Resultater: 6
Resultater: 6


loader

RTX 3070 – fantastisk grafik til gode priser

Siden lanceringen af NVIDIA GeForce 30-serien tilbage i 2020 har disse populære grafikkort været enormt efterspurgte. Det var den gang de var de helt nye NVIDIA GPU'er på markedet, men selv med 40-seriens indtog, så fortsætter 30-serien med at yde utrolig grafik hver gang.

Det gælder i den grad også RTX 3070, der til en overkommelig pris kommer med en ekstremt høj ydeevne. Uanset om det handler om høj FPS i e-sport eller maksimale grafikindstillinger i AAA-titlerne, så er dette den rette GPU.

Og vi kan godt love dig for, at når du får fingrene i RTX 3070, så er der meget at glæde sig til. Her bare noget af det, som GeForce RTX 30-serien leverer:

  • Høj opløsning og FPS i de nyeste spil
  • Ray Tracing og AI-accelereret ydeevne
  • De seneste apps og funktioner fra NVIDIA

Det er altså ikke bare voldsomme specifikationer, som RTX 3070 kommer med, det er også avanceret teknologi. Så foruden de 8 GB GDDR6 SDRAM, den høje clock-frekvens samt understøttelse af 8k opløsning, så giver GPU'er i GeForce RTX 30-serien også et væld af andre muligheder.

I praksis betyder det, at RTX 3070 vil gøre dig i stand til at nyde de nyeste spil – nu og i et godt stykke tid fremover. Det er derfor en god fremtidssikring for din computer, så du kan være sikker på, at der går mange år, inden du behøver få dig et nyt grafikkort.

Lad Raytracing forandre din verden

Har du spillet computer siden de glade dage i 80’erne og 90’erne, har du været vidne til en fabelagtig udvikling. Abstrakte pixels er blevet afløst af realistiske 3D-figurer med tusindvis af polygoner og en til tider næsten fotorealistisk kvalitet.

De mange forbedringer har dog gjort det vanskeligt at skubbe udviklingen yderligere, men med ray tracing har de dedikerede ingeniører og grafikere foretaget endnu et massivt skridt fremad. For med denne teknologi, så bliver din virtuelle verden i sandhed belyst.

NVIDIA GeForce RTX 3070 er baseret på NVIDIA Ampere-arkitektur, der blandt andet byder på 2. generations ray tracing. Simpelt fortalt er der tale om en teknologi, der via dedikerede processorer skaber dynamiske lyseffekter på overflader.

Det lyder måske ikke som en betydelig opgradering, når man blot læser om det, men med et grafikkort som RTX 3070 vil du hurtigt erfare, at billederne næsten taler for sig selv. Den realistiske belysning, der ændrer sig alt efter din synsvinkel, kan give spillets verden en kvalitet, der får dig til at stille spørgsmålstegn ved, om det er computerspil eller virkelighed.

Det gælder, uanset om du virtuelt drøner afsted med 200 km/t i en racerbil og ser bandereklamer og bremselys spejle sig i vandpytter, eller om du beskuer solens stråler, der falder ned igennem grene og træer i et fantasyspil. Det skaber, kort sagt, helt utrolig grafik.

Selvsagt stiller dette store krav til selv de stærkeste grafikkort, og i den henseende har RTX 3070 en klar fordel sammenlignet med mange andre videokort. RTX 3070 har nemlig indbyggede RT-kerner, der er dedikerede til Raytracing, hvilket gør GPU’en i stand til at levere den næsten fotorealistiske grafik uden et tab i ydeevne.

RTX 3070 giver dig fordelen med avanceret teknologi

Ray tracing i sig selv er allerede en oplagt teknologi, som du i den grad kan se frem til. GPU'er i GeForce RTX 30-serien har dog meget mere at byde på, når det kommer til smart teknologi. Og det er både oplagt for dig, der sidder og gamer, samt dig der arbejder med grafisk arbejde.

NVIDIA har igennem mange år arbejdet på en række unikke løsninger, der giver deres grafikchips en ekstra fordel i den evige duel med konkurrenten AMD. Du kan derfor blandt andet få glæde af følgende teknologier, når du investerer i RTX 3070:

  • NVIDIA DLSS – AI-forbedret ydelse
  • NVIDIA Reflex – Minimal latenstid
  • NVIDIA-koder – Til dig der streamer
  • NVIDIA Broadcast – Perfekt til hjemmestudiet
  • NVIDIA Studio – Sæt fart på kreativiteten

DLSS

En stor fordel ved RTX 3070 er, hvor nemt det er at komme i gang med. Du behøver for eksempel ikke døje med komplicerede konfigurationer for at aktivere NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling).

Denne teknologi anvender dedikerede Tensor-kerner, der via AI-teknologi kan give et markant boost til frameraten i de nyeste og mest grafisk imponerende spil. Det er, kort sagt, noget af det fedeste ved nyere serier af GPU'er fra NVIDIA.

Reflex

Det smarte NVIDIA Reflex slås også på lettilgængelig vis enten til eller fra via den medfølgende software ved investering i RTX 3070. Funktionen er skabt til dig, der spiller intense multiplayerspil som Apex Legends og Call of Duty.

