Hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg af innovativt hardware og spændende produkter. Derfor fører vi også et stort sortiment i kategorien grafiske tablets og whiteboards, hvilke du kan se nærmere på her på siden. Mangler du en trådløs grafisk tablet eller et whiteboard med USB til hjemmet eller virksomheden så er det her på siden du skal kigge. Du kan vælge imellem mange spændende modeller, fra de mest erfarne og populære mærker på markedet. Vi forhandler varianter i både den avancerede og billige ende så se nærmere på vores udvalg af grafiske tablets og whiteboards nedenfor og find den rette model for dig.

Resultater: 54
Resultater: 54Grafiske tablets og whiteboards til alle opgaver

Whiteboards og grafiske tablets er mere sofistikerede end nogensinde og giver brugeren et hav af muligheder. Derfor er whiteboards og grafiske tablets meget populære i diverse kreative brancher, samtidig med at de dalende priser også har givet privatpersoner mulighed for at udtrykke sig kreativt. Uanset om du skal bruge et whiteboard til komplekse arbejdsmæssige opgaver eller blot kunne tænke dig at udforske nye tegneteknikker derhjemme, kan vi derfor garanteret matche dine ønsker. Nogle modeller giver dig mulighed for at tegne på traditionelt papir der placeres ovenpå din tablet, hvorefter du kan overføre tegningen digitalt til din computer. Derefter kan du arbejde videre med den i forskellige programmer, hvilket kan give nogle helt utroligt flotte resultater. I den mere avancerede ende finder du whiteboards og grafiske tablets med indbygget skærm så du ikke behøver at fjerne blikket fra det du tegner.

Den nyeste teknologi fra de bedste producenter

Whiteboard markedet er i rivende udvikling og vil man have glæde af de nyeste funktioner og features, kan vi varmt anbefale et produkt fra en af vores anerkendte mærker. Wacom er iblandt de absolut bedste producenter og har længe været med til at sætte standarden for hvad du kan forvente af en moderne grafisk tablet. Derudover forhandler vi whiteboards fra mærker som Hewlett-Packard, NEC og ISKN, der bestemt også er værd at kigge nærmere på. Stiller du særlige krav til interface, kompatibilitet eller producent, kan du gøre oversigten mere produktspecifik med vores filterfunktion til højre på siden.