Resultater: 10
Resultater: 10


loader

Køb en ASUS ExpertBook hos Føniks Computer

Hvis du er på udkig efter en ny arbejdscomputer til dig selv, dine kollegaer eller medarbejdere, så skal du helt sikkert have fat i en ASUS ExpertBook. Når du køber en ExpertBook hos Føniks Computer, får du altid garanti fra producenterne og fri fragt. Vi leverer kun de allerbedste computere, og derfor anbefaler vi dig en ASUS bærbar.

Hvilken størrelse bærbar skal du vælge?

Du kan få ASUS ExpertBook i tre forskellige størrelser – med 13 14 og 15 tommer skærm. Alt afhængig af hvad dit behov er, har det betydning for valget af bærbar. Arbejder du ofte hjemmefra eller har brug for at arbejde i toget eller på færgen, er det rart at have en stor skærm at kigge på, men omvendt skal du også overveje, hvor meget du slæber din computer frem og tilbage. Jo større den er, jo mere vejer den naturligvis også. 

ASUS ExpertBook - en fantastisk arbejdscomputer til billige penge

Når du køber en ExpertBook fra ASUS, så går du ikke på kompromis med kvaliteten. Du får nemlig en bærbar i bedste kvalitet, men du får den utrolig billigt, sammenlignet med andre gode arbejdscomputere. ASUS lægger stor vægt på, at der skal være computere til alles behov, og derfor kan du naturligvis finde både dyrere og billigere alternativer. Men vil du gerne have en computer til arbejdet, som du ved, du altid kan regne med? Så er det helt sikkert en ASUS ExpertBook, du skal vælge.

Hvad er fordelen ved at vælge en bærbar frem for en stationær?

Om du skal vælge en bærbar eller en stationær PC til dit arbejde, afhænger af dine behov og hvad du arbejder med. Sidder du stille ved din computer hver eneste dag, og har aldrig behov for hjemmearbejdsdage, så kan du fint bruge en stationær PC. Er du ofte til forretningsmøder, arbejder hjemme eller bare godt kan lide fleksibilitet, så skal du have en bærbar arbejds PC. Vi anbefaler naturligvis en ASUS ExpertBook, så du kan benytte den alle steder, selv hvis du oftest bare er på kontoret. Sæt den i en dockingstation, og så er du godt kørende. Der er altså tydelige fordele ved at vælge ASUS ExpertBook, frem for at vælge en almindelig stationær PC.

Hvad koster en Asus ExpertBook hos Føniks Computer?

Prisen er naturligvis en stor del af dét, du vælger en computer ud fra, uanset om du køber den privat eller til en virksomhed. En ASUS ExpertBook er en af de billigste arbejdscomputere på markedet, i forhold til hvor god kvalitet du får. Man må derfor nok sige, at du får meget for pengene. Hos Føniks Computer kan du få en ASUS ExpertBook for under 5000 kr.! Det er rigtig billigt for en arbejds PC. 

Har du brug for at købe nye bærbare til hele kontoret, så kan du altid hive fat i vores erhvervsafdeling på tlf: 70605464 eller på mail.

Tablet og bærbar i én - brug ExpertBook til alt

Anvender du ofte både tablets og computer i dit arbejde, og er du træt af, at skulle slæbe begge dele frem og tilbage? Mange mennesker bruger tablets i deres arbejde, hvis de skal være kreative eller fordi det er lettere at sidde med en pen på en touch skærm, eller så de nemmere kan fremhæve noget specifikt. Der er derfor god grund ti, både at have en tablet og en bærbar, når man arbejder. Med en ASUS ExpertBook kan du få både tablet og computer i én. Du flipper skærmen, og så har du en super funktionel tablet. 

Har du spørgsmål til Føniks Computer?

Hvis du er interesseret i en billig, men yderst populær og funktionel bærbar til arbejdet, så er det ASUS ExpertBook du skal gå efter. Her hos Føniks har vi et stort udvalg af de bedste computere, så vi kan helt sikkert også finde en til dit behov. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte vores kundeservice, de vil hellere end gerne hjælpe dig. De er tilgængelige på chat, mail eller på tlf: 70 60 60 64