ASUS har siden sin grundlæggelse i udgangen af firserne været med til at sætte dagsordenen for det elektroniske marked. Hos Føniks Computer fører vi et kæmpe udvalg af produkter fra Asus som blandt andet flotte computerskærme, kraftfulde gamer PC’er og sofistikerede grafikkort fra det succesfulde mærke, men også en lang række andet computerudstyr og tilbehør. Leder du f.eks. efter højtydende bundkort til en skarpe priser, tastaturer og mus, eller måske en alsidig bærbar, så kan ASUS byde på et stort sortiment i disse kategorier. ASUS’ varesortiment strækker sig faktisk over et utal af forskelligt hardware og computerudstyr. Uanset om du står og mangler en tablet, harddisk, computerskærm eller bærbar, kan det betale sig at se nærmere på deres spændende udvalg her hos Føniks Computer.

Resultater:
Resultater: 1636


loader

En producent der kan noget i den teknologiske verden 

ASUS har nogle år bag sig inden for den teknologiske verden, siden de fik deres entre på markedet i 1989 hvor de indtog markedet med deres revolutionerende bundkort design. Nutildags leverer de stadig innovative og kraftfuld hardware, men deres sortiment har dog udvidet sig gevaldigt. Føniks Computer er stolte over at vi kan tilbyde så meget af ASUS store sortiment af kvalitetsprodukter som gaming udstyr, bærbare, telefoner, computerkomponenter, netværk og meget meget mere. 

Tag et kig ind i den vidunderlige verden af ASUS og de produkter der tilbydes på vores hjemmeside.

Bærbarcomputere fra ASUS

Gennem årene har ASUS fået skabt sig nogle fantastiske serier af bærbare i forskellige prisklasser, men i altid god kvalitet, så alle kan være med om det er low-end eller high-end i prisen. Deres forskellige bærbar serier giver dig muligheden for at finde en bærbar der passer til det du søger, om det skal være en bærbar der bruges til grafikkrævende programmer eller kun til essentielt studiebrug, så er muligheden der for at finde den. ASUS har i hvert fald sørget for at du ikke går forgæves når du leder efter en ny bærbar.

ASUS Zenbook 

Zenbook er ASUS serie af kompakte, tynde og lette bærbare skabt af den bedste innovative bærbare teknologi med NanoEdge-skærme, høj ydeevne og elegant håndværk. ASUS har flere modeller under Zenbook navnet der hver har en stærk side, så du vil helt sikkert kunne finde en ASUS Zenbook bærbar der passer til dine ønsker og behov. Zenbook’en er den ikoniske start på serien, der selvfølgelig giver dig en tynd og let laptop fra ASUS som du kan tage med dig på farten uden at den tynger dig ned. Men de andre modeller i Zenbook-serien er ligeså lækre som den originale og ikoniske:

Zenbook Pro for dig der vil have den absolut bedste bærbar var der intet er sparet på kvaliteten. ASUS har bygget en verdensklasse bærbar med de bedste processorer og hurtigste grafik. 

Zenbook S giver dig en førsteklasses mobilitet med smukt og præcist håndværk. 

Zenbook Flip er en 2-i-1 bærbar computer fra ASUS der med sin 360 graders flip skærm giver dig muligheden for at bruge den som både en almindelig bærbar eller en smart tablet. Det er en smart løsning til dig der gerne vil have ‘the best of both worlds’. 

Zenbook Duo er, som navnet hentyder til, en innovativ bærbar med to skærme for optimal produktivitet og ubesværet multitasking. 

Zenbook Fold er en versatil bærbar der giver (næsten) uendelige muligheder for hvordan du kan bruge den. Med Zenbook Fold giver ASUS dig muligheden for at have en kompakt bærbar på 12,5’’, en kraftfuld 17’’ bærbar eller en praktisk tablet på 17’’. Med dens innovative foldbare OLED-skærm er det kun dig der sætter grænser. 

Føniks Computer har et bredt udvalg af ASUS Zenbook bærbare, så kig endelig vores sortiment igennem for at finde en der passer til dit behov. 

ASUS Vivobook 

Deres Vivobook-serie leverer nogle ret så pålidelige og slidstærke bærbare der er perfekte til daglig brug i fritiden, arbejdet eller studiet. De har en høj ydeevne og et elegant design der passer til enhvers smag. Se de forskellige Vivobook laptops der er, foruden den klassiske ASUS Vivobook, da de hver især kan give dig noget helt specielt. 

Vivobook Pro er til dig der skal have en bærbar der kan klare grafik intense opgaver, da den har en høj ydeevne, og leverer nøjagtige og detaljerede billeder. 

Vivobook S er for dig der gerne vil have en bærbar computer der er super tynd og let, med enestående og smukke farver i dens design. Som alle ASUS bærbare, så leverer denne selvfølgelig også en høj ydeevne selvom den er superslank og let. 

Vivobook Flip er Vivobook-seriens 2-i-1 bærbarcomputer. ASUS giver dig her en konvertibel bærbar der kan bruges som bærbar, tablet eller noget helt tredje. Det er perfekt for dig der gerne vil have fleksibilitet i hverdagen.

Vivobook Go er en solid bærbar fra ASUS til dig der er på farten og skal have en solid bærbar der leverer på ydeevnen men som samtidig er slank og let. Den har alt hvad du kan tænke dig og er perfekt til arbejdet i hjemmet og på farten. 

Vivobook Slate er endnu en 2-i-1 bærbar fra Vivobook-serien og gør det let for dig at tage den med på farten på baggrund af dens super slanke og alsidige design. 

Føniks Computer har et stort udvalg af ASUS Vivobook bærbare, så kig vores sortiment igennem for at se om der er en der passer til dig og dine behov.

ASUS Chromebook 

Er det perfekte valg af en bærbar for dig der foretrækker en bærbar pc der kun kører på Chrome OS. ASUS leverer hurtige og strømlinede Chromebooks der har en lang batterilevetid så de kan bruges dagen lang.

ASUS ProArt 

ProArt-serien fra ASUS er en professionel platform der er beregnet til at udgøre fundamentet for din kreativitet. Med ProArt har ASUS formået at fjerne barriererne for dig der er den kreative ekspert ved at anvende banebrydende teknologi. ASUS ProArt er skabt af kreative fagfolk til kreative fagfolk. Det er for dig der er professionel i et kreativt felt der kræver ordentligt power når du arbejder. 

Produkterne inden for ProArt-serien af ASUS har fokus på præcision, ydeevne, pålidelighed, stabilitet og alsidige måder at tilslutte dine produkter på. Der er enestående farvekontrol og nøjagtighed når du bruger et ProArt produkt, så du får den fulde farveområde at se når du udfolder dig med dine kreative evner. ASUS formår at levere kraftfulde CPU’er, grafikløsninger, lagermuligheder og skærme til dig der arbejder professionelt med grafik, billedredigering, filmredigering og mere. Med ProArt har du alsidige tilslutningsmuligheder med de nyeste højhastigheds I/O- og netværksstandarder med som Thunderbolt™, USB-C®, HDMI®, WiFi 6E m.fl.

Hvis du arbejder med fotografering, filmproduktion og videoredigering, animation og spildesign, grafik og kunst, arkitektur og teknik eller produktdesign og fremstilling bør du tage et kig på ProArt-serien fra ASUS. Teknologien i modellerne i ProArt-serien giver dig muligheden for kreativt at udfolde dig i programmer som Adobe Photoshop, Premiere, Illustrator, InDesign og After Effects, DaVinci Resolve, Octane Render, Unreal, Revit, ArchiCAD, Lumion, Creo, SolidWorks eller Keyshot. Med ProArt har du muligheden for at bruge kraftfulde programmer da det indre af ProArt er kraftfuld.

Alt du skal bruge til gaming direkte fra ASUS 

Føniks Computer har selvfølgelig også et kæmpe udvalg af gaming udstyr fra ASUS så du kan få lige præcis det du leder efter til dit gaming setup derhjemme eller en kvalitets bærbar fra ASUS til når du gamer på farten.

Vi tilbyder blandt andet: 

Gamer computerskærme i mange forskellige størrelser fra alt mellem 15.6 til 43 tommer. Så du altid kan tilpasse dit skrivebord så du har gaming for alle pengene, med en eller flere skærme. 

Gamer bundkort (logic board) i forskellige prisklasser men som alle giver dig det boost du skal have til din stationære computer når du gamer. Vi har et omfattende udvalg af ASUS bundkort med forskellige interfaces og flere valgmuligheder når det kommer til hvilke RAM-teknologier den understøtter. 

Gamer grafikkort der er aldeles kraftige og virkelig kan trække et stort udvalg af nye computerspil. Føniks Computer tilbyder et alsidigt sortiment af gamer grafikkort fra ASUS der for eksempel giver dig muligheden for let og detaljeret at sprede skærmen ud på 6 displays på samme tid, der tilbyder 2,5 gange længere levetid end andre grafikkort og meget mere. Kig vores sortiment igennem for at finde det rette grafikkort fra ASUS. 

Gamer lydkort i prisklasser der er til at følge, der giver dig den ultimative lydoplevelse når du spiller dine favoritspil. Vi tilbyder blandt andet gamer lydkort som hardware du kan sætte direkte i din computer og som eksterne USB lydkort. 

Gamer Headsets der giver dig lydoplevelser af højeste kvalitet, hvor du virkelig får muligheden for at høre alt der foregår i dit spil når du har dem på. Flere af de gamer headsets fra ASUS som vi tilbyder giver dig også muligheden for at lukke baggrundsstøj ude når du gamer, så du kun skal fokusere på spillet. I forskellige prisklasser er der en del at vælge imellem. 

Vi tilbyder selvfølgelig også et bredt udvalg af forskellige gaming laptops inden for TUF og ROG serierne, der byder på høj kvalitet og ultimativ gaming i højopløsning. Hvis du gerne vil have en bærbar du kan tage med dig, så du ikke bare gamer et sted, så er en ASUS gaming bærbar et godt valg da de er skabt til at præstere. Tjek vores store udvalg af bærbare fra ASUS for din næste gaming bærbar. 

Kvalitets tilbehør til din ASUS computer

Føniks Computer tilbyder også et stort og varieret udvalg af tilbehør til din ASUS computer, så du har alt det du skal bruge når er på farten, lytter til musik, gamer og meget mere. Forneden kan du se et udvalg af vores tilbehør fra ASUS. 

Computertaske til din bærbar

Vi tilbyder et bredt udvalg af computertasker og rygsække fra ASUS til når du er på farten og har brug for en god taske der kan passe på din bærbar. De bærbar rygsække og computertasker er i topkvalitet og vil passe på din bærbar pc så den ikke lider last når du rejser. Med de stilrene og elegante designs er der helt klart en bærbartaske der passer til din smag. 

Bærbar sleeves for ekstra beskyttelse

Hvis du ofte rejser med din bærbar kan det også være en god idé at investere i en god bærbar sleeve så din bærbar ikke får ridser og støv når den ligger i din computertaske. Med de forskellige sleeves fra ASUS har du et godt udvalg at vælge mellem i forhold til farve og udseende. 

Headsets for den ultimative lydoplevelse

Når du lytter til musik på din computer eller bærbar er det selvfølgelig vigtigt at du har det rigtige headset så du virkelig kan nyde den luksuriøse lyd fra enten det computerspil du spiller eller den musik du sidder og lytter til. Med vores brede udvalg af ASUS headsets har du rigeligt at vælge imellem. Kvaliteten er i top og designet er elegant, så det er bare med at finde det headset der passer til din stil og dine lyd ønsker. 

