Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Gør det endnu nemmere når der er spisetid for baby og forældre

Det er ikke en hemmelighed at det kan være svært at være forældre meget af tiden, især når man har med en lille nyfødt at gøre. Selvom det er de sødeste væsner på jorden, så skal der sættes meget tid og fokus af på alt lige fra legetid, til babysikring til den helt rette transport til baby. Derfor bør spisetiden være der hvor alle får lov til at slappe helt af - både forældre og barn. Med de helt rette produkter i vores spisetidskategori kan du skabe en idyllisk situation når der skal spises, så alle kan slappe helt af og nyde maden som den skal nydes.

Du finder her på siden et større udvalg af udstyr til amning så det kan foregå gnidningsfrit og vi har også et udvalg af sutteflasker til de lidt ældre babyer. Vi har alt du skal bruge, for at gøre spisesituationen endnu lettere derhjemme.

Har du spørgsmål til vores babyprodukter? 

Hvis du har spørgsmål til vores babyprodukter kan du altid kontakte vores dygtige kundeservice der sidder parate til at besvare alle dine spørgsmål på mail, telefon eller chat i hverdagene. Vi ser frem til at hjælpe dig godt på vej med det hele.