Resultater: 53
Resultater: 53


loader

Lenovo ThinkPad P – ekstremt stærke bærbare

På tinden af bærbarenes bjerg står Lenovo ThinkPad P og troner over alle andre laptops. P-serien af ThinkPads er virkelig serien, hvor Lenovo ikke har sparet på noget som helst. Det gør dem til de ultimative bærbare, hvilket vi hos Føniks Computer selvfølgelig ikke kan andet end at være begejstrede for – derfor byder vi også på et stort sortiment af disse stærke laptops, som du kan købe og få gratis tilsendt direkte fra vores lager.

Når du tænker på en Lenovo ThinkPad P, skal dine første tanker egentlig ikke bevæge sig imod en bærbar computer, selvom det virker oplagt. Lad i stedet dine tanker vandre imod en mobil arbejdsstation. For her er der at gøre med et produkt, der har al den kraft, du er vant til fra en arbejdsstation, men med al mobiliteten du kender fra en bærbar. Hardware, pris og andre specifikationer varierer selvfølgelig fra model til model, men noget af den hardware, der kan findes i Lenovo ThinkPad P, er for eksempel:

  • Mulighed for op til 64 GB DDR4 ECC hukommelse – helt uhørt for en bærbar!
  • Op til en hel terabyte SSD lagerplads.
  • To Intel Thunderbolt 3 porte.
  • En krystalklar 4K Ultra HD skærm – nogle opgaver kræver intet mindre end det bedste billede.

Herudover kan du med Lenovo ThinkPad P også finde Intel Xeon processorer, NVIDIA Quadro grafikkort, 8-cellet batteri med imponerende levetid og et væld af andet high-end hardware. Hvis du ude til højre her på siden trykker på knappen Vis Flere Filtre, kan du eventuelt indstille din søgning, så du kan finde en Lenovo ThinkPad P, der passer perfekt til dine behov. Ellers kan du altid spørge supporten her ved Føniks Computer – vi vil hellere end gerne hjælpe med at finde det bedste valg til dig.

På arbejde med din Lenovo ThinkPad P

På grund af deres imponerende hardware er Lenovo ThinkPad P oplagt til arbejdspladsen. Er du ingeniør, og har derfor behov for, at din computer kan køre nogle krævende tekniske programmer? Laver du billedredigering eller videoredigering? Er det nødvendigt med en mobil arbejdsstation på hospitalet eller ude i marken? Uanset hvad, så er en Lenovo ThinkPad P vejen frem.

Der burde ikke være nogen tvivl om, hvorvidt bærbarerne fra Lenovo ThinkPad P serien er stærke nok – hardwaren kan nærmest ikke blive bedre, selvom den er pakket ind i en laptop. Den næste bekymring for dig er nok, hvorvidt disse kraftfulde bærbare kan tåle mosten på din arbejdsplads. Der er trods alt meget, som kan gå galt i løbet af dagen, og det hjælper ikke på humøret, hvis du skal til at købe dig en ny ThinkPad på grund af et uheld. Salten i såret svider herefter endnu værre, hvis du har mistet en hård dags arbejde, fordi computeren er død.

Heldigvis er der meget lidt grund til bekymring. Lenovo ThinkPad P er en serie specielt lavet til at kunne tåle ikke så lidt. Disse PC’er er alle MIL-SPEC-testede til perfektion. Det betyder, at du med en Lenovo ThinkPad P får en mobil arbejdsstation, hvis holdbarhed er uden lige. For når holdbarheden er støttet op af det amerikanske forsvarsministeriums standarder, så kan du godt regne med, at din bærbar ikke bliver meget mere robust.

Om din Lenovo ThinkPad P modtager stød og vibrationer, bliver udsat for sand og støv, lider under høj luftfugtighed, skal udholde ekstreme temperaturer eller bruges ved forskellige atmosfæriske tryk, så er der en utroligt høj sandsynlighed for, at den bliver ved med at fungerer.

Når du er på arbejde, så bliver kaffe og andre drikkevarer, helt uundgåeligt, spildt på et tidspunkt, nogen kommer til at rave en PC på gulvet, eller måske er temperaturerne på din arbejdsplads bare noget for sig. Lenovo ThinkPad P serien tager direkte imod udfordringen, bogstavelig talt, og overkommer den ved bare at ryste de traumatiske oplevelser af sig.

Hvis du gerne vil vide mere om, præcis hvad en MIL-SPEC-testet ThinkPad fra Lenovo kan holde til, og hvad dens resistens indebærer, så læs mere om det på Lenovo's egen side for MIL-SPEC-testen. Lenovo er de bedste til at forklare, præcis hvad du kan forvente, når det kommer til deres MIL-SPEC-testede computere. Så hvis du er interesseret i at vide mere, end du har kunnet læse her, så tjek hvad producenten har at sige om deres måde at holde din nye bærbar holdbar på.

Lenovo ThinkPad P til erhverv

Eftersom Lenovo ThinkPad P serien er et så oplagt valg på næsten en hvilken som helst arbejdsplads, hvor der er brug for en god og holdbar bærbar, så ligger det selvfølgelig lige til højrebenet at tænke på denne serie til erhverv. For hvis én person kan gøre fantastisk brug af en ThinkPad P, så kan hele arbejdspladsen med fordel udrette storslåede ting. Medarbejderne skal bare have det korrekte værktøj og udstyr.

Hvis I som virksomhed overvejer at udstyre jeres medarbejdere med Lenovos ThinkPad P-serie, eller med andre produkter vi sælger hos Føniks Computer, kan I overveje at blive erhvervskunde hos os. Det gør det nemmere, når der skal handles produkter til jeres firma – især hvis I har brug for et større antal produkter på én gang – og giver masser af fordele. Føniks Computer vil med glæde vejlede og give gode tilbud til erhvervskunder, da vi foretrækker at være en seriøs samarbejdspartner, der tager udgangspunkt i jeres behov.

Hvis I har interesse i at blive erhvervskunde hos Føniks Computer, så kan I med fordel læse mere om det på vores kundeside for erhvervskunder, samt finde vores kontaktoplysninger. Vi tilbyder jer fleksibilitet og godt samarbejde, samt lige de produkter, I går og mangler til jeres virksomhed.

ThinkPads – bærbare til alverdens gøremål

Hvis du køber en Lenovo ThinkPad P, får du en holdbar mobil arbejdsstation, der kan bruges til stort set alle formål – og du kan endda game på den i din fritid, hvis du vil, på grund af den toptunede hardware. Der er dog et vel af andre ThinkPad-serier fra Lenovo, det også kan være værd at kigge på, alt efter dine behov og dit budget. Så se dig endelig om her på siden, hvis du skal bruge en ThinkPad P, eller tjek vores brede udvalg af andre ThinkPad-serier.

Hvis du har den mindste tvivl om, hvilken slags ThinkPad der passer bedst til dine behov, så spørg endelig vores kundeservice. Hos Føniks Computer vil vi utroligt gerne hjælpe dig med at tage det rigtige valg. Så snart det er taget, og du har bestilt et produkt hos os, skal vi nok sende det fragtfrit til dig.