Resultater: 16
Resultater: 16


loader

Køb trimmere til kontoret online hos Føniks

Her på siden finder du vores store udvalg af forskellige trimmere, der er gode at have ved hånden, når du arbejder på et kontor. Trimmerene kan hurtigt tilskære både papir og karton, så du kan få dem til at have præcist den størrelse, som du gerne vil have. Gør det let for dig selv ved at anvende en trimmer i stedet for at klippe manuelt med en saks. Det går både hurtigere, og resultatet bliver mere præcist når du bruger en trimmer eller skæremaskine.

Vores udvalg af trimmere til papir og pap kommer i forskellige størrelser og fra flere populære mærker som blandt andet Fellowes og Olympia der begge byder på kvalitetsrige produkter der holder i mange år fremad! De er perfekte til enhver der skal bruge en papirstrimmer til kontoret derhjemme eller på arbejdet, uanset om det er til hobbybrug eller til at beskære papirer og dokumenter. Er du interesseret i en trimmer kan du finde dem i flere prisklasser lige fra avancerede priser til budgetvenlige priser.

Se nærmere på vores fine trimmere på siden lige her, hvor du kan læse nærmere om hvert enkelt produkt for et større indblik i alle de muligheder produktet har at tilbyde dig. 

Vælg det rette skæreværktøj til dine opgaver

Er du på udkig efter skæreværktøj der kan hjælpe dig med at skære, klippe eller trimme papir eller pap? Så er du kommet til det rette sted hos Føniks. Vi fører flere forskellige former for skæreværktøjer lige fra helt almindelige sakse til trimmere af papir og pap. Vores udvalg kommer i diverse modeller og priser, så du nemt kan finde det rette værktøj til dine behov alt efter om du skal klippe papir, skære præcise mønstre med en hobbykniv eller bare har brug for et redskab der kan sørge for at dine papirer får den helt rette størrelse bl.a. ved hjælp af en skærekniv

Køb alt i skæreværktøj online hos Føniks allerede i dag, så sørger for for fri fragt!