Har du brug for et ekstremt godt grafikkort, men vil du samtidig gerne holde det forholdsvist budgetvenligt? Så er RTX 4070 Ti lige noget for dig, for det opfylder nemlig begge disse ønsker. Med den revolutionerende Ada Lovelace arkitektur, ekstremt god Ray tracing og et hav af både CUDA-kerner og Tensor-kerner, så kan man næsten ikke bede om meget mere, end hvad NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti har at byde på. Når det så også kommer i en rimelig budgetvenlig pakke, så er valget pludselig endnu mere oplagt end før. Om du er skaber eller gamer, så er et stærkt grafikkort nødvendigt. Hos Føniks Computer foreslår vi i dengrad, at du køber RTX 4070 Ti, hvis du gerne vil game som de bedste, eller skabe det verden går og mangler.

Resultater: 50
Resultater: 50


loader

RTX og DLSS 3.5 banner.

NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti – når grafikkortet skal være hurtigere end hurtigt

NVIDIA og AMD har det med at være låst fast i kamp om, hvem der kan lave de allerbedste grafikkort. Det er de to topspillere på dette marked, og det er i den grad noget værd for dem at vinde folks hjerter ved hjælp af deres vilde produkter.

Hen imod slutningen af 2022 udkom NVIDIA med de første produkter i deres 40-serie af grafikkort, og hos Føniks Computer kan vi kun give dem ret i, at disse gør ens computer hurtigere end hurtig.

Dette gør sig også gældende for RTX 4070 Ti. Selvfølgelig er RTX 4070 Ti ikke helt så stærkt som storebrødrene RTX 4090 og RTX 4080, og det er der heller ikke noget at sige til. Det betyder dog ikke, at RTX 4070 Ti ikke er noget værd.

Tværtimod, så er det stadig et virkelig stærkt grafikkort, der har rigtig meget at byde på. Ud over en ekstremt høj mængde kraft og saft, der uden problemer kan måle sig med mange af de tidligere generationer, så er GeForce RTX 4070 Ti også et budgetvenligt valg i forhold til sine storebrødre.

For det første, så er det bare et billigere kort. Idet det ikke er helt lige så stærkt, selvom det er tæt på og langt de fleste ikke en gang vil kunne mærke forskel, så er det bare også et andet prisleje, der er med at gøre. Så hvis du vil have et ekstremt godt grafikkort til en overkommelig pris, så er RTX 4070 Ti og dig med stor sandsynlighed et match.

Desuden er det også billigt på elregningen. Et grafikkort bruger en god mængde strøm, men RTX 4070 Ti bruger omkring 43% mindre end eksempelvis RTX 3090 Ti fra sidste generation. Bedst af alt er dog, at når du ikke gamer, men bare surfer på nettet eller lignende, så bruger RTX 4070 Ti så lidt strøm, at det nærmest ikke kan måles!

Vilde specs – RTX 4070 Ti har meget at byde på

Når der er en ny sværvægter af et grafikkort på banen, så er vi hos Føniks Computer godt klar over, at de fleste er interesseret i dets specifikationer. For det er trods alt specifikationerne, der virkelig fortæller noget om, hvad nye sager som RTX 4070 Ti har at byde på. Så lad os endelig dykke ned i noget af det, du kan se frem til:

  • Ada Lovelace arkitektur
  • NVIDIA DLSS 3
  • GDDR6X
  • CUDA-kerner og Tensor-kerner

Først og fremmest er der den nye Ada Lovelace arkitektur, der bliver brugt på 40-generationen af NVIDIA’s GPU’er. Denne innovation indenfor arkitektur på GPU’erne har boostet ydeevnen markant, og er en af hovedfaktorerne for, hvorfor alting kører så hurtigt og effektivt på 40-generationen.

Du får her i købet også ekstremt god Ray tracing med, som virkelig får lyset i nyere spil som Cyberpunk eller The Witcher 3: Wild Hunt til at se helt fantastisk ud. Ada Lovelace arkitekturen er bare på alle måder en opgradering.

NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) er et helt vildt gennembrud i brug af AI til at køre grafik på højt niveau, og det øger ydeevnen markant. DLSS 3 i 40-generationen er drevet af fjerde generations Tensor-kerner, og dette ender med at skabe grafik i ekstremt høj kvalitet.

