Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Elefantfod FAQ

Hvad er en elefantfod?

En elefantfod er en forhøjet platform, som giver øget stabilitet og løfter tunge genstande fra gulvet, for eksempel elektronik eller møbler. Den har et nytænkende design, der mindsker spredning af støv og er nem at rengøre.

Hvad er elefantfødder lavet af?

Elefantfødder er lavet af holdbart, brudsikkert materiale, der belaster gulvet minimalt. De er lette at montere og kan rumme tung last, uden at miste stabilitet.

Hvornår skal man bruge en elefantfod?

En elefantfod er optimal når man vil hæve store og tunge genstande væk fra gulvet, for eksempel skabe, skærme eller elektronik. Elefantfødder kan også bruges til at give mere højde og stabilitet på arbejdspladser, når man står eller sidder ved skriveborde.

Hvorfor skal man bruge en elefantfod?

En elefantfod kan hjælpe med at undgå skader på gulve, da den distribuerer vægten på en større overflade. Elefantfødder kan også hjælpe med at forbedre ergonomien på arbejdspladser, ved at justere højden på skabe eller bordplader og giver dermed en mere behagelig arbejdsstilling.

Hvor mange elefantfødder skal man bruge?

Antallet af elefantfødder afhænger af størrelsen og vægten af det objekt, du ønsker at hæve. Generelt anbefaler vi 4 eller flere elefantfødder til tungere genstande over 50 kg for optimal stabilitet.

Skån dit gulv med Elefantfødder

Elefantfødder er designet til at give ekstra stabilitet til tunge objekter, mens det også skåner gulvet. Ved at placere genstande på elefantfødder, bliver vægten fordelt på en større overflade, som kan forhindre skræmmer eller ridser i gulvet. Elefantfødder er nemme at montere og justere og kan derfor hjælpe med at forbedre ergonomien på arbejdspladser, hvor skærm eller bordplader kan hæves til en mere behagelig højde for medarbejdere.

Fremtidens møbelstabilisator

Elefantfødder er den bedste måde at stabilisere dit møbel på. De er designet til at forhindre skabe, reoler eller skærme i at tippe over. Elefantfødder er også brudsikre og kan derfor modstå tunge belastninger uden at miste stabilitet. Med deres eget GTIN-nummer og barcode, er det både nemt og hurtigt at følge med i produktionsstyring og opbevaring.

Øget arbejdsproductivitet med Elefantfødder

Elefantfødder bruges ikke kun til møbler, men også som en produktivitetsforbedring på arbejdspladsen. Elefantfødder kan løfte skærme og computere op til en mere ergonomisk højde for medarbejderne, og kan også reducere støjniveauet ved at holde udstyr fra at vibrere mod skrivebordene. Vores elefantfødder har ikke giftige kemikalier eller larvestoffer, hvilket er godt for miljøet og for de mennesker, der bruger dem.