Musemåtter til dit skrivebord

Om du skal bruge en musemåtte til gaming eller almindelig gøremål på dit skrivebord, så har vi en musemåtte til dig. Vi har en bredt udvalg af farverige gamer musemåtter i forskellige stil, men vi kan også tilbyde enkle sorte designs der passer til enhver stil. 

Mus og tastaturer fra ASUS 

Leder du efter et nyt tastatur og mus til din computer? Så behøver du ikke at lede længere da ASUS tilbyder nogle stilrige, kvalitets tastaturer og mus i forskellige prisklasser i forskellige designs.

ASUS mus er ergonomiske i deres design, så du ikke lider last når du bruger musen og derved kan undgå gener og smerter i muskler og led - dette er især vigtigt hvis du sidder ved din computer i længere perioder af gangen. Du kan se vores store udvalg af trådløse mus og kablede mus der kan bruges til almindelig brug, skole, arbejde eller gaming, på vores side. Med ASUS ROG og TUF får du nogle rigtig gode computermus til gaming, så du hurtigt og nemt kan reagere når du er i et spil og med knapper du let kan installere, giver de også fleksibilitet når du gamer. Men uanset hvilken computer mus fra ASUS du vælger, så vil kvaliteten være i top.

Hvis du leder efter en ny mus, så kan det være du også leder efter et nyt tastatur og der har ASUS selvfølgelig også et stort udvalg af kvalitets tastaturer i pæne designs. Vi forhandler derfor et bredt udvalg af ASUS tastaturer til almindeligt brug og til gaming. Med ROG og TUF tastaturerne får du nogle tastaturer der virkelig kan noget når det kommer til gaming, med mekaniske tasterne og bredt farvevalg i baggrundslys får du tastaturer for alle pengene. Uanset om det er trådløse tastaturer eller kablede tastaturer fra ASUS så er der noget at vælge mellem. 

Hvis du gerne vil have et tastatur og mus kombo hvor du ikke behøver at købe dem enkeltvis, så tilbyder Føniks Computer også tastatur og mus sæt fra ASUS hvor de allerede er samlet i et sæt. Det bliver altså ikke nemmere at vælge dit nye tastatur og mus. 

Tjek vores store udvalg af forskellige ASUS mus og tastaturer for at se vores forskellige designs da de varierer i farve og udseende så der altid er en der passer til din smag og behov. 

ASUS mobiltelefoner

Det kan godt være at ASUS har gjort sig bemærkelsesværdige på det teknologiske marked med deres fantastiske hardware til computere og gaming, men de producerer også nogle ret så lækre mobiltelefoner. Hos Føniks Computer er vi hele tiden på toppen af alt det nye teknologiske der kommer ud, så vi har selvfølgelig også et godt udvalg af ASUS ZenFone telefoner i forskellige prisklasser. 

De forskellige modeller i ZenFone-serien er yderst kompakte og smarte, med et knald lækkert hovedkamera på 64MP har den en ret så god opløsning. Dens ydeevne er også utrolig god, især i sådan en kompakt model, så det er helt klart en mobiltelefon at holde øje med. 

Tjek vores ASUS mobiltelefoner for at se vores udvalg. 

Find dit næste ASUS produkt hos Føniks Computer

Vi har et ekstremt stort udvalg af ASUS produkter hos Føniks Computer og uanset hvad du søger så kan du finde det hos os. Tjek vores store katalog for det ASUS produkt du leder efter, om det er grafikkort, skærme, bærbare, tilbehør til computer eller andet. Hvis du ikke kan finde et produkt eller er i tvivl om hvad du skal søge efter, kan du altid kontakte vores kundesupport. Vi er parate til at hjælpe dig i gang med dit nye ASUS produkt.