Er dit tastaturkabel gået i stykker eller har du brug for et længere kabel til din mus så kan du her finde vores udvalg af kabler til tastatur og mus. Vores produktudvalg består af anerkendte mærker der som altid giver dig kvalitet til en skarp pris. Uanset din ønskede længde, har vi garanteret det helt rette kabel til mus eller tastatur. Vi forhandler desuden forskellige tilbehør og udstyr, der er med til at give en bedre brugeroplevelse. Se nærmere på udvalget nedenfor og find lige det eller de kabler til tastatur og mus, som du har brug for – her hos Føniks Computer.

Resultater: 37
Resultater: 37


loader

Kabler til tastatur og mus i topkvalitet

Hos Føniks Computer går vi ligesom vores kunder meget op i produktkvalitet – også når det gælder kabler til mus og tastatur. Derfor har vi allieret os med markedets bedste producenter, der alle er kendte for deres pålidelige produkter. Vælg blandt andet imellem mærker som DELTACO, ICIDU, StarTech.com, Belkin, Datalogic og mange flere. Det er ikke altid at der er plads til at have sin PC stående lige ved siden af skrivebordet. I de tilfælde er et forlængerkabel til mus og tastatur et oplagt valg. Hvad end du kunne tænke dig et tastaturkabel eller musekabel på 2 eller 5 meter, går du ikke galt i byen med vores store udvalg. Vi opdaterer desuden jævnligt siden med nye produkter så du kan finde kabler til de nyeste mus og tastaturer.

Et væld af tilbehør

Udover kabler til mus og tastatur, forhandles der her på siden også tilbehør til forskellige behov. Er du ude efter en tastaturadapter eller måske en ’gender changer’ til din mus, kan du finde adskillige varianter til stærke priser. Vi tilbyder desuden diverse splitters og wedge kabler, der garanteret passer til din model. Har du allerede nu et særligt prisleje eller producent i tankerne, kan du med vores søgefilter til højre gøre produktoversigten mere specifik i forhold til dine ønsker. Vi er derudover altid glade for at høre fra dig, skulle du have spørgsmål angående dine muligheder.