Føniks Computer har et stort udvalg af printere og udstyr til scan og print. Her på siden finder du vores udvalg af CD og DVD printere. Skal du have printet på CD eller DVD, så er det her på siden, du skal kigge. Se nærmere på udvalget af CD og DVD printere nedenfor og find den, du skal bruge.

Resultater: 1
Resultater: 1


loader

Cd/dvd printere – Få dine egne professionelle tryk"

En CD/DVD printer er en nødvendighed for ethvert professionelt optagelsesstudio eller videoproduktionsfirma. Med vores brede udvalg af printere kan du producere og trykke professionelle labels direkte på dine optagede diske. Vores printere giver mulighed for høj opløsning på dine designs og fotos. Vi har også løsninger til print af USB-sticks og SD-kort. Vores udvalg af printere inkluderer også bærbare modeller, som gør det nemt at tage med på farten og printe direkte fra en laptop eller smartphone.

Hvad er en CD/DVD printer?

En CD/DVD printer er en specialiseret printer, der giver mulighed for at trykke billeder, tekst og illustrationer direkte på en CD eller DVD.

Hvad er fordelene ved at have en CD/DVD printer?

En CD/DVD printer giver dig mulighed for at skabe professionelle optagelser og labels uden at skulle betale for ekstern trykning. Du kan også spare tid og penge ved at printe på dine egne diske, i stedet for at skulle købe forskellige labels og andre ekstra dele.

Hvordan fungerer en CD/DVD printer?

En CD/DVD printer kan tage en blank disk og printe et billede eller tekst direkte på den. Ved hjælp af specialiseret software kan du designe dit eget optagelsescover og trykke det direkte på din disk.

Er det muligt at printe på andre medier end cd'er og dvd'er?

Ja, mange af vores printere inkluderer også muligheder for print af USB-sticks og SD-kort.

Hvad er opløsningen på prints fra en CD/DVD printer?

Opløsningen varierer afhængigt af printeren, men vores modeller giver mulighed for høj opløsning på dine designs og fotos.

Har I bærbare CD/DVD printere?

Ja, vi har bærbare modeller, som gør det nemt at tage med på farten og printe direkte fra en laptop eller smartphone.

Skal jeg have særlige krav til min computer for at bruge en CD/DVD printer?

Ja, du skal bruge vores specialiserede software til at designe dine covers og labels, så sørg for at din computer opfylder de nødvendige systemkrav.

Fordele:

  • Professionel og holdbar kvalitet
  • Mulighed for høj opløsning på designs og fotos
  • Spar tid og penge ved at printe på dine egne diske i stedet for at skulle købe ekstra labels og dele
  • Bærbare modeller gør det nemt at tage med på farten

Ulemper:

  • Kræver specialiseret software og krav til computeren
  • Måske lidt dyrere end andre former for cd/dvd-trykning i den indledende investering.