Mangler du en ordentlig arbejdsstation, har vi her hos Føniks Computer et stort udvalg af lækre modeller til skarpe priser. Vi fører en lang række forskellige modeller fra markedets største og mest populære producenter heriblandt Lenovo, HP, Dell og Fujitsu samt mange andre anerkendte mærker. Er du ude efter en pålidelig arbejdsstation med den nyeste hardware, der kan håndtere alt, hvad du har brug for, så kan du sikkert finde den lige her hos os. Tag et nærmere kig på vores varierede sortimentet af arbejdsstationer nu og her, og find netop den type, der passer til dine behov og ønsker.

Resultater: 195
Resultater: 195


loader

Køb de bedste arbejdsstationer på markedet hos os