og grafikere foretaget endnu en massiv landvinding.

NVIDIA RTX 3070 er baseret på den seneste NVIDIA Ampere-arkitektur, der blandt andet tilbyder 2. generations Ray Tracing. Simpelt fortalt er der tale om en teknologi, der via dedikerede processorer skaber dynamiske lyseffekter på overflader. Det lyder måske ikke som en signifikant opgradering, når man blot læser om det. Men med et kompatibelt grafikkort som NVIDIA RTX 3070 vil du hurtigt erfare, at billederne næsten taler for sig selv.

Den realistiske belysning, der ændrer sig alt efter din synsvinkel, kan give spillets verden en næsten fotorealistisk kvalitet. Det gælder, uanset om du virtuelt drøner afsted med 200 km/t i en racerbil og ser bandereklamer og bremselys spejle sig i vandpytter, eller du beskuer solens stråler filtrere ned gennem grene og træer i et fantasyspil. Selvsagt stiller dette store krav til selv de stærkeste grafikkort, og i den henseende har NVIDIA RTX 3070 en klar fordel sammenlignet med mange andre kort. NVIDIA RTX 3070 har nemlig indbyggede kerner dedikeret til Ray Tracing, hvilket gør GPU’en i stand til at levere den næsten fotorealistiske grafik uden et alt for markant tab i den overordnede ydelse.

NVIDIA RTX 3070 giver adgang til smarte teknologier

NVIDIA RTX 3070 markerer sig selvfølgelig først og fremmest som et stykke hardware med stærke specifikationer. Det er dog ikke det eneste, du kan se frem til. NVIDIA har igennem mange år arbejdet på en række unikke softwareløsninger, der giver deres grafikchips en ekstra fordel i den evige duel med konkurrenten AMD. Du kan derfor blandt andet få glæde af følgende teknologier:

  • NVIDIA DLSS – AI-forbedret ydelse
  • NVIDIA Reflex – Minimal latenstid
  • NVIDIA Broadcast – Perfekt til hjemmestudiet

En stor fordel ved NVIDIA RTX 3070 er den nemme opsætning. Du behøver ikke døje med komplicerede konfigurationer for at aktivere NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling). Denne indstilling anvender dedikerede Tensor-kerner, der via AI-teknologi kan give et markant boost til frameraten i de nyeste og mest grafisk imponerende spil.

Det smarte NVIDIA Reflex slås også på lettilgængelig vis enten til eller fra via den medfølgende software. Funktionen er skabt til dig, der spiller intense multiplayerspil som Apex Legends og Call of Duty. Via specielle opdateringer til de enkelte spil, der udnytter NVIDIA RTX 3070 grafikkortets unikke arkitektur, opnås en lavere latenstid. Funktionen kommer for alvor til sin ret i samspil med en NVIDIA G-SYNC kompatibel gaming skærm, men kan også på egen hånd forbedre reaktionstiden, når du kæmper mod vennerne online.

Endelig er NVIDIA 3070 med RTX også et grafikkort til dig, der streamer på Twitch eller deler skærmen med vennerne over Discord. Den hardwaredrevne NVIDIA Encoder (NVENC) leverer optimeret billedkvalitet, mens at du med appen NVIDIA Broadcast kan skabe et hjemmestudie takket være en række funktioner som virtuel baggrund og fjernelse af baggrundsstøj.

Vær klar til vilde VR-oplevelser

Med et NVIDIA RTX 3070 og den rette hardware kan du få høj oplysning og Ray Tracing i selv de nyeste spil. Men højere billedkvalitet og hurtigere ydelse er langt fra de eneste hardwarekrævende fremskridt, som de seneste år har fundet sted i den innovative spilbranche. Et andet eksempel er Virtuel Reality.

Ejer du allerede et VR-headset, eller drømmer du om at prøve kræfter med den indlevende teknologi, er NVIDIA RTX 3070 et godt valg. Den kraftige GPU har Plug and Play-kompatibilitet med de førende VR-headset som Oculus Quest 2 og HTC Vive Pro 2.  Samtidig har NVIDIA også sørget for, at en lang række titler har specifikke GeForce Game Ready-drivere, der giver dig den optimale ydelse med et minimum af opsætning.

Et alsidigt grafikkort til krævende arbejde

Som de fleste grafikkort markedsføres NVIDIA RTX 3070 primært til gamere. Spiller du ikke computerspil, kan du dog stadig få glæde af kortet. Dets markante ydelse egner sig perfekt til dig, der arbejder med billed- eller videoredigering, hvor der typisk trækkes en del veksler på grafikkortet. Hvis du beskæftiger dig med grafisk arbejde eller spiludvikling, kan det også meget vel være, at NVIDIA RTX 3070 er lige, hvad du står og mangler.

Hos Føniks Computer har vi mange udgaver af det populære grafikkort, og vi har selvfølgelig også mange prisvenlige alternativer på vores øvrige undersider. Du kan altid se en nyligt opdateret lagerstatus, og vi leverer selvfølgelig NVIDIA RTX 3070 med fri fragt – uanset om det er på fjernlager eller kan anskaffes i en af vores fysiske butikker.