Resultater: 32
Resultater: 32


loader

NZXT Kraken close-up banner

NZXT Kraken – vandkøling på et nyt niveau

Hvis man virkelig vil holde styr på temperaturen sin CPU og GPU, så er vandkøling en af de bedste muligheder. Bevares, du kommer nok ikke udenom også at have nogle standard blæsere i din gamer computer, men vandkøling kommer bare med et helt andet niveau af ydeevne, som selv de bedste blæsere simpelthen ikke kan hamle op med.

Når det kommer til vandkøling, så er der mange veje at gå. Gigabyte vandkøling er rigtig godt, og Corsair har også mange fede muligheder. NZXT vandkøling er dog i den grad også noget af det bedste på markedet, og derfor er det altid værd at holde øjnene åbne, når deres serie af vandkøling, NZXT Kraken, er på banen. For NZXT Kraken er i den grad vandkøling på et helt andet niveau, end man lige går og er vant til. Mange vil også påstå, at NZXT Kraken modellerne er markedets bedste vandkøling.

Få gang i dit gaming rig med NZXT Kraken

NZXT Kraken er en populær serie af vandkølere til CPU'er og GPU'er fra producenten NZXT. Disse kølere bruger en kombination af en radiator, en pumpe og en blæser til at køle hardwaren i din computer ned. Du får på denne måde en computer, der ikke sådan alige overopheder, samtidig med at der er meget andet lækkert at komme efter, når du investerer i en NZXT Kraken.

  • Høj ydeevne
  • Brugervenligt design
  • Pålidelige og holdbare
  • Fed RGB-belysning

Ydeevne ud over det sædvanlige

Det vigtigste ved NZXT Kraken er deres utroligt høje ydeevne. Din computer og delene i den har det ikke godt, hvis der bliver for varmt. Derfor er det oplagt med kraftige kølingsmuligheder, så du kan blive ved at game i lang tid af gangen, selvom det er sommer og du spiller en tung tittel, der kræver meget af din PC. Skal du have ydeævne ud over det sædvanlige, så er en NZXT Kraken vejen frem.

Brugervenligheden er i top

Vandkøling er mere avanceret end luftkøling – sådan er det bare. En blæser skal bare have strøm, sættes et fornuftigt sted og så pege i den rigtige retning, så skal den nok gøre sit arbejde. Men en NZXT Kraken, eller lignende vandkøling, er et mere avanceret system, som der sker rigtig meget i. Heldigvis betyder dette ikke, at en NZXT Kraken er umulig at have med at gøre. Tværtimod, så er de rigtig brugervenlige valg, i forhold til hvor avancerede de ellers er.

Normalt vil en NZXT Kraken blive leveret med alt det, du skal bruge, for at du nemt kan installere den. Installationen i din PC kan derfor nemt udføres, og herefter kan du bruge den medfølgende intuitive software, som tillader dig at holde øje med din CPU-temperatur, så du kan justere på køleren som nødvendigt.

NZXT Kraken close-up billede.

Du kan selvfølgelig også få NZXT Krakens, der passer til alle mulige forskellige slags kabinetter. Dette er trods alt en nødvendighed, så du kan finde et produkt, der passer perfekt til dine behov. Ikke alle kabinetter er ens, fordi ikke alle computere er ens. Derfor er der også mange forskellige former for NZXT Kraken, og her hos Føniks Computer har vi et stort udvalg, du kan vælge imellem.

 

NZXT Kraken – pålidelig, holdbar

Det er altid træls, når ens hardware brænder sammen eller bliver for gammelt. Det er derfor altid værd at investere i kvalitet, så det kan holde i lang tid. Så slipper du for bøvl, det bliver billigere i længden og det stopper dig ikke midt i en gaming session. Heldigvis er NZXT Kraken netop dette: kvalitet. Det er pålidelige og holdbare vandkølere, der kan holde i lang tid, så længe du sørger for at vedligeholde dem og resten af økosystemet i din computer. Du kan derfor se frem til stærk ydeevne fra din nye NZXT Kraken et godt stykke ud i fremtiden.

Super cool RGB-lys

For nogen er RGB-lys ligemeget. For andre er det nærmest en nødvendighed, for at den helt rigtige stemning kan rammes. Der er mange fede produkter, som gamer tastatur og gamer mus, som du kan få med RGB-lys. Der er dog også mange dele i din PC, der kan have RGB-lys, som man kan se igennem vinduet i kabinettet: RAM og blæsere er især kendt for det, men NZXT Kraken er også en del af lysshowet. Der er nemlig mange modeller af NZXT Kraken, der har RGB-lys som et feature. Det giver dig mulighed for ikke bare at have brugbar hardware, men også super lækker hardware.

NZXT Kraken er oplagt til gaming

Gaming er blevet mere end bare en hobby, selvom det selvfølgelig stadig også er en hobby. Det er en livsstil, det er et job for professionelle streamers og e-sportatleter. Gaming er mangt og meget, stort og småt. Det er også udstyret som man bruger dertil.

Udstyr kan være din gaming skærm og dit gamer headset. Men det er også din gamer computer og alle delene i den. De spiller en vigtig rolle, for hvis computeren ikke kører godt, så får du ikke en god oplevelse. Derfor er NZXT Kraken også oplagt til gaming. For at din computer kører godt, så skal CPU'en og de andre dele undgå at overophede, hvilket nemt kan blive et problem når man gamer. NZXT Kraken sørger selvfølgelig for, at dette ikke sker, og at din computer bliver ved at køre upåklageligt.

Så hvad venter du på? Se vores udvalg igennem og find din næste vandkøler. NZXT Kraken ligger lige under overfladen her på siden og venter på dig. Med sin rå styrke og lækre design skal dette stykke hardware nok få dig igennem mangt og meget. Du skal bare give NZXT Kraken chancen for at hjælpe dig.