Resultater: 74
Resultater: 74


loader

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken type brødrister?

Du finder forskellige typer af brødrister hos Føniks så du har muligheden for at lave almindelige ristet brød men hvor, alt efter model, du også kan riste større typer brød, rugbrød, boller, bagels, hotdogbrød og mere. Nogle modeller giver dig også muligheden for at lave en sandwich i selve brødristeren. 

Hvad koster en brødrister?

Vi sælger brødristere helt ned til 250 kr. så du kan købe en budgetvenlig brødrister, vi har også brødristere til en mere avanceret pris hvilket også giver dig en brødrister af endnu højere kvalitet og med flere funktioner.

Hvor kan jeg købe en brødrister?

Du kan købe en brødrister hos Føniks Computer til billige priser og høj kvalitet.

Find din nye brødrister hos Føniks

Hvis du er på udkig efter en ny brødrister, så skal du ikke lede længere. Hos os kan du nemlig købe en lækker brødrister, der er designet til at give dig perfekt toast og brød hver gang du bruger den. Vi har et bredt udvalg af brødristere, så du helt sikkert kan finde den, der passer til dine behov. Du finder blandt andet flere kendte mærker som Bosch, Braun, De'Longhi, Siemens og Philips i vores sortiment. 

Vores udvalg af forskellige brødristere er lavet af kvalitetsmaterialer, så du får et produkt, der er holdbart, slidstærkt og som leverer dejligt ristet brød hver gang du bruger din brødrister. Du finder også et flot design på alle vores brødristere, så den model du vælger vil se godt ud i køkkenet og uden at optage for meget af pladsen. Er du til et bestemt mærke eller design, så kan du være sikker på at finde et godt udvalg her. Du kan blandt andet gå med det stilfulde og elegante design som du kender fra De'Longhi eller vælge et retro look med Russell Hobbs. 

Flere af vores modeller af brødrister har flere forskellige indbyggede funktioner som blandt andet temperaturindstilling, timer og automatisk afbrydelse, så du ikke behøver at bekymre dig om brødet når det bliver ristet. Du kan trygt overlade det til din brødrister, som vil signalere når brødet er helt færdigt. Derudover har vores brødrister modeller også en funktion der gør at du nemt og hurtigt kan fjerne brødrester når du er færdig med at bruge din brødrister. Så sig farvel til de dage hvor du måtte acceptere brødrester og andet, imens du ristede dit brød og sig goddag til flere smarte brødristere i vores nuværende sortiment. Du har også muligheden for at vælge mellem forskellige modeller af brødristere og toastere der giver dig forskellige funktioner så du ikke kun rister brødet inde i maskinen, men også ovenpå den med en smart lift-funktion, hvor du nemt kan riste boller, bagels og ovenikøbet hotdog brød,

Med muligheden for at vælge lige den model du ønsker dig, med de behov den kan dække, og næsten uendelige farve- og designmuligheder, så kan du nemt finde en brødrister der passer til dit køkken. Så hvis du leder efter en brødrister af høj kvalitet og til en fornuftig pris, så kan du bestille den her hos Føniks.

Opdater din brødrister med nogle af de bedste mærker på markedet

En brødrister er en næsten uundværlig del af ethvert køkken, da den kan bruges til meget mere end “bare” at riste brød til morgen og frokost. En brødrister er også et effektivt køkkenapparat når det kommer til at riste brød der er blevet en smule tørt og kedeligt, hvor den får fornyet liv ved at blive ristet til morgenbordet – så kan du nyde en lækker omgang ristet brød med marmelade og te. En brødrister er også effektiv til at lune eller optø frosne boller, rugbrød eller andet brød, hvor du er i tidsnød og ikke kan bruge andre køkkenapparater til dette. En brødrister kan derfor sørge for at du får lækkert lunt og sprødt brød morgen, middag og aften. Er du interesseret i en ny brødrister til hjemmet, så kan du se nærmere på vores udvalg af lækre og moderne brødristere forneden. Du vil helt sikkert kunne finde en model, der passer til dine behov.

Du finder blandt andet en hel masse forskellige mærker som du helt sikkert allerede kender fra dine andre køkkenapparater, og som du altid kan regne med er i topkvalitet. Er du på udkig efter en retro brødrister, så bør du kigge på udvalget af vores Russell Hobbs brødristere eller måske SMEG brødristere. Begge mærker er kendt for at have nogle ret retro og vintage lignende produkter der passer ind i ethvert køkken. Skal du have klassisk og velkendt kvalitet, så tag et kig på vores Bosch brødristere og Philips brødristere, her finder du den velkendte holdbarhed og ydeevne som begge mærker virkelig er kendt for. 

Vi har endnu flere forskellige brødristere fra endnu flere mærker, så det er bare med at kigge vores udvalg igennem og slå til når du finder en brødrister der passer til dine behov. 

Har du spørgsmål til vores udvalg af brødristere?

Har du andre spørgsmål når det kommer til vores brødristere, forsendelse eller andet, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice på mail, telefon eller chat. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden.