Her hos Føniks Computer er vi glade for at kunne give dig en lang række kvalitetsprodukter til store og mindre virksomheder, og vores udvalg af printere er absolut ingen undtagelse. Her på siden kan du derfor se nærmere på vores udvalg af S/H multifunktions laserprintere. Står du og mangler en multifunktions printer med laser, er vi overbeviste om, at du kan finde en række modeller, der vil falde i god jord og med vores søgefunktion til højre på siden, kan du gøre søgningen endnu mere specifik. Vælg selv din foretrukne PC-forbindelse, maks. mediestørrelse, månedlig driftscyklus, med mere, og få præcis den S/H multifunktions laserprinter, du har brug for.

Resultater: 252
Resultater: 252


loader

Laserprintere til sort/hvid multifunktionelle opgaver"

Vores udvalg af multifunktions sort/hvid laserprintere er perfekte til ethvert kontormiljø. Med deres alsidighed og effektivitet er disse printere perfekte til at håndtere opgaver som udskrivning, scanning, kopiering og fax. Med en høj opløsning og hurtig print hastighed kan disse printere nemt håndtere store mængder dokumenter og give dig professionelle resultater hver gang.

Hvad er forskellen på en sort/hvid laserprinter og en farve laserprinter?

En sort/hvid laserprinter udskriver kun i sort/hvid, mens en farve laserprinter kan udskrive i en række forskellige farver.

Hvorfor bør jeg vælge en multifunktionsprinter?

Med en multifunktionsprinter kan du håndtere flere opgaver på samme tid, hvilket gør din arbejdsdag mere effektiv og produktiv.

Er det muligt at udskifte toner i en laserprinter?

Ja, det er det. Du kan nemt udskifte tonerpatronen efter behov.

Hvad er den optimale opløsning for en sort/hvid laserprinter?

Den optimale opløsning for en sort/hvid laserprinter er 600x600 dpi eller højere.

Kan jeg scanne flere sider på én gang med en multifunktionsprinter?

Ja, det kan du. De fleste multifunktionsprintere har en automatisk dokumentføder, der kan håndtere flere sider på én gang.

Hvordan fungerer faxfunktionen på en laserprinter?

Faxfunktionen fungerer ved at sende eller modtage faxen via telefonlinjen.

Er det nødvendigt at have en computer tilsluttet en multifunktionsprinter?

Nej, det er ikke nødvendigt. De fleste multifunktionsprintere har en touchskærm, som du kan bruge til at kontrollere og håndtere printeren.

Fordele:

  • Effektive og alsidige til forskellige opgaver
  • Hurtig print hastighed
  • Høj opløsning for professionelle resultater

Ulemper:

  • Dyrere end andre former for printere
  • Sværere at vedligeholde end andre printere