EIZO SKÆRME


Kan du godt lide at game, men skal du også have arbejde fra hånden? Så er en EIZO skærm lige noget for dig. EIZO skærme er speciallavede, så de er perfekte til både arbejde og gaming. Du får derfor en lynhurtig monitor med et knivskarpt skærmbillede, samtidig med at den også er ergonomisk og så bæredygtig, som en skærm nu en gang bliver. En EIZO skærm er en samling af sofistikeret teknologi og brugervenlighed, der glæder mange verden over, og nu står klar her hos Føniks Computer til ligeså at glæde dig. Lyder det som noget, du kan bruge? Så se på udvalget nedenfor, vi har rigtig meget at vælge imellem!

Resultater: 69
Resultater: 69


loader

EIZO skærme – et overflødighedshorn af funktion

En af de fedeste ting ved EIZO skærme er, at de er lavet både til at arbejde på og til at game på. Det giver dig et i sandhed alsidigt produkt, som du kan bruge til det hele, i stedet for at du skal købe mange forskellige, eller nøjes med en skærm, der er god til én ting men dårlig til en anden. Det betyder dog også, at når du sidder med en EIZO skærm, så sidder du med et produkt, der er lagt mange lange timers forskning og arbejde i. For de funktioner der skal til, for at en monitor kan bruges effektivt til det hele, er ikke noget der bare lige sker automatisk, når du laver en.

Til at starte med, så kan du få et bredt udvalg af forholdsvist forskellige EIZO skærme. Det kan være at en lille monitor på 21 tommer er lige det, du går og leder efter. Hvis du ikke har så meget plads, eller bare ikke bryder dig om en stor skærm, så er dette et fornuftigt valg. Det kan også være, at du er helt vild med kæmpestore skærme, og nærmest ikke kan få dem til at tårne højt nok op over dig. I så fald kan du få en EIZO skærm på op til og mere end 30 tommer, hvis det er det, du ønsker dig. Selvfølgelig er der også skærme i alle mulige forskellige tommer imellem disse to ekstremer, især 24 og 27 tommer er normale og elskede af de fleste.

Ergonomi

Det er vigtigt at overveje ergonomien bag dit udstyr, hvis du bruger mange timer hver dag foran computeren. Hvis du køber en EIZO skærm til både arbejde og gaming, så kommer det helt automatisk af sig selv, at du kommer til at bruge meget tid ved den. For hvis du arbejder foran den hele eller noget af dagen, og derefter vælger at sidde og game ved den, så er timerne ved at rakke sig op. EIZO skærme er specielt udviklede, så de ved hjælp af en masse smarte funktioner er utroligt ergonomiske. De skåner derfor din krop mest muligt, når du befinder dig foran skærmen ofte og i lang tid.

Hvis du ville ønske, at din monitor var mere bevægelig, så du kan sætte den i lige den position, du har behov for, for ikke at få ondt i nakke eller lignende, så er en EIZO skærm lige sagen. Deres monitors er meget fleksible, og du kan vippe eller tilte dem, så de passer perfekt til dig – også selvom du har brug for at skifte position i løbet af dagen. Det giver dig en unik mulighed for at tilpasse skærmen, så du kan sidde præcis, som du godt kan lide.

Der er også en del ekstra funktioner, der gør EIZO skærme ergonomiske. For eksempel kan de automatisk justere lysstyrken baseret på den omgivende belysning med Auto EcoView. Dette sørger for, at du uden bekymringer altid har den bedste belysning fra din skærm, hvilket skåner dine øjne og sparer på strømmen. Du kan også vælge selvvalgte farveskemaer med Automatic Colour Mode. Så kan du til hvert af dine programmer vælge et farveskema, der automatisk bliver brugt, når du åbner programmet. For at skåne dine øjne ekstra meget er der også indbygge Flicker-free teknologi i EIZO skærme, så du kan være helt sikker på, at din øjne kan holde til mange timer foran skærmen.

Bæredygtighed

EIZO skærme er yderst bæredygtige, selvom de ligesom alt andet elektronik aldrig bliver fuldstændigt bæredygtige. Producenten gør deres bedste for at gøre deres hardware så bæredygtig som overhovedet mulig, og det gør sig i den grad gældende for deres monitors. EIZO skærme produceres i henhold til internationale miljømæssige reguleringer, og materialerne vælges med omhu. EIZO skærme er også meget sofistikerede i henhold til belysning, hvilket er meget energibesparende. Det betyder, at ikke bare din pengepung, men også miljøet, nyder godt af at du bruger en EIZO skærm. Desuden er de robuste og holder i lang tid, så du slipper for konstant at købe nye monitors. Her køber du bare én, og så kan du være glad i årevis. Hvis du gerne vil være mere bæredygtig med elektronikken i dit hjem, kan du med fordel se på andre tilbud i vores refurbished sektion.

Billedkvalitet

Når du køber en EIZO skærm, så køber du en monitor, der har en uovertruffen billedkvalitet. Det bliver de nødt til at have, for ellers er de ikke ordentlige til både gaming og arbejde. Det er skærme med vildt god farvekontrol, der samtidig bruger sofistikeret teknologi og lækre paneler, så du får den bedst mulige oplevelse, når du bruger en EIZO skærm til gaming og arbejde. Billedkvaliteten er vigtig, for ellers kommer du aldrig rigtig til at nyde, hvad der sker på din skærm.

EIZO FlexScan – en EIZO skærm der kan det hele

Hvis du gerne vil have en monitor, der nærmest kan det hele, så er det en EIZO FlexScan, du skal have fat i. Disse EIZO skærme kan ofte bruges som dockingstationer, og de giver dig altid et krystalklart skærmbillede, der ser helt livagtigt ud. De har desuden er kort responstid på 5 millisekunder grå-til-grå, og de er ovenud bare nogle af de bedste skærme, du kan få dig.

EIZO skærme – til gaming og til arbejde

EIZO skærme er som sagt lavet til både gaming og arbejde. Det betyder, at du får en ergonomisk monitor, som du kan sidde og få noget fra hånden ved hele dagen lang, samtidig med at du så snart dagen er færdig kan skifte direkte over til din hobby – gaming. Det giver dig en utroligt alsidig monitor, der i mange år kan glæde dig på mange forskellige måder.

Har du nogen spørgsmål til vores udvalg af EIZO skærme, eller er der andre af vores monitors, du gerne vil vide mere om? Så spørg vores kundeservice til råds. På mail, på chat eller på telefon – du kan nemt fange os, så vi kan guide dig til det bedste skærmvalg. Så snart du har fundet ud af, hvad du vil have, så kan vi sende det fragtfrit til dig med GLS.