Resultater: 12
Resultater: 12


loader

FAQ

Her svarer vi på nogle af de oftest stillede spørgsmål om Razer Blade laptops,så du kan få svar på de spørgsmål, du med stor sandsynlighed går og har. Finder du dog ikke svar på det, du gerne vil vide, så kan du altid læse mere her på siden, eller også kan du kontakte vores kundeservice. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde din nye gamer bærbar!

Er Razer Blade god kvalitet?

Razer Blade er en serie af bærbare i utroligt god kvalitet. Alt fra ydeevne til skærmen til materialerne den er lavet af er skruet helt i vejret, så du får en gamer bærbar, der kan alt det, du går og drømmer om og meget mere til.

Hvorfor er Razer Blade så varm?

En Razer Blade består langt hen af vejen af et aluminiumskabinet. Dette hjælper den med at komme effektivt af med varme, men det får også dens overflade til at føles varm. Der er altså ikke noget galt med din Razer Blade, hvis den føles lidt varm.

Er Razer Blade en god gamer bærbar?

Razer Blade er nogle af de bedste gamer bærbare på markedet, hvis du leder efter ren rå styrke og ydeevne. Den har alt det, en gaming laptop bør have, samt meget mere udover dette.

Razer Blade – Super stærke gamer bærbare

Razer Blade er en serie af gamer bærbare fra Razer. De er kendt for deres høje ydeevne, slanke design og imponerende kvalitet. Disse bærbare computere er specielt designet til gamere og kreative professionelle, der har brug for en maskine, der kan håndtere tunge programmer og computerspil. Du finder derfor kun ekstremt avancerede gamer bærbare på denne side, for det er det, som Razer Blade er lavet til og står for. Det betyder også, at Razer har smidt et hav af gode sager i disse bærbare, så du kan se frem til ikke så lidt. Vi vil især fremhæve, at du kan glæde dig til:

  • Ekstremt høj ydeevne
  • Slankt design
  • Byggekvalitet på et andet niveau
  • Højkvalitets skærm

Der er selvfølgelig meget andet, der kendetegner og er værd at nævne, når det kommer til Razer Blade serien. Alligevel vil vi gerne starte ved disse fire punkter, da de er nogle af de mest essentielle, når det kommer til disse ekstremt stærke gamer bærbare fra Razer.

Ydeevne ud over det sædvanlige

Når du kigger efter en Razer Blade, så er der én bestemt grund til, at det er lige netop en af disse gamer laptops, du er ude efter. Det er selvfølgelig fordi du gerne vil have en bærbar med ekstremt høj ydeevne, du kan bruge til alt indenfor gaming. Razer Blade er udstyret med kraftfulde processorer og grafikkort, og det er især dette, sammen med al den anden avancerede hardware, der tillader dem at køre de tungeste computerspil og apps uden problemer. Du kan derfor bruge en af disse bærbare ikke bare til gaming, men også til 3D-rendering, videoredigering og andre kreative opgaver, der kræver meget af dit udstyr.

Slank og let gamer bærbar

Razer Blade laptops er kendt for deres slanke design. Disse bærbare computere har en minimalistisk stil og er ofte tyndere end andre gaming laptops på markedet. Dette gør dem også mere transportable og nemmere at bruge på farten, da det slanke design gør at de fylder mindre, samtidig med at de også vejer mindre. De har både stil og lækkert design, samtidig med at de er praktiske og har en ekstremt høj ydeevne. En Razer Blade er på mange måder den ultimative bærbar til gaming og skabelse!

Bygget og samlet i høj kvalitet

En af de største fordele ved Razer Blade laptops er deres byggekvalitet. Disse bærbare computere er bygget med materialer af høj kvalitet, som gør dem robuste og holdbare. Dette betyder også, at de kan modstå daglig brug og transport, uden at deres ydeevne påvirkes. Samtidig gør det dem lækre at se på og røre ved, hvilket er vigtigt for en bærbar, som du trods alt konstant sidder med hænderne på. Der er i den grad blevet tænkt over designet, og det er fordi Razer produkter er lavet af gamere til gamere.

Utroligt gode skærme

Når du sidder foran en Razer Blade, kan du også godt se frem til en skærm i virkelig høj kvalitet. En bærbar PC uden en god skærm, er ikke meget værd, og derfor er Razer Blade udstyret med virkelig gode skærme, der har skarpe farver, en høj opdateringshastighed og fra full HD til 4k opløsning. Fordi skærmkvaliteten er så høj på en Razer Blade, er det også en oplagt bærbar til at nyde film og serier på, eller hvis du arbejder med grafik. En god bærbar uden en god skærm findes ikke. En god skærm er nemlig en stor del af overhovedet at have en god computer. Derfor får du kun det bedste af det bedste, når du investerer i en Razer Blade.

Ekstremt stærk og moderne hardware – Razer Blade går ikke på kompromis

Det er ikke nogen hemmelighed, at det der afgør, hvorvidt en computer har en høj ydeevne, er hvorvidt den består af noget god hardware, der alt sammen er kompatibelt. Når du investerer i en computer fra en producent som Razer, så har de selvfølgelig et hundrede procent styr på, hvad for noget hardware der er kompatibelt. På samme vis er de selvfølgelig også godt klar over, hvad der er det nyeste på markedet, og hvad der er det stærkeste.

Resultatet bliver, at de samler nogle ekstremt kraftfulde PC'er, så hver en gamer kan finde noget, der har nok saft og kraft til deres behov. Hvis du gerne vil finde en Razer Blade, der passer perfekt til dine behov, så foreslår vi dig især at kigge på følgende faktorer:

  • Grafikkort
  • Processor
  • RAM
  • Skærmstørrelse

De første tre er utroligt vigtige, alt efter hvad du skal bruge din nye Razer Blade til, og skærmstørrelsen betyder for mange en hel del i henhold til personlig preferænce.

GPU

Alt efter hvilke computerspil du gerne vil spille, så er det altid værd at se på, hvilken GPU der er i din Razer Blade. Dert er selvfølgelig ingen af dem, som har en gammel eller dårlig GPU, men der er alligevel en forskel på, om din nye bærbar indeholder RTX 3080 eller RTX 4090. Tjek derfor grafikkortet, alt efter hvad du har af planer med computeren.

CPU

Hvis du skal bruge en computer, der er god til multitasking, og som skal køre computerspil eller programmer, der kræver rigtig meget processorkraft, så bør du helt klart lige kigge på, hvilken CPU der er i en given Razer Blade. Heldigvis er de alle CPU'er af utrolig høj kvalitet, og du får ikke mindre end en Intel Core i7 processor heri, men ofte kan du finde modeller, der har en i9'er. Der er altså virkelig drøn på, når du køber en Razer Blade.

RAM

Hvis du gerne vil spille de nyeste computerspil i den højeste grafik, så skal der være nok RAM i din computer. Ellers kommer spillet bare ikke til at køre ordentligt, og så er der jo ikke meget ved det. Derfor kan du uden problemer finde en Razer Blade, der har rigeligt med RAM. De har alle fra 16 til 32 GB, alt efter hvad du har behov for. Det er dog vigtigt, at du sørger for at vælge en Razer Blade med 32 GB RAM, hvis du faktisk skal bruge det, for ellers kan man hurtigt blive skuffet. Heldigvis kan du nemt sortere efter mængde af RAM, eller læse det direkte i deviser PC'ers specifikationer.

Skærmstørrelse

Skærmstørrelsen kan betyde rigtig meget. For jo større en skærm der er på din Razer Blade, jo bedre et overblik får du, og jo nemmere er det at nyde visuelt content som story-driven computerspil eller film, serier og YouTube vidoer. En større skærm betyder dog også en større bærbar, så hvis du gerne vil have en lille gamer bærbar, der er så let som overhovedet mulig, så er en Razer Blade med en mindre skærm en god ide. Der findes Razer Blade laptops med skærme imellem 14-18 tommer, så det er bare at vælge det, der passer dig bedst.

Kom i gang med Razer Synapse og andet Razer udstyr

Hvis du sidder med en bærbar fra Razer, så er der en god sandsynlighed for, at du også godt kan lide Razers andre produkter. Derfor vil vi i den grad foreslå dig at overveje, om der er andre Razer produkter, som du godt kunne tænke dig. Der er nemlig mulighed for, at du kan styre det hele på en gang via Razer Synapse. Det er gratis software fra Razer, der lader dig selv sidde og konfigurere dit Razer udstyr. Alt fra RGB-lys til musens følsomhed til avancerede makroer i tastaturet bliver en mulighed. Det giver dig rigtig mange muligheder, og der er helt klart andre produkter fra Razer, som er værd at overveje, når du kigger efter en Razer Blade.

Razer mus

Helt overordnet laver Razer mange avancerede produkter til gamere, og de er alle i utroligt høj kvalitet. Alligevel er den verdenskendte producent især blevet kendt, fordi de laver de fedeste gamer mus. En Razer mus er derfor den oplagte kompagnon til en Razer Blade. For hvis der skal gaming fra hånden, eller hvis du sidder og arbejder med grafik i timevis, så er en touchpad bare ikke helt nok, selvom den er rar at have, hvis du bare lige skal se noget hurtigt. Heldigvis er der mange forskellige mus at vælge imellem, alt efter hvad du foretrækker. Vi foreslår især at se på:

Basilisk er et vidunder af en mus, hvor du rent fysiske og via Synapse har en uanet mængde af muligheder for, hvordan du kan konfigurere den. Det er i sandhed at kunne bruge en mus, præcis som du vil. Hvis du har brug for en masse ekstra knapper på din mus, som du bruger til hotkeys når du gamer, eller helt generelt gerne vil have makroer på, så er er Nagaen din ven. Med op til 12 knapper ekstra på siden er den uovertruffen i sit feldt.

DeathAdder og Viper er perfekte til konkurrencepræget gaming, så hvis du elsker e-sport, er de helt perfekte – især Viper. DeathAdder er også rigtig god til gaming på højt niveau, og har været League of Legends legende Fakers valg af mus i årevis. Det er dog også en god all-round mus, der med fordel kan bruge stil ethvert computerspil, og som også er god i arbejdsregi.

Razer headset

Når du køber en Razer Blade, er det selvfølgelig fordi du skal bruge en computer, du kan tage med dig på farten go rundt omkring. Her er det smart med et Razer headset, for så behøver andre ikke høre din musik eller på dit computerspil, og hvis du har en vigtig samtale, så kan den også holdes privat. Her er det endnu mere smart med netop et headset fra Razer til din Razer Blade, for så kan du med Synapse konfigurere det, så det er optimeret til gaming, når du er i et computerspil, og samtidig så det med det samme har nogle andre indstillinger, hvis du sidder i et møde på Skype, Teams eller lignende. Det giver en utrolig frihed, og en enormt god lydkvalitet. Vi foreslår især at se på:

Hammerhead er især til dig, der foretrækker in-ear headphones, hvor BlackShark og Kraken dækker dine ører helt. Der er altså rigtig meget ekstra, som er godt at overveje, når du er ude og lede efter en Razer Blade.

Find din næste Razer Blade hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer er vi godt klar over, at en Razer Blade ikke er en budgetløsning. De koster en slat, men så får du også utroligt meget ud af dit køb. Det er en investering i en kraftfuld og pålidelig gamer bærbar, som kan håndtere selv de mest krævende opgaver og spil. Det kan derfor i den grad betale sig at se på en Razer Blade, hvis du har brug for en utroligt stærk bærbar computer.

Har du nogen spørgsmål til vores sortiment af Razer Blade, eller er der andet, du gerne vil vide? Så kan du altid, indenfor vores åbningstider, tage fat i vores kundeservice. Vi vil med glæde hjælpe dig og svare på dine spørgsmål, så du kan finde ud af, præcis hvilken Razer Blade, der er den helt rigtige for dig. Vi er eksperter indenfor computere, stationære såvel som bærbare, så du spørger bare løs!