Resultater: 69
Resultater: 69


loader

Dell stationær – ofte stillede spørgsmål

Når det kommer til stationære computere, så er der altid en del spørgsmål som følger med. Derfor gør vi her vores bedste for at svare på de oftest stillede spørgsmål, når det kommer til Dell stationære.

Kan du i vores FAQ ikke finde svar på det, du gerne vil vide? Så kan du enten læse videre her på siden, og ellers er det bare at tage fat i vores kundeservice – vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at vælge den helt rigtige PC.

Er en Dell stationær computer god?

Dell stationære er nogle af de bedste computere på markedet. De kommer med en høj ydeevne og lang levetid, og der er en serie med en model til hvert et behov man måtte have.

Hvad koster en god stationær computer?

Du kan købe en god stationær computer helt ned til 4.700 kroner, og hvis du finder en refurbished version kan de være endnu billigere! Der findes også avancerede maskiner helt op imod 40.000 kroner!

Hvor lang tid holder en stationær computer?

Det er meget normalt, at en stationær computer holder i 3 til 8 år, alt efter hvor godt man behandler den, og hvorvidt man holder den godt ren. De kan altså holde i rigtig lang tid!

Dell stationær – det oplagte valg til alle og enhver

Selvom mange nu om dage kan nøjes med en bærbar, så er også rigtig mange, der stadig har brug for en stationær. En desktop giver bare bare en anden ydeevne for pengene end en laptop, så hvis det ikke er nødvendigt at slæbe din computer med dig, så er det et oplagt valg.

Der er mange muligheder på markedet at vælge imellem, men Dell stationære er alligevel nogle af de bedste, og det er der mange gode grunde til. Det er pålidelige maskiner, der med deres høje ydeevne og holdbare designs kan hjælpe dig med hvad som helst.

Dell stationære er desuden bygget med moderne teknologi, så du, især i de mest avancerede modeller, kan være helt sikker på, at du får en PC, der kan trække det, du har behov for.

For eksempel har de effektive Intel Core processorer, så din nye Dell stationær uden problemer kan trække tunge programmer og multitaske til den helt store guldmedalje. Skal du game, eller have kreativt arbejde fra fingrene, så er er der også Dell stationære, der er udstyret med stærke NVIDIA grafikkort.

Du får derfor høj kvalitet med en topmoderne Dell stationær computer. Men det er ikke det eneste du får. Du får også et hav af valgmuligheder.

Masser af serier, masser af modeller

Én ting er, at Dell stationære er rigtig gode. Noget helt andet er at finde en model, der passer perfekt til dit behov. For en god PC til alment kontorarbejde er ikke nødvendigvis en god PC til gaming.

Det er Dell også udmærket godt klar over, og derfor har de lavet 5 enestående serier af desktops, der hver har forskellige modeller, som kan bruges til forskellige behov. Der er her tale om:

En del af disse Dell stationære har en vis mængde overlap i, hvad de kan bruges til, men hvis du gerne vil give det mindst mulige beløb, for den model der passer bedst til dine behov, så er det oplagt at overveje serierne først og så hvilken model du vil have efter.

Dell Inspiron

Inspiron er serien af Dell stationære til dig, der skal bruge en pålidelig computer til hverdagen. Hvis du mest af alt har brug for at tjekke din mail, surfe på nettet, gøre brug af de sociale medier samt at se en video her og der, så er dette de perfekte Dell stationære.

Dell Inspiron er billige og har præcis den hardware, der skal til, for at de kan hjælpe dig med at klare dagen og vejen. Det er det oplagte valg af Dell stationær, hvis PC'en skal stå derhjemme og bruges til almene opgaver.

Dell XPS

Hvis du leder efter en alsidig Dell stationær, der kan bruges til lidt af vært, men som er en god del stærkere end Inspiron-serien, så er Dell XPS det oplagte valg.

Serien er hovedsageligt lavet til dig, der har brug for en stærk arbejdsmaskine. Der er meget content og grafisk arbejde, som XPS-serien er helt perfekt til, og disse Dell stationære kan selvfølgelig også bruges til diverse kontoropgaver.

Samtidig er det også en linje af Dell stationære, som grundet deres kraftfulde hardware også kan bruges til gaming. Det er selvfølgelig ikke deres primære brug, men skal du bruge en PC til lidt af hvert, så er disse Dell stationære et oplagt valg.

Det er her også værd at nævne, at skulle det være nødvendigt med en bærbar, så kan du også få Dell XPS bærbare.

Dell OptiPlex

OptiPlex er de mest oplagte Dell stationære til erhverv. Skal der virkelig tunge rengskabsprogrammer eller 3D-rendering i gang, så er det dog XPS eller Precision, som man skal have fat i, men til kontorets generelle strabasser, så er OptiPlex de oplagte Dell stationære.

Disse Dell stationære er i sandhed fleksible, grundet den store mængde af forskellige modeller, som er tilgængelige. Uanset om det skal være et Tower eller en lille formfaktor – endda med flere forskellige typer af små formfaktorer at vælge imellem – så findes der en passende model.

Skal I derfor bruge en eller flere Dell stationære til erhvervslivet, så er det altid værd at se på vores udvalg af OptiPlex. De er pålidelige, sikre og holdbare – helt perfekte til erhvervslivet. Hvis det er tilfældet, at I skal bruge Dell stationære til erhverv, så bør I også se på muligheden for at blive erhvervskunde hos Føniks.

Dell Precision

Precision-serien er også skabt til erhvervsmiljøet, og der findes også Dell Precision bærbare, men de er en anden sag end  OptiPlex. Disse Dell stationære er nemlig enormt stærke, og de er derfor lavet til dig, der skal bruge en computer ud over det sædvanlige.

Om det er krævende programmer til ingeniøropgaver, de tungeste regnskabsprogrammer på markedet eller grafisk arbejde der kræver noget mere end den gængse PC kan håndtere, så har du her de optimale Dell stationære. Med CPU og GPU i topklasse, samt rigeligt med RAM, så kan selv det mest krævende arbejde blive ved med at køre.

Alienware

Hvis du er gamer med stort G, og du går og leder efter en af de mægtigste gamer PC'er på markedet, så har du helt sikkert hørt om Alienware før – og hvis du ikke har, så er det også efterhånden på tide.

Alienware er Dells svar, når gamingverdenen beder om moderne og kraftfuldt udstyr. Med en af disse Dell stationære, så har du en af de bedste gaming PC'er, man kan købe for penge.

Det er de stærkeste grafikkort og processorer på markedet, samt RAM nok til, at intet computerspil kan kræve mere hukommelse. Alienware er den ultimative gamingoplevelse, og ud over Dell stationære i denne serie, så kan du hos os også finde både Alienware skærme, Alienware mus og Alienware keyboards.

Har du nogen spørgsmål om Dell stationære?

Er der stadig noget, du er i tvivl om, når det kommer til Dell stationære? Så er du altid mere end velkommen til at tage fat på vores kundeservice. Det skal være vores fornemste opgave at guide dig frem til den helt rigtige computer.

Du kan altid skrive til os på mail eller i chatten på vores side, så skal vi nok svare dig så hurtigt som muligt. Ellers er det bare at give os et opkald indenfor vores åbningstider, så tager vi gerne en uformel snak med dig. Uanset om du skal have fat i en Dell stationær eller noget helt andet, så skal vi nok finde det til dig hos Føniks!