trådløst netværk

Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af løsninger til trådløst netværk. I denne kategori kan du finde antenner, Bluetooth udstyr, netværksadaptere, trådløse access points, routere, bridges, netværkskort, forlængere og meget mere, som bidrager til en problemfri og hurtig netværksforbindelse. Find netop det, du har brug for til dit trådløse netværk, her hos Føniks Computer, hvor vi udvælger vores produkter med øje for kvalitet, funktion og smart design. Find en trådløs router, som gør det mulig for dig at dele din bredbåndsforbindelse og din internetforbindelse med venner og familie uden at gå på kompromis med hastigheden. Se nærmere på udvalget nedenfor, og find udstyr til trådløst netværk der matcher med dine behov og ønsker.

Resultater: 1614
Resultater: 1614


loader

Alt i trådløst netværk og tilbehør til gode priser

Efterhånden er et trådløst netværk ved at være en selvfølge i mange hjem. WiFi og Bluetooth hjælper til med at skabe en trådløs hverdag, og tiden med kabler og faste arbejdspladser i hjemmet er fortid for manges vedkommende. Der skal tages mange hensyn, når man skal opsætte et trådløst netværk og skabe en WIFI-forbindelse i hjemmet eller virksomheden.

Alt afhængig af dit behov for hastighed og systemer kan du her i vores sortiment finde alt det udstyr, der skal til for at skabe et stabilt, sikkert og hurtigt trådløst netværk. Herunder gennemgår vi nogle af de løsninger, du kan vælge for at skabe det bedste netværk til netop dit hjem eller din virksomhed. Læs med her, og se nærmere på vores mange gode produkter og tilbehør til trådløst netværk.

Trådløse routere fra specialisterne i branchen

Står du og mangler en ny router til en god pris? Så tag et nærmere kig på vores sortiment her på siden. Her finder du blandt andet kvalitets-routere fra Asus, ZyXel og Synology, som sikrer et stabilt og hurtigt trådløst netværk. En god router i topkvalitet kan gøre meget for din internetforbindelse. Vi kender alle til, hvor irriterende, det kan være at bakse med en dårlig internetforbindelse. Især hvis du bor i et stort hus med mange rum, kan forbindelsen være tilbøjelig til at drille, når man befinder sig langt væk fra routeren. Invester i en god og lynhurtig router fra Føniks Computer – vi fører kun markedets bedste produkter og tilbehør til trådløst netværk.

Antenner og access points for bedre forbindelse

Hvis du har investeret i en god router, kan det være meget frustrerende, hvis der stadig er problemer med internetforbindelsen. Husets indretning, byggematerialer og omgivelser kan have indflydelse på dit trådløse netværk. Vil du gerne have et mere pålideligt signal i alle rum, kan du overveje at booste din forbindelse med et access point. Et access point modtager det trådløse signal fra din router, hvorefter access pointet transmitterer det videre rundt i huset. På denne måde kan du sikre, at du kan arbejde og nyde din yndlingsunderholdning på din computer eller tablet overalt i dit hjem uden frustrerende afbrydelser. Her på siden finder du access points fra velrenommerede producenter som Ubiquiti og Cisco, som er kendte for deres smarte og effektive løsninger til trådløst netværk.

Alternativt kan du hos Føniks Computer også finde antenner, som kan tilkobles din router. De kan enten forstærke signalet i routeren eller øge rækkevidden på dit trådløse signal. Med den rette antenne kan du styrke signalet fra din router, så din enhed fanger det over alt i dit hus og endda udenfor i haven. Vær opmærksom på, at der findes en lang række forskellige stik til antenner. Før du vælger din antenne, er det derfor vigtigt, at du sikrer dig, at den passer til din router, så du ikke står med en ubrugelig antenne.

Er du også hoppet på smart home-bølgen? Så har du måske allerede stiftet bekendtskab med Google Home-systemet. Med en Google Nest får det bedste fra alle verdener. Google Nest er en smartenhed med indbygget Google Assistent, som du kan konfigurere med et hav af enheder og styre via talekommandoer. Samtidig fungerer den som en WiFi-router og booster, som både giver dig trådløst netværk og forstærker signalet rundt i hjemmet. Vi fører Google Nest i vores udvalg af netværksløsninger og har naturligvis også et stort udvalg af andre smart home enheder, du kan kombinere med Google Nest på kryds og tværs.

Trådløse netværksadaptere til alle enheder

Den trådløse router sørger for at lede trafik fra internettet til dine enheder. For at din enhed kan få forbindelse til dit trådløse netværk, skal den have en trådløs netværksadapter eller et trådløst netværkskort installeret. De fleste computere og tablets sælges i dag med et indbygget netværkskort, men har du særlige behov for at kunne skabe en stabil, trådløs forbindelse, kan det være nødvendigt med en trådløs netværksadapter.

Vi har også eksterne netværksadaptere til at skabe et trådløst netværk mellem dine enheder med Bluetooth. Med en lille, fiks enhed kan du skabe trådløs forbindelse mellem dine computere, printere, telefoner, headset eller højttalere, hurtigt og nemt.

Sikkerheden i dit netværk med trådløs forbindelse

Der er tryghed i et vide at hjemmets eller virksomhedens trådløse netværk er beskyttet bedst muligt mod trusler udefra. Det er essentielt at sikre dit netværk og din computer med de bedste sikkerhedsforanstaltninger. Hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr til trådløst netværk, både i form af hardware og software. Blandt andet fører vi firewalls fra anerkendte mærker som Barracuda og Ubiquiti, der effektivt blokerer og filtrerer uønsket trafik ind i dit netværk med trådløs forbindelse. Mange private og virksomheder, som har netværk med trådløs forbindelse, benytter sig i stigende omfang af cloudbaserede løsninger, og det stiller krav til din firewall. Du finder derfor noget meget avanceret teknologi inde i vores firewalls, der giver dig høj sikkerhed sammen med optimal ydeevne og tilgængelighed i dit daglige arbejde på nettet.

Der findes i dag at hav af softwareløsninger til at beskytte et netværk med trådløs forbindelse. Ønsker du også at være helt opdateret med sikkerheden på software-siden, tilbyder vi hos Føniks Computer også en række licensabonnementer på sikkerhedsprogrammer og antivirus. Det kan være en jungle at finde den rigtige sikkerhedsløsning til det trådløse netværk i netop dit hjem eller din virksomhed. Vi anbefaler derfor at du tager et grundigt kig på vores mange produkter, og hvis der er den mindste tvivl, står vores kompetente kundeservice til rådighed med kyndig vejledning.

Føniks Computer er ekspert inden for IT og elektronik – så lad os hjælpe dig med dit køb

Hos Føniks Computer har vi mange års erfaring inden for IT & elektronik og vi kan derfor rent enkelt betegnes som eksperter inden for dette område både fordi vi har arbejdet med det i mere end 25 år men også fordi vi har nogle af de dygtigste medarbejde i vores salg og service afdeling. Vores viden rækker sig bredt inden for dette fagområde og indebærer selvfølgelig også netværksudstyr.

Hvis du har brug for rådgivning eller vejledning med dit køb, så står vi altid til rådighed på mail, telefon og chat i hverdagene, hvor vi hjertens gerne vil hjælpe dig godt på vej mod det bedste køb du kan gøre dig. Find vores kontaktinformationer øverst på siden, så sidder vi klar med gode råd.