Der er nogle forskellige dele i computeren, der giver den bedste spiloplevelse. Processoren er en af dem, RAM er en anden. Men den fede indlevelse i gaming afhænger i høj grad også af grafikkortet. På siden her finder du vores udvalg af NVIDIA RTX 3080 grafikkort. Det er nogle af de stærkere grafikkort på markedet. Hvis du sætter stor pris på at kunne spille RPG-spil med imponerende universer eller de vildeste shooters, så bør du overveje et NVIDIA RTX 3080 grafikkort. Med så stærk hardware er du sikret en fremragende stemning med vild grafik i dine spil. Det kommer til at føles som om, du selv er til stede i spiluniverset!

Resultater: 29
Resultater: 29


loader

Den bedste oplevelse med NVIDIA RTX 3080

Chipproducenten NVIDIA er kendt for at lave kraftige grafikkort, og NVIDIA 3080 med RTX er blandt deres mest populære modeller. Med den stærke GPU får man noget af den kraftigste ydelse på markedet og kan derfor spille de nyeste spil med de højeste indstillinger og den bedste grafik. Kortene er baseret på den innovative Ampere-arkitektur med 2. generations raytracing og AI-acceleret ydeevne, der tilsammen skaber den ultimative gamingoplevelse samt den rå kraft, som er nødvendig for at udføre tungt redigeringsarbejde uden forsinkelser.

Med et NVIDIA RTX 3080 behøver du ikke gå på kompromis og ofre opløsning for fps, eller den anden vej rundt. Med de nye RT- og Tensor-kerner samt multiprocessorer har NVIDIA RTX 3080 rigeligt med fart og hukommelse til at håndtere grafisk imponerende spil. Med den lynhurtige G6X-hukommelse får du et flydende og skarpt billede – også når skærmen fyldes med imponerende eksplosioner og tonsvis af fjender med avanceret AI.

NVIDIA RTX 3080 er kort sagt grafikkort for dig, der vil have den bedste ydelse. I samarbejde med anden moderne hardware kan kortet sikre:

  • Høj opløsning
  • Avancerede funktioner som raytracing og NVIDIA DLSS
  • Lynhurtig fps i selv de nyeste spil

NVIDIA RTX 3080 sikrer realistisk raytracing

Navnene på grafikkort virker ofte svært gennemskuelige med tilsyneladende tilfældige kombinationer af tal og bogstaver. Når det kommer til NVIDIA RTX 3080, er der mening med galskaben. RTX står for Ray Tracing Texel eXtreme, og NVIDIA RTX 3080 indeholder NVIDIAs anden generation af den innovative teknologi.

Kort fortalte handler raytracing om at gengive lyset korrekt inden for computergrafik. Lægger man mærke til sådanne detaljer? Det tør vi næsten garantere! Tidligere brugte mange spil præoplyste teksturer, hvilket gav et ensartet, fladt og nogle gange lidt for mørkt billede. Med raytracing reagerer lyset dynamisk, når det rammer objekter i spilverdenen. Resultatet bliver en hidtil uset realisme, hvor overflader ser forskellige ud alt efter lys, skygger og refleksioner. Da alt dette regnes ud i realtid, kræver det en del ressourcer fra din PC. Men da 3080 med RTX indeholder noget af markedets kraftigste teknologi og samtidigt er optimeret specifikt til raytracing, kan du i visse spil opleve næsten fotorealistiske billeder. Endda uden at skulle give køb på hurtigt og responsivt gameplay. Selvom teknologien endnu er forholdsvis ung, har en række spilgenrer allerede fået et voldsomt atmosfærisk ansigtsløft. Det gælder:

  • Gyserspil – Fakler eller blinkende elpærer kaster et ildevarslende lys i uhyggelige korridorer
  • Rollespil – Solens gyldne stråler i marker og søer forvandler horisonten til et kunstværk
  • Racerspil – Lygter og bandereklamer gengives i vandpytter for hidtil uset realisme

Raytracing er ikke kun for dig, der gamer. Også inden for 3D-animation og computerspilsudviklings kan den specialiserede teknologi, du får med et RTX 3080, komme dig til gavn. Med raytracing tager computerspil et gigantisk skridt mod filmisk og realistisk præsentationen, og med et RTX 3080 kan du blive en del af revolutionen.

