Står du og mangler en kasseterminal til din virksomhed, så kan du sikkert finde en model der passer perfekt til din virksomhedsprofil lige her. På denne side finder du vores udvalg af kasseterminaler fra mange af markedets bedste og mest anerkendte producenter. Vi fører en lang række forskellige modeller til meget skarpe priser så alle kan være med og tilføjer regelmæssigt nye kasseterminaler til vores sortiment. Uanset dit foretrukne mærke så bør du tage et kig på vores udvalg af pålidelige og effektive kasseterminaler nedenfor. Vi kan sikkert også hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt.

Resultater: 39
Resultater: 39


loader

Pålidlige kasseterminaler

Her hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af diverse computere og computerudstyr, heriblandt et omfattende sortiment af kasseterminaler. Leder du efter en kasseterminal til din virksomhed så får du her en lang række produkter i høj kvalitet, til rigtig skarpe priser. Vi fører både billige, simple modeller og de nyeste og mest avancerede kasseterminaler på markedet. Tid er penge i virksomheder og når det går rigtig stærkt er det vigtigt at elektronikken kan følge med. En enkelt fejl i systemet kan hurtigt betyde store forsinkelser og utilfredse kunder resten af dagen. Det har derfor været vigtigt for os at kunne tilbyde pålidelige kasseterminaler, der kan holde til lidt af hvert. Vi kan i den forbindelse tilbyde kasseterminaler fra en række af de mest erfarne mærker overhovedet, heriblandt Digipos, ELO, Epson, HP og Partner Tech. Vil du være sikker på at få en brugervenlig og effektiv kasseterminal i et stilsikkert design så er disse producenter ikke til at komme udenom. Fra intern Apache-webserver, Windows Embedded POSReady og ePOS-enheder, til USB porte, VGA porte og termiske printersystemer.

Uanset hvad du måtte kræve af din kasseterminal, kan du sikkert få det med et af vores mange produkter. Vi opdaterer jævnligt vores udvalg med nye kasseterminaler så vi konstant er på forkant med tiden nyeste tendenser og innovative fremskridt. Har du spørgsmål i forhold til hvilken kasseterminal der måtte passe bedst til din virksomhed, er du som altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med at finde frem til det helt rette produkt.