ELKEDEL

Det tager så godt som ingen tid at koge vand til teen eller kaffen, når du anvender en elkedel. Her hos Føniks kan vi tilbyde dig et godt og varieret udvalg af forskellige elkedler til dit køkkenet, så du kan koge vand i en fart. Kogende vand bruges til flere forskellige ting derhjemme, så du kan lige så godt gøre det nemt for dig selv med en af vores fine elkedler. Vi har elkedler til billige priser, og elkedler i den høje prisklasser, så du kan vælge efter dit budget. Er du til en retro elkedel, så kan du finde flere forskellige modeller på siden her, ligesom du kan finde helt almindelige elkedler i almindeligt udseende. Så tag gerne et kig på siden her, hvis du er på udkig efter en ny elkedel.

Resultater: 145
Resultater: 145


loader

Køb din nye elkedel hos Føniks

Drikker du ofte te eller instant kaffe, så er du helt sikkert vant til at koge vand i en elkedel. Hvis du trænger til at få skiftet din gamle ud, så er du landet på den helt rigtige side her. Du kan finde vores elkedler her. Vi har et godt udvalg i forskellige prisklasser, så du kan finde den elkedel der er perfekt til dig. Her hos Føniks sælger vi ikke kun computerudstyr, vi har også et stort udvalg af mange andre varer. For eksempel kan du købe alverdens forskellige køkkenmaskiner, grill, legetøj til børnene, krøkkejern til håret og meget mere. Du kan derfor finde nærmest alt hvad du mangler, her på vores side. Så hvis du mangler en god elkedel, så kan du naturligvis finde de bedste produkter her hos Føniks. 

Er du på udkig efter en lille elkedel?

Hvis du kun er dig selv i husstanden, eller du måske har brug for at tage en elkedel med på ferie, så kan du med fordel vælge en lille el kedel. Hos Føniks har vi flere forskellige størrelser, og vi anbefaler, at du vælger en elkedel på maks. 1 L. Får du ofte gæster, eller i er flere i husstanden der har behov for kogende vand, så anbefaler vi en elkedel på minumin 1,5 L gerne 1,7 eller 1,8 L. Er du til de rødlige nuancer, eller en flot lyseblå? Måske du elsker retro, men du elsker også det neutrale, så skal du helt sikkert gå efter en beige Smeg. 

Se vores udvalg af billige elkedler

Vil du gerne have en billig el kedel, så kan du finde det her på Føniks’ side. Vi har elkedler i mange forskellige prisklasser, fra ca. 200 kr op og til ca. 1.700 kr. Du kan sagtens finde en elkedel, som passer til dit budget, og er det en billig model, så skal du gå efter en Bomann eller Esperanza. 

Er du til et el kedel i den øverste prisklasse og i topkvalitet, så er det en Smeg elkedel du skal gå efter. 

Hvis du skal have en ekstra holdbar og robust en, du kan bruge i værkstedet eller på byggepladsen, så er det en Makita du skal købe.

Er du til retro?

Vi har naturligvis et godt udvalg af de fedeste retromodeller. Retro er moderne, så derfor vil smeg naturligvis passe ind i det mest moderne hjem. Du kan finde produkter, som ligner gammeldags elkogere, men som virker som et moderne produkt, man kan bruge i vores tid. Du kan finde retro produkterne i flere forskellige farver, så du kan få en, der passer perfekt ind i dit hjem. 

Hvis du elsker keramik, så kan du helt sikkert lide udseendet på Ezperanza Della, som ligner en gammel keramik koger, eller måske du kan lide den smukke elkedel fra Russell Hobbs, som også ligner en rigtig retromodel. Der er mange muligheder, og heldigvis kommer de alle sammen i forskellige prisklasser, så du kan vælge en, der passer til din økonomi. 

Nogle spørgsmål til elkedler hos Føniks?

Måske vidste du ikke, at vi også solgte elkedler her hos Føniks, men faktisk har vi et stort udvalg af alt i husholdning, legetøj til børn eller værktøj, og vi udvider hele tiden vores sortiment.

Hvis du mangler en ny elkedel, og har fundet den du gerne vil have, her hos os, så får du naturligvis fri fragt på dit produkt. 

Er du i tvivl om, hvilket produkt der er god til dig, så anbefaler vi dig at tage kontakt til vores kundeservice. Her sidder vores dygtige personale klar, så de kan svare på dine spørgsmål. Du kan både ringe til os på tlf: , eller skrive en mail eller en chatbesked. Du skal også være meget velkommen til at læse vores FAQ, som står nedenfor. Måske du kan finde svar på dit spørgsmål der. 

FAQ - typiske stillede spørgsmål

Hvad er den bedste elkedel?

Smeg KLF03 har tidligere vundet mange bedst i test - mest værdi for pengene. Vi anbefaler derfor denne, hvis ikke budgettet har en begrænsning.

Er du til retro look, vinder Russell Hobbs Retro model - og den kan du ovenikøbet få billigt. 

Hvor meget strøm bruger en elkedel? 

Elkedler bruger forskellige mængder strøm, og derfor er det svært at sige præcis, hvor strøm de bruger. Standarden for strøm er 1,5 kW - 3 kW. Når du sætter dit vand over at koge, tager det ca. mellem 3-6 min før det er færdigt. 

Lad os antage, at du køber en Smeg elkedel, som har en kW på 2,4.

2,4 kWh/ 60 * 3 min = 0,12 kWh. 

En Smeg bruger altså 0,12 kWh pr. gang den bliver brugt. Det kan du så gange op med din pris på strøm. 

Hvordan bruger man en elkedel? 

En elkedel bruges til at koge vand på en meget hurtig måde. Drikker du te eller instant kaffe, er det nærmest et uundværlig køkkenmaskine i dit hjem. 

1: Du fylder vand på maskinen, husk ikke at overskride maks.

2: Sæt derefter elkedlen i holderen og tænd.

3: Når tænd knappen går ud, er vandet færdigkogt. 

Hvad kan en elkedel?

En elkedel laver kogt vand, som du kan bruge til hvad end du vil. Du kan bruge den til en dejlig varm kop te eller kaffe, men det er også genialt at bruge til at gøre kogevandet til pastaen hurtigere klar. Eller måske du skal have skoldet sutter og sutteflasker, så er en elkedel naturligvis også et uundværligt køkkenapparat. 

Hvor mange år holder en elkedel?

Det er svært at sige præcis hvor mange år, de kan holde, da der er flere faktorer indblandet. Hvor meget benytter du den, husker du at afkalke, er det en simpel model, som kun har en funktion?

Jo simplere den er, jo længere holder den ofte. Dermed ikke sagt, at dem med flere funktioner holder dårligere, men der er ofte flere faktorer der kan spille ind, i forhold til en elkedel, som kun har en tænd og sluk knap.