tasker til bærbar og notebooks banner

Er du på udkig efter en nem, smart og praktisk måde at transportere din bærbar på, kommer der her den ideelle produktkategori for dig. Her kan du nemlig se vores store sortiment af lækre tasker til bærbar og notebook. Vi har bærbar tasker af læder, kufferter med hjul, messengertasker, rygsække og meget andet, så du med stor sandsynlighed kan finde den helt rette model uanset smag og behov. Se nærmere på udvalget af tasker til bærbar og notebook her på siden, og find med sikkerhed en lækker bærbar taske, der passer til dine behov og ønsker.

Resultater: 1335
Resultater: 1335


loader

Opmærksomhedspunkter ved køb af taske til bærbar

Ved køb af en taske til bærbar er det allerførste, du bør være opmærksom på, selve størrelsen på din laptop. De tynde sleeves egner sig eksempelvis kun til specifikke størrelser såsom 14", 15,6" eller 17,3". Andre bærbar takster, såsom rygsække og skuldertasker, kan godt rumme mindre (og nogle gange også større) laptops, end angivet på produktsiden. Det kan dog altid anbefales at vælge den præcise størrelse, eller så tæt på som muligt, da en for lille bærbar kan ligge løst og udsættes for rystelser, og en for stor laptop måske slet ikke kan være i tasken.

Dernæst er det værd at overveje, hvilke formål tasken skal bruges til. Til længere rejser kan det måske bedst betale sig at vælge en rygsæk til bærbar eller endda en speciallavet rullekuffert. En skuldertaske derimod vil måske være at foretrække til hverdagsbrug, hvis du pendler mellem arbejde og studie. Andre faktorer, der er værd at overveje, kan være design – skal tasken have et afdæmpet, professionelt design, eller må det godt være lidt mere farverigt? Plads – har du brug for lommer til forskelligt udstyr, eller skal du blot opbevare din laptop på sikker vis? Pris – vil du betale lidt mere for ekstra funktioner, eller vil du hellere spare lidt på budgettet.

De bedste bærbar tasker til studie og professionel brug

Som studerende, hvad enten man går på gymnasiet, universitet eller en anden læreanstalt, skal der ofte en bærbar computer med til brug i undervisningen. Det samme gælder naturligvis også på en lang række arbejdspladser, og selv de steder, hvor man har en stationær arbejdscomputer til rådighed, kan det være praktisk at kunne anvende sin laptop, hvis man eksempelvis pendler med tog. Det kræver derfor en sikker og komfortabel bærbar taske for at transportere det vigtige arbejdsredskab, når du er på farten. Blandt de vigtigste kvaliteter for en bærbar taske til studerende og professionelle brugere er størrelse – der skal helst være plads til bøger, mapper og andre genstande til den lange skole eller arbejdsdag. Komfort – det kan være hårdt nok at arbejde og studere, så ens taske til bærbar bør være behagelig at bære på.

Ejer du i forvejen en rygsæk, men mangler et rum til din bærbare PC? Et hylster eller sleve kan i sådan et tilfælde være et udmærket alternativ til den dedikerede taske til bærbar. Din computer beskyttes både mod kosmetiske ridser og stød, der kan gøre skade på systemet, og samtidigt fås de forskellige sleves i flere flotte design og farvevarianter.

Alternativt kan du også vælge en mere udførlige bærbar taske i form af en rygsæk. På den måde ligger din bærbare PC trygt og godt i en separat lomme, og der vil stadig være rigeligt med plads til oplader, studiebøger, drikkedunk, og hvad man ellers kunne få behov for i løbet af en lang dag. En bærbar rygsæk med justerbare stropper og polstrede greb giver den maksimale komfort, og kan særligt anbefales til dig, der tager cyklen eller går til skole eller arbejde.

Rejsevenlig taske til bærbar

Hvad enten du skal have din laptop med på en længere tur, såsom en forretningsrejse eller ferie, eller blot vil bruge din PC, når du pendler, skal der en bærbar taske til. Her hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg af smarte produkter fra en lang række producenter, så du altid kan finde en taske til bærbar i god kvalitet.

Til tog- og busturen vil vores brede udvalg af smarte skuldertasker være oplagt at kigge nærmere på. Her får din bærbare computer på op til 15,6" et velpolstret rum, og den smarte taske til bærbar indeholder rigeligt med plads til opladere, notesbøger, mapper, og hvad du ellers måtte få brug for. Med både håndtag og justerbar skulderrem er tasken nem og praktisk at have med at gøre – selv hvis du sidder eller står i tætpakket offentlig transport.

Skal du på en længere rejse, for eksempel med fly, kan du med fordel tage et kig på vores bærbar taster af den lidt større slags. Det gælder for eksempel bærbar rygsække, der, udover en dedikeret lomme til din laptop, indeholder flere separate rum, som er yderst praktiske til rejsen. Endelig kan du også gå efter en rullekuffert, der er specialdesignet til at passe godt på en bærbar PC. Her ligger din PC spændt godt fast, så den undgår stød og slag, når du trækker kufferten eller smider den på bagagebåndet.

Tasker, sleeves m.m. til bærbar/notebook fra et hav af brands

En bærbar er designet til, at du kan tage den med på farten, og derfor bliver den med tiden naturligvis udsat for lidt af hvert. Derfor er det vigtigt med en taske, der yder god beskyttelse, og som samtidig har plads til både kabler og tilbehør.

Hos Føniks Computer har vi i den forbindelse gjort os umage for at samle et så varieret udvalg af bærbar tasker som overhovedet muligt. Uanset din smag, har du derfor god mulighed for at finde den perfekte taske til dig. Vi tilbyder tasker fra mærker såsom Acer, ASUS, Dell, Fujitsu, Kensington, Krusell, Lenovo, Sony, Samsung, Samsonite, Toshiba, Deltaco og mange, mange flere. Fra simple og elegante bærbar sleeves og hårdføre kufferter med hjul, til luksuriøse bæretasker af læder, smarte messengertasker og praktiske rygsække. Her hos Føniks Computer har vi noget for enhver smag, uanset om du er kræsen forretningsmand, travl studerende eller pendler. Du kan både finde moderne rygsække med mange rum til alt dit udstyr og stilsikre sleeves, der passer til de fleste virksomhedsprofiler.