DLSS 3 analyserer hele tiden billeder i sekvens baseret på bevægelsesdata, så der kan skabes endnu flere billeder i høj kvalitet. Den AI-drevne ydeevne gør bare al grafik meget mere lækker at se på.

RTX 4070 Ti er også perfekt til quad HD skærme. Specifikationerne læner sig bare effektivt op ad 1440p monitors, hvilket tillader dig at have højopløsningsmonitors, som kører fortrinligt og dermed giver dig uovertruffen billedkvalitet.

Dette er især på grund af de 7680 CUDA-kerner, og den super hurtigere 12 GB GDDR6X hukommelse der er indbygget på RTX 4070 Ti. Leder du efter en passende skærm til din nye GPU, så tjek vores kategori for skærme ud. Der er meget at vælge imellem, om du så skal bruge en til gaming eller til noget helt andet.

Banner omhandlende RTX 40-serien og Counter Strike 2.

Gaming og grafikkort – venner hånd i hånd

Et af de steder, hvor RTX 4070 Ti virkelig har hjemme, er til dig der gamer. God grafik og gaming går hånd i hånd, for hvis skærmbilledet ikke er klart og tydeligt, så bliver gaming oplevelsen hurtigt ødelagt.

Det er en god ide med en stærk gamer PC, og for at gamer computeren er stærk, så er det helt rigtige hardware selvfølgelig en nødvendighed. Her er et godt grafikkort især en nødvendighed, og dermed træder RTX 4070 Ti ind i billedet.

For hvis der er GPU’er, der virkelig vil noget, så er det 40-generationen fra NVIDIA, og her er GeForce RTX 4070 Ti et oplagt valg. Med sin vilde ydeevne og forholdsvist budgetvenlige priser, kan du via RTX 4070 Ti få et rigtig stærkt grafikkort uden at skulle tømme hele pengepungen.

Det giver dig mulighed for at opleve de forskellige computerspil til fulde, da den ekstremt gode grafik du kan forvente med RTX 4070 Ti i den grad er noget at prale af. Alle de nyeste AAA-titler kommer til gnidningsløst at køre i den højeste grafik, så længe resten af din hardware kan følge med den kraftige GPU.

Skal du bruge andet nyt hardware?

Det betyder at du, når du overvejer et køb af nyt grafikkort, især skal overveje, om din gamle CPU kan følge med – for hvis den ikke kan, eller i værste tilfælde ikke er kompatibel, så kan din nye GPU nemt ende op med at være ubrugelig, da den blot bliver bottlenecket.Samtidig kræver en kraftig CPU og en kraftig GPU begge, at du har en virkelig god PSU.

For hvis de ikke får nok strøm tilført på en effektiv måde, så kan der i værste tilfælde ligefrem opstå skader på din hardware. Sidst men ikke mindst skal du også være sikker på, at dit bundkort er kompatibelt med og kan tilslutte al den nye hardware du køber. Hvis du overvejer at få et nyt bundkort, så foreslår vi især at kigge på modeller fra MSI og Gigabyte, da disse er exceptionelt gode.

Til verdens skabere

Hvis du arbejder med videoredigering eller GPU-intensive 3D programmer, så er du nok godt klar over, at et stærkt grafikkort er en nødvendighed. Her kan RTX 4070 Ti også hjælpe, da hele 40-serien er oplagt til skabere.

Ydeevnen er overordentligt meget bedre til denne form for arbejde end på tidligere generationer af grafikkort, især på grund af 4.generations Tensor-kernerne, samt hvor meget bedre alting kører via den nye Ada Lovelace arkitektur.

Skal du i gang med Blender, Unreal Engine eller andet, men sidder du samtidig på lidt af et budget, så er RTX 4070 Ti det helt oplagte valg til dig. Eventuelt kan du også se på RTX 4070, som er et virkelig billigt grafikkort, i forhold til hvor godt det er – selvom det selvfølgelig ikke har helt samme ydeevne som Ti modellen.

Har du nogen spørgsmål til GeForce RTX 4070 Ti, til 40-serien generelt eller til vores andre grafikkort, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice via mail, chatten her på siden eller på telefonen.

Du kan finde vores kontaktinformation øverst og nederst her på siden. Finder du noget du gerne vil have, så er det bare at bestille det, så sender vi det fragtfrit til dig med GLS.