Stabil ydelse og effektiv nedkøling

Et NVIDIA RTX 3080 grafikkort installeret i en gaming computer eller en kraftig arbejdsstation, er lidt ligesom motoren i en racerbil. Selvfølgelig skal topfarten være, ja, helt i top. Men er ydelsen ikke stabil, risikerer man at blive overhalet af langsommere konkurrenter. NVIDIA RTX 3080 leverer ikke blot noget af den kraftigste ydelse på markedet. Det er samtidig designet til at holde til høj belastning over længere tid. En af metoderne er aksialstrømning.  Det betyder, at kortet udnytter den naturlige luftstrøm i kabinettet til at holde både temperaturen og støjen nede. Kortets to solide blæsere undgår dermed at blive sat på overarbejde, selv hvis du anvender dit NVIDIA RTX 3080 til tunge beregninger eller intense computerspil.

NVIDIA RTX 3080 sikrer højst mulig fps med AI-acceleration/DLSS

Fps står for frames per seconds eller billeder per sekunder. En høj fps sikrer, at selv dine mindste bevægelser med controlleren eller musen registreres og eksekveres på en brøkdel af et sekund. Samtidig giver en høj fps et lækkert og flydende billede. I intense skydespil som Call of Duty og Counter-Strike kan billedhastigheden endda nogle gange udgøre forskellen mellem sejr og nederlag. Men uanset hvilken type af spil, du foretrækker, gør en høj fps en verden til forskel. Med sine kraftige og innovative komponenter kan NVIDIA RTX 3080 levere en tårnhøj og samtidig stabil fps i langt de fleste spil.

NVIDIA RTX 3080 er også udstyret med den smarte teknologi NVIDIA DLSS, der understøttes af en lang række af de nyeste AAA-spil fra store udviklere som Rockstar, Ubisoft og EA. DLSS står for deep learning super sampling og er en teknologi til at hæve opløsning og fps i spil. Takket være den banebrydende AI-gengivelsesteknologi i Tensor AI-kerneprocessorerne kan NVIDIA 3080 med RTX strategisk sænke resolutionen på ensformige områder i billedet. Herefter opskaleres hele billedet.  Teknolgien kan føre til en højere opløsning, end spillet rent faktisk renderer, og samtidigt frigives kræfter, som kan bruges på at hæve spillets fps. DLSS kan byde på kraftige forbedringer af ydelsen i understøttede spil, og kan selvfølgelig slås til og fra. Teknologien har også fået stor ros fra flere anerkendte hardwaresider.

NVIDIA 3080 med RTX-teknologi har mange anvendelsesmuligheder

NVIDIA RTX 3080 er ikke kun designet med henblik på gamere. Det kraftige grafikkort kan forbedre stort set alle opgaver på computeren, og samtidigt er det udstyret med smart teknologi fra NVIDIA, designet til forskellige former for optimering.

I de senere år er telekonferencer og livestreams blevet utroligt anvendte – både til arbejde og sociale funktioner. NVIDIA RTX 3080 lader dig streame video, spil og lyd i højeste kvalitet og er samtidigt kompatibelt med appen NVIDIA Broadcast. Appen indeholder avancerede AI-effekter som støjreduktion og fjernelse af visuel støj under ringe lysforhold. Funktioner som visuelle baggrunde og autoframe lader dig stjæle billedet og sløver heller ikke computeren undervejs.

Til arbejde i billede og animationsprogrammer er NVIDIA RTX 3080 også et uovertruffet kort. De dedikerede NVIDIA Studio-drivere letter arbejdet med 3D-scener og video i høj kvalitet, og du kan selvfølgelig forvente en skarp ydelse, når det kommer til komplicerede regne- og programmeringsopgaver. NVIDIA RTX 3080 er altså et kort med enormt mange anvendelsesmuligheder, ikke mindst takket være den smarte software, som NVIDIA konstant videreudvikler:

  • Game Ready-Drivere – den bedste oplevelse i spil, konfigureret af udviklerne selv
  • NVIDIA Broadcast – streaming eller videokonferencer i høj kvalitet
  • NVIDIA Studio – til grafisk arbejde og spiludvikling

Vores kundeservice er klar til at hjælpe med rådgivning, hvis du vil høre mere om NVIDIA RTX 3080. Du kan kontakte os på telefonen, mail eller via vores chatfunktion.