Har du brug for en ny MacBook Pro til at erstatte din gamle eller er du helt ny i gamet når det kommer til MacBook Pros og vil du gerne spare så mange penge som muligt. Så har du muligheden for dette med vores udvalg af refurbished MacBook Pro her hos Føniks Computer. Du kan finde forskellige modeller af brugte MacBook Pros der er blevet opdateret eller opgraderet så de er fuldt funktionsdygtige ligesom en helt ny Pro - de er dog endnu billigere og så er de også endnu mere miljøvenlige end en helt ny Apple MacBook Pro. Vores udvalg af refurbished produkter skiftes løbende, så hvis du finder en brugt MacBook Pro som du er interesseret i, så er det med at slå til. Du kan se vores udvalg forneden.

Resultater: 1
Resultater: 1


loader

Tag det miljøvenlige valg med en brugt MacBook Pro

En refurbished MacBook Pro er en bærbar computer, der har gennemgået en omfattende renovering og opgradering. Denne proces involverer at udskifte de gamle dele og komponenter med nye og at foretage visse kosmetiske og tekniske justeringer. Resultatet er en MacBook Pro, der er lige så god som ny, men til en endnu lavere pris.  En brugt MacBook Pro tilbyder derfor også mange af de samme funktioner, som man kender fra en helt ny model, herunder en høj ydeevne, holdbarhed og et stilfuldt design. Dette skyldes, at de nye dele og komponenter, der er installeret, er identiske eller næsten identiske med de, der kommer med en ny MacBook Pro.

Du kan derfor forvente en rigtig god MacBook, også selvom den er brugt, da den er blevet upcyclet til at fungere som en helt ny. Du finder ikke kun refurbished MacBook Pros i vores sortiment, du kan også finde refurbished MacBook Air, refurbished iPhones og refurbished iPads så du kan sørge for at være bæredygtig med alle dine Apple enheder. Når du investerer i et refurbished Apple produkt, kan du næsten ikke mærke at det er tidligere brugte produkter, da de er blevet opgraderet og gennemtestet. Det er smart. 

En brugt MacBook Pro er en god mulighed for dig, der ønsker at opgradere din bærbare computer uden at betale fuld pris. I stedet for at købe en helt ny MacBook Pro, kan du få en, der har gennemgået en omfattende renovering og opgradering og stadig få en høj ydeevne og funktionalitet.

De miljømæssige fordele ved at købe en brugt MacBook Pro hos Føniks Computer

En refurbished MacBook Pro er en god måde at reducere din miljøpåvirkning og støtte en bæredygtig økonomi. Ved at genbruge og opgradere en brugt MacBook Pro kan du få adgang til den nyeste teknologi, uden at købe en helt ny computer, og derved belaster du ikke miljøet på samme måde som du ville have gjort med en helt ny MacBook

Refurbished MacBook Pro er derfor et godt valg for miljøet, da det mindsker mængden af affald, der sendes til lossepladser. I stedet for at kassere en gammel computer, optimeres den brugte teknologi til at betjene brugerens behov. Ved at genbruge komponenter fra den brugte computer, kan man reducere de miljømæssige omkostninger, der er forbundet med produktion af nye.

En brugt MacBook Pro der er blevet refurbished er en god løsning for miljøet, da de har en lavere energiforbrug end nye modeller. Den forbedrede energieffektivitet betyder, at brugen af ​​computerne har mindre miljømæssig påvirkning, da de bruger mindre energi. Det er et godt valg for miljøet, da det hjælper med at begrænse produktionsprocessen. Ved at genopfriske ældre computere, kan man reducere mængden af ​​ressourcer, der kræves for at skabe nye teknologier. Denne reduktion i produktionsprocesser kan hjælpe med at reducere udledningen af ​​skadelige stoffer i miljøet. 

En anden fordel ved at vælge en refurbished MacBook Pro er de økonomiske fordele. Ved at investere i en brugt computer kan man spare penge, da prisen ofte er betydeligt lavere end en ny model. Dette giver mulighed for at få adgang til avanceret teknologi uden at udgøre en stor økonomisk investering. Du har derfor også en personlig fordel, uafhængig af de miljømæssige fordele, der taler for at købe mere bæredygtigt. 

Alt i alt er en refurbished MacBook et godt valg for miljøet og dig selv. Ved at optimere den brugte teknologi kan man reducere mængden af ​​affald, der sendes til lossepladser, og også spare penge ved at investere i brugte computere. Desuden har de lavere energiforbrug og begrænser produktionsprocesser, hvilket gør det til et godt valg for miljøet, og en god investering for fremtiden - for dig selv og dine kære.

Refurbished - vælg den rette grade så du får den helt rigtige MacBook

Er du interesseret i at investere i en bæredygtig MacBook Pro fra upcycle it så er det en god ide at have styr på hvilken der er det helt rette valg for dig. Du kan nemlig vælge mellem tre forskellige grades: A, B og C, der hver især indikerer den kosmetiske udseende og batteriets ydeevne. 

Grade A: Er du interesseret i en brugt MacBook Pro der fungerer som en helt ny enhed med få til ingen kosmetiske tegn på brug og hvor batteriets ydeevne er bedst? Så bør du vælge en Grade A. 

Grade B: Vil du have mest for pengene, hvor de kosmetiske tegn er minimale men eksisterende i sådan en stand de færreste vil have problemer med det? Så er en Grade B det rette valg. Her er batteristanden på 50% alt efter brug.

Grade C: Er du interesseret i den billigste MacBook Pro, hvor du kan spare så meget som muligt både i forhold til hvad en helt ny koster men også i forhold til de andre grades? Så er en Grade C oplagt da denne er den billigste form. Batteriets ydeevne er dog det lavest og der er flere kosmetiske tegn på brug. Derfor er en refurbished MacBook Pro i en Grade C også mest oplagt i et miljø hvor der vil komme slid og ridser på den hurtigt. 

Uanset hvilken Grade du vælger når det kommer til en refurbished MacBook så kan du altid forvente en høj kvalitet, også selvom den er brugt, da den er blevet gennemtestet af professionelle.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad koster en brugt MacBook Pro?

Dette afhænger af hvilken generation af MacBook Pro det er og i hvilke grade den er i. Du kan dog altid regne med at finde en brugt MacBook Pro til endnu billigere penge end hvis den var helt ny.

Kan det betale sig at købe en brugt MacBook Pro?

En refurbished MacBook Pro vil altid kunne betale sig hvis du vil have en billigere computer, samtidig med at du gerne vil gøre noget godt for miljøet. Du får nemlig stadig en funktionsdygtig MacBook Pro. 

Kan en Mac blive for gammel?

I princippet kan alle bærbare computere blive for gamle, dette gælder også en MacBook, men hvis den bliver passet godt på. Får dens gamle hardware opdateret, så kan den holde i mange år. Dette gør sig også gældende for vores refurbished produkter.

Har du andre spørgsmål til vores refurbished MacBook Pro?

Har du fundet en brugt MacBook Pro som du er interesseret i, men er du i tvivl omkring upcycle it konceptet og hvad det vil sige for produktet, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. De sidder parate på telefon, mail og chat i hverdagene mellem kl. 11 og 17. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden.