Er du på udkig efter et kabinet i den helt rigtige størrelse, kan det findes lige her på siden. Hos Føniks Computer fører vi et bredt udvalg af diverse kabinetter, til skarpe priser så alle kan være med. Vores sortiment af diverse kabinetter består af modeller fra de bedste producenter i verden. Hos os har du altid en lang række stilsikre og prisvenlige modeller at vælge imellem. Vi fører blandt andet bigtower modeller, desktopmodeller, midi- og minitower typer og rackversioner så se nærmere på vores udvalg på denne side og find præcis den model der passer til dig og dine behov.

Resultater: 237
Resultater: 237


loader

Kabinetter til enhver smag

Kabinetter findes selvsagt i mange forskellige designs og hos Føniks Computer har det være vigtigt for os at samle et så bredt udvalg som muligt for at imødekomme enhver smag. Derfor har du mange forskellige typer kabinetter at vælge imellem når du handler hos os, både hvad angår farve, størrelse og udseende. Det er for eksempel ikke alle der har plads til et stort kabinet og er pladsen omkring skrivebordet trang så er et kompakt og praktisk minitower måske sagen. Et minitower kabinet fylder betydeligt mindre end eksempelvis ATX varianter og kan hos os fås til en rigtig god pris. Vil du derimod være sikker på at der er god plads til for eksempel ekstra blæsere, køleudstyr og lir som LED lys, vil et udvidet ATX kabinet garanteret kunne opfylde dine ønsker. Vi forhandler naturligvis også adskillige varianter herimellem, blandt andet miditowers, desktop modeller og tårne. Uanset om du er ude efter en model med ultrakompakt formfaktor eller en af de helt store varianter, er du derfor kommet til det rette sted.

Kabinetter i verdensklasse

Hvad end du skal bruge et ITX, Micro-ATX, Mini STX, DTX eller en rackversion, er du altid i trygge hænder med Føniks Computer. Vi kan lokke med modeller fra en bred vifte af de bedste producenter så du kan være sikker på en høj produktkvalitet. Vores udvalg består for eksempel af adskillige kabinetter fra Fractal Design, Cooler Master, Corsair, Sharkoon, Thermaltake og mange andre. Har du en specifik farve, vægt, højde eller model i tankerne, kan du med vores filterfunktion til højre skræddersy oversigten efter dine behov.