Grafikkortet er et af de vigtigere komponenter i din computer i forhold til kvaliteten af din gaming. Grafikkortet udregner og sender data til skærmen. Det, der vises på skærmen, er derfor tæt forbundet til grafikkortet. Hvis du går meget op i god grafik i de nyeste spil, bør du overveje et NVIDIA RTX 3060 grafikkort. NVIDIA er kendt for at producere enormt stærke grafikkort, og deres nyere serier er ekstremt velegnede til at opnå god grafik. Her har vi samlet NVIDIA RTX 3060 grafikkort fra de bedste producenter heriblandt Zotac og ASUS. Glæd dig til gaming på højeste opløsning!

Resultater: 95
Resultater: 95


loader

NVIDIA RTX 3060 giver dig mulighed for at game på højeste settings

Står du og skal til at opgradere din gamle PC eller er du ved at samle en helt ny? Her er et grafikkort et af de absolut vigtigste komponenter, hvis du har planer om at spille nogle af de nyeste computerspil. NVIDIA RTX 3060 (eller RTX 3060) er blandt de nyeste grafikkort på markedet. Et NVIDIA RTX 3060 er målrettet til gamere og designet til at kunne trække de nyeste spil på allerhøjeste grafiske settings.

Et RTX 3060 tilhører NVIDIA’s seneste GeForce serie, GeForce 30. RTX 3060 blev lanceret 2021 og ligger prismæssigt og performancemæssigt rigtig godt til det brede publikum, som gerne vil køre alle de nyeste spil flydende uden at skulle kaste alle sine penge efter grafikkortet. GeForce 30 serien er den anden serie af NVIDIA grafikkort, som indeholder realtid ray tracing teknologi, der er i stand til fotorealistisk af gengive lyspartikler.

NVIDIA RTX 3060 er bygget med NVIDIA’s mikroarkitektur design, Ampere. Denne er det næste teknologiske skridt fra GeForce 20 seriens Pascal mikroarkitektur. Ampere bygger blandt andet videre på RTX (Ray Tracing Technology) og NVIDIA’s kerneteknologi (Tensor Cores), for at øge grafikkortenes ydeevne.

NVIDIA’s GeForce 30 er stadig helt nye på markedet, så det er altså den absolutte top på grafikkort-markedet. Teknologi-anmeldere har allerede været i gang med at teste NVIDIA RTX 3060 imod de andre grafikkort på markedet. Her kan du hurtigt læse dig frem til, at RTX 3060 fra NVIDIA er et af de foretrukne grafikkort. Forklaringen er enkelt at RTX 3060 giver en enormt god ydeevne til prisen.

Af andre højdepunkter hos NVIDIA RTX 3060 er:

  • En kerne clock rate på 1320MHz (1777MHz)
  • 8GB-12GB DDR6 RAM
  • Understøtter opløsning på op til 8K
  • Ampere, NVIDIA’s seneste mikroarkitektur
  • Realtid Ray Tracing Teknologi
  • Understøtter G-Sync

En af de vigtigste komponenter i din PC er grafikkortet

Vil du gerne have den fulde oplevelse ud af din gaming, så kræves der et grafikkort, der kan følge med. Grafikkortet, eller GPU’en (Graphical Processing Unit) står for at gengive computerspillene i 3D. Med parallel processerings-teknologien er grafikkortet i stand til at foretage et enormt antal beregninger på meget kort tid.

3D grafikken, som alle nyere spil er bygget op om, kræver netop et enormt antal matematiske vektor beregninger for at køre flydende. For det enkelte grafikkort kan du ud fra kerne clock rate specifikationerne læse, hvor mange operationer kortet kan udføre per sekund.  F.eks. er et NVIDIA RTX 3060 i stand til at udføre op imod 1.8 milliarder (1777MHz) operationer på ét sekund.

Mulighed for gaming i alle opløsninger med et NVIDIA RTX 3060

Sammen med en højere refresh rate, så er det efterhånden gået op for de fleste gamere at en højere opløsning er lig med en federe oplevelse. I lang tid var Full HD standarden og i dag sidder mange stadig med en 1920 x 1080 Full HD computer skærm. De meget hurtige grafikkort, såsom NVIDIA RTX 3060, der findes på markedet i dag, har dog ingen besvær med at trække computerspillene i en langt højere opløsning. Har man først prøvet at køre sine computerspil i de højere 2K, 4K eller 8K opløsninger har de færreste lyst til at gå tilbage derfra.

Sammen med de nye hurtige grafikkort, så har markedet for gamer skærme været i rivende udvikling. Det gør at man i dag sagtens kan finde en gamer skærm med 2K og 4K opløsninger til rigtig fornuftige priser.

RTX 3060 af NVIDIA giver dig mulighed for at køre computerspil i disse opløsninger:

  • Full HD – 1920 x 1080
  • 2K QHD – 2560 x 1440
  • 4K UHD – 3840 x 2160
  • 8K UHD – 7680 x 4320

NVIDIA RTX 3060 er udstyret med Optimeret Ray Tracing teknologi

Noget af det vigtigste indenfor grafisk design i computerspil, er muligheden for at simulere lysets spredning på objekter. Teknisk set har dette dog vist sig en af de helt store udfordringer i gaming industrien. Udfordringen skyldes at der kræves en enorm mængde realtids beregninger for at simulere refleksion og spredning af lys, som rikochetteres fra det ene 3D objekt til det andet og videre igen.

Her kommer teknologien Ray Tracing Texel eXtreme (RTX) ind i billedet. Denne gør det muligt realistisk at gengive lysspredning i realtid. Tidligere har denne teknologi været forbeholdt ikke-realtid gengivelser, som man ser det fra billeder eller CGI i film. Computerspil kræver dog at beregningerne foregår meget hurtigere og det er først nu at de er i stand til at følge med.

Er du interesseret i en gaming oplevelse, hvor grafik- og lysgengivelse nærmer sig det fotorealistiske, så er NVIDIA RTX 3060 et skridt i den rigtige retning.

Her finder du en video, hvor du har mulighed for at opleve RTX teknologien.

Med G-Sync fra NVIDIA undgår du screen tearing

NVIDIA RTX 3060 kommer med muligheden for at benytte NVIDIA’s teknologi G-Sync. Den adaptive synkroniserings teknologi, som G-Sync leverer, gør det muligt at kommunikere imellem grafikkort og computerskærm. Når NVIDIA RTX 3060 synkroniseres med din skærms refresh rate, er det muligt at undgå det irriterende fænomen screen tear. Screen tear opstår når grafikkortet sender billeder i en anden hastighed end skærmen leverer dem. Resultatet er at skærmen forsøger at vise flere billeder på samme tid, som i computerspil giver anledning til klare brudlinjer langs billedet, der kan være meget forstyrrende.

For at du kan benytte G-Sync teknologien fra dit NVIDIA RTX 3060, skal du være sikker på at din skærm også understøtter denne teknologi.

NVIDIA er den største fabrikant af grafikkort på markedet

Det er med gamere for øjet at tech-giganten NVIDIA, de sidste årtier har designet grafikkort. I dag er de med et stort forspring, det foretrukne valg blandt gamere, når der skal vælges et nyt grafikkort. Dette er ikke en tilfældighed, men et resultat af deres konstante dedikation til innovation og forbedringer på hvert eneste parameter.

Sidder du tilbage med flere spørgsmål om NVIDIA RTX 3060 eller andre grafikkort produkter, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig.