Resultater: 54
Resultater: 54


loader

RTX og DLSS 3.5 banner.

RTX 4070 – Ofte stillede spørgsmål

Er der noget du gerne vil vide, når det kommer til NVIDIA GeForce RTX 4070? Det er du ikke alene om, og derfor svarer vi lige herunder på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Vil du vide mere, så kan du læse om RTX 4070 længere nede på siden, eller eventuelt spørge vores kundeservice til råds.

Hvad koster et 4070 grafikkort?

Et 4070 grafikkort koster helt ned til 4.449 kroner. Selvom det er et high-end grafikkort, kan man altså anskaffe det til en rigtig god pris.

Er 4070 godt?

RTX 4070 er et rigtig godt grafikkort, især i forhold til prisen. Med RTX 4070 får du en high-end GPU, der har en enormt høj ydeevne. Det er perfekt til de nye store spiltitler, eller grafisk krævende programmer.

RTX-teknologier kommer til flere af dine yndlingsspil.

Med sine høje ydeevne og gode pris er RTX 4070 et af de mest populære grafikkort på markedet. Det er derfor fedt at vide, at NVIDIA hele tiden udvider mængden af spil, hvor denne GPU kan gøre brug af sine kraftfulde teknologier.

Der er en række populære og up-and-coming spil, hvor du i den grad kan glæde dig til, at du virkelig kan udnytte RTX 4070 fuldt ud. Du kan lige så godt gøre dig klar til at game, for NVIDIA ved lige præcis, hvad du har brug for.

Hurtigere end hurtigt med NVIDIA RTX 4070

For rigtig mange gamere er det vigtigt at have et godt grafikkort. Det er en individuel sag, hvilket man har behov for, men et af de mest populære er RTX 4070, og det kan vi hos Føniks helt ærligt godt forstå.

RTX 4070 byder på en utroligt høj ydeevne til en ekstremt god pris. Du får derfor virkelig meget for pengene, og med 5888 CUDA kerner samt en intelligent udviklet arkitektur, er det ikke for sjov at NVIDIA's 40-serie af grafikkort bliver kaldt hurtigere end hurtig.

Specifikationer i en helt anden boldgade

NVIDIA RTX 4070 er en stor opgradering, når man sammenligner den med de fleste ældre grafikkort. Det er der ikke noget at sige til, for specifikationerne og teknologierne på RTX 4070 er bare i en helt anden boldgade.

Der er altså virkelig meget at se frem til, når man investerer i NVIDIA GeForce RTX 4070. Nogle punkter er dog meget mere interessante end andre, og vi synes især, at man bør se på følgende:

  • Ada Lovelace arkitektur
  • 4. generations tensor kerner
  • NVIDIA DLSS 3
  • Raytracing på et nyt niveau

Det er altså ikke bare 12 GB GDDR6X RAM og 5888 CUDA kerner, som RTX 4070 har at byde på, selvom det i den grad også hjælper. Denne GPU er et overflødighedshorn er godter, der bare ligger og venter på dig.

Banner omhandlende RTX 40-serien og Counter Strike 2.

Ada Lovelace arkitektur

NVIDIA Ada Lovelace arkitekturen er helt ny for 40-serien af GeForce grafikkort, og den byder på ydeevne i et helt nyt niveau. Denne arkitektur på RTX 4070 optimerer hele molevitten, så du kan få lov at nyde den bedst mulige ydeevne.

Denne arkitektur er helt perfekt til gaming og professionelt arbejde, fordi den optimere grafikkortet så utrolig meget. Der er altså ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten, for RTX 4070 er klar og parat.

Tensor kerner

RTX 4070 er udstyret med 4. generations Tensor kerner, og de yder masser af saft og kraft via AI, og arbejder tæt sammen med DLSS 3 for at øge din PC's ydeevne.

NVIDIA DLSS 3 – Deep Learning Super Sampling

Billedkvalitet er i tops med en god monitor og RTX 4070, men det kan blive endnu bedre, når du gør brug af DLSS 3. NVIDIA DLSS 3 er drevet af Tensor kernerne, og teknologien er kendt som ydeevnemultiplikatoren drevet af AI.

DLSS 3 skaber flere billeder i høj kvalitet, og hjælper dig hermed med at opnå højere FPS. RTX 4070 og dens adgang til DLSS 3 er derfor en overkommeligt prissat vej til fantastisk grafik.

Raytracing – Lys som aldrig før

Dynamisk belysning i computerspil er en avanceret sag at arbejde med, men det har ikke stoppet NVIDIA. Tværtimod, så gør Raytracing kernerne på RTX 4070 det så godt, at man kunne tro lyset i sine computerspil kom fra den virkelig verden.

Skabt til skabere

Grafikkort er ikke kun til gaming. Der er meget arbejde, især af den kreative slags, hvor high-end GPU'er som RTX 4070 i den grad hører hjemme.

3D-redering, videoredigering, grafisk design og meget mere – RTX 4070 hjælper med det hele og meget mere, og det er ikke kun på grund af den høje ydeevne, men også på grund af NVIDIA Studio-driverne, der giver maksimal stabilitet i kreative projekter.

Enhver seriøs streamer har brug for et effektivt grafikkort, og hvis du har RTX 4070 installeret, så er det en rigtig god ide at gøre brug af NVIDIA Broadcast. Denne app giver dig alle de værktøjer, du skal bruge, når du streamer.

Stærk, stærkere, stærkest

Lyder RTX 4070 overordnet som en fed løsning, hvor du bare har brug for en smule mere ydeevne? Så er der heldigvis håb at hente, for du kan få høj ydeevne og stadig holde prisen nede, hvis du tager et kig på:

Disse stærkere versioner af RTX 4070 giver lige et ekstra boost til ydeevnen. De er ikke helt lige så populære, men derfor kan de stadig godt være det helt perfekte valg til dit behov.

Vil du gerne vide mere?

Har du nogen spørgsmål angående NVIDIA GeForce RTX 4070, eller er der andet, du gerne vil vide om vores udvalg af grafikkort? Uanset hvad, så er du mere end velkommen til at tage fat i vores kundeservice. Vi hjælper dig med glæde.