Via specielle opdateringer til de enkelte spil, der udnytter RTX 3070 grafikkortets unikke Ampere-arkitektur, opnås en lavere latenstid. Funktionen kommer for alvor til sin ret i samspil med en NVIDIA G-SYNC kompatibel gaming skærm, men kan også på egen hånd forbedre reaktionstiden, når du kæmper på de virtuelle slagmarker.

Koder og Broadcast

Kan du godt lide at streame? Så er RTX 3070 også et fantastisk valg for dig. Med NVIDIA Encoder (NVENC) bliver belastningen på din CPU mindsket, og ressourcerne du har brug for til både at game og streame samtidig bliver bedre distribueret til de mest optimale steder i dit system.

Hertil kan du også bruge NVIDIA Broadcast. Denne app tillader dig at skabe dit helt eget hjemmestudie, og har en masse avancerede funktioner som støjreduktion, skabelse af virtuelle baggrunde og meget mere. Det er et oplagt valg til dig, der sidder med et 30-serie grafikkort i din PC.

NVIDIA Studio

Er du et kreativt geni, der arbejder med krævende grafiske programmer? Så er du nok godt klar over, at det er nødvendigt med en kraftig GPU, hvis du virkelig skal få fuldt udbytte af disse programmer. Her kommer RTX 3070 igen ind i billedet, og med sig bringer den Nvidia Studio-platformen.

Hvad end du er amatør eller professionel, så accelererer NVIDIA Studio-platformen dine kreative processer. Hvad end du skal have fat i Blender eller Autodesk, eller måske noget helt andet, så skydes ydeevnen i vejret med RTX 3070 og NVIDIA Studio. Tag dine kreativer projekter til det næste niveau. Gør det med NVIDIA.

NVIDIA G-SYNC – optimeret skærmbillede

Vil du være helt sikker på, at du får et knivskarpt skærmbillede, samt at du aldrig bliver udsat for stuttering eller screen tearing? Så vil du, ud over en NVIDIA GPU, gerne have en gaming skærm med NVIDIA G-SYNC.

G-SYNC synkroniserer din RTX GPU og din skærm, så frameraten fremstår helt perfekt. Det er din forsikring, der sørger for, at du altid har et skærmbillede i tiptop kvalitet. Det kan derfor i den grad betale sig at sørge for, at man har en skærm som er G-SYNC kompatibel, hvis du skal have fat i RTX 3070.

Vær klar til vilde VR-oplevelser

Med NVIDIA RTX 3070 og den rette hardware kan du få høj oplysning og utrolig grafik i selv de nyeste spil. Men højere billedkvalitet og hurtigere ydelse er langt fra de eneste hardwarekrævende fremskridt, som de seneste år har fundet sted i den innovative computerspilsbranche. Virtual Reality har gjort sit indtog.

Ejer du allerede et VR-headset, eller drømmer du om at prøve kræfter med den indlevende teknologi, så er RTX 3070 et godt valg af GPU. Den kraftige GPU har Plug and Play-kompatibilitet med de førende VR-headset som Oculus Quest 2 og HTC Vive.

Samtidig har NVIDIA også sørget for, at en lang række titler har specifikke GeForce Game Ready-drivere, der giver dig den optimale ydelse med et minimum af opsætning. Fremtiden er nu, og NVIDIA skaber den konstant for os.

Har du styr på din hardware?

RTX 3070 er et lækkert stykke hardware, og hvis du har et ældre grafikkort, så giver det et kæmpe boost til din gamer computer. Det giver dog god mening også at overveje anden hardware til din PC, når du alligevel er ude og finde dig et nyt grafikkort.

Både fordi du jo allerede er godt i gang med at se på opgraderinger, men også fordi en sag som RTX 3070 måske ligefrem kræver, at noget af din gamle hardware bliver opdateret.

Først og fremmest bliver du jo nødt til at finde ud af, hvorvidt du har brug for et nyt bundkort. For hvis RTX 3070, eller anden hardware du gerne vil bestille hjem, ikke passer i dit nuværende motherboard, så kommer det jo, bogstavelig talt, ikke til at passe sammen.

Hvis du vil have fat i RTX 3070, fordi du leder efter en stærk GPU, så overvej også, om du ikke også lige så godt kan få fat i en kraftfuld CPU samtidig. En god processor giver også meget til både dig der gamer og dig der skaber, og det er klart en af de vigtigste dele i din computer.

Strømforsyningen skal selvfølgelig også være stærk nok til al din nye hardware, og hvis din RAM ikke længere passer, eller du bare gerne vil have nye, så er det her helt klart også tidspunktet at udskifte dem på.

Er der andet, du gerne vil vide?

Er der andet du gerne vil vide om RTX 3070, eller er det andre produkter, som du er nysgerrig omkring? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores kundeservice sidder altid klar i åbningstiden, og vi skal nok svare dig så hurtigt som menneskeligt muligt.

Du kan enten ringe til os, eller også skrive en mail eller en besked i chatten her på siden. Skriver du til os, så svarer vi, så snart vi har tid. Uanset hvad det må være, så skal du aldrig mangle service hos Føniks Computer. Vi er her for at hjælpe dig, om det så handler om RTX 3070 eller noget helt andet.