Hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg af innovativt hardware og spændende produkter. Derfor fører vi også et stort sortiment i kategorien grafiske tablets og whiteboards, hvilke du kan se nærmere på her på siden. Mangler du en trådløs grafisk tablet eller et whiteboard med USB til hjemmet eller virksomheden så er det her på siden du skal kigge. Du kan vælge imellem mange spændende modeller, fra de mest erfarne og populære mærker på markedet. Vi forhandler varianter i både den avancerede og billige ende så se nærmere på vores udvalg af grafiske tablets og whiteboards nedenfor og find den rette model for dig.

Resultater: 42
Resultater: 42


loader

Grafiske tablets og whiteboards til alle opgaver

Grafiske tablets og whiteboards er mere sofistikerede end nogensinde og giver brugeren et hav af muligheder. Derfor er whiteboards og grafiske tablets meget populære i diverse kreative brancher, samtidig med at de faldende priser også har givet privatpersoner mulighed for at udtrykke sig kreativt. 

Uanset om du skal bruge et whiteboard til komplekse arbejdsmæssige opgaver eller blot kunne tænke dig at udforske nye tegneteknikker derhjemme, kan vi derfor garanteret matche dine ønsker. Nogle modeller giver dig mulighed for at tegne på traditionelt papir der placeres ovenpå din tablet, hvorefter du kan overføre tegningen digitalt til din computer. Derefter kan du arbejde videre med den i forskellige programmer, hvilket kan give nogle helt utroligt flotte resultater. 

I den mere avancerede ende finder du whiteboards og grafiske tablets med indbygget skærm så du ikke behøver at fjerne blikket fra det du tegner. Du kan derfor altid finde lige præcis de grafiske tablets og whiteboards der passer til præcis dine ønsker og behov.

Arbejd professionelt med en grafisk tablet fra Wacom

Er du professionel digital kunstner, så ved du sikkert hvor vigtigt en god tablet er når det kommer til at tegne digitalt. Du kan derfor finde et stort udvalg af Wacom grafiske tablets til nogle virkelige formidable priser, hvor du kan være sikker på at finde en grafisk tablet der passer til dit behov og budget. Du kan finde de smarte Wacom Cintiq der giver dig muligheden for at se direkte på tabletskærmen når du tegner, hvilket gør det endnu nemmere for dig at tegne koncentreret i flere timer uden forstyrrelser - du behøver nemlig ikke at kigge på din computerskærm for at være sikker på at hver linje og farve er korrekt. 

Du finder også flere grafiske tablets fra Wacom der er beregnet til dig som er nybegynder inden for digital kunst eller til dig der gerne vil have en tablet til tegning der falder inden for dit budget. Her kan du nemlig finde flere der er i den lavere ende af prisskalaen hvor du derfor let kan investere i en uden at skulle spare penge. Denne er ofte også i en kompakt størrelse der gør det lettere for dig at bringe med, hvis du skal ud på en længere rejse men gerne vil have muligheden for at kunne tegne undervejs. 

Med en Wacom grafisk tablet får du også en pen med i købet, hvor du derfor ikke skal investere yderligere da du får det hele samlet i ét. Denne smarte tegnepen kan du købe nibs til når den er blevet godt og grundigt brugt, så du behøver ikke at gå ud og investere i en hel ny pen uden god grund. Det er smart og effektivt. 

Den nyeste teknologi fra de bedste producenter

Whiteboard markedet er i rivende udvikling og vil man have glæde af de nyeste funktioner og features, kan vi varmt anbefale et produkt fra en af vores anerkendte mærker. Wacom er blandt de absolut bedste producenter og har længe været med til at sætte standarden for hvad du kan forvente af en moderne grafisk tablet. Derudover forhandler vi whiteboards fra mærker som Hewlett-Packard, NEC og ISKN, der bestemt også er værd at kigge nærmere på. Stiller du særlige krav til interface, kompatibilitet eller producent, kan du gøre oversigten mere produktspecifik med vores filterfunktion til højre på siden.

Føniks Computer sørger hele tiden for at udvide vores sortiment så vi altid har de bedste produkter på lager. Du kan derfor med fordel holde øje med vores udvalg hvis du leder efter noget bestemt. Vi sørger også for at have et stort udvalg i forskellige prisklasser, så du altid kan være sikker på at finde et produkt der passer til dit budget. 

Har du spørgsmål til vores grafiske tablets og whiteboards?

Er du interesseret i en af vores smarte grafiske tablets eller whiteboards der er her på siden, men har nogle få spørgsmål, så kan du altid kontakte vores dygtige kundesupport. Her får du rådgivning og vejledning så du kan købe det produkt der passer bedst til dine behov. Føniks Computer går nemlig ind for at give den bedste service, hvor du får det bedste produkt uden at gå på kompromis, så du ikke skal betale for et unødvendigt produkt. 

Vores kundeservice sidder parate til at hjælpe dig i hverdage mellem 11 og 17, hvor du kan kontakte dem over mail, telefon eller på chatten her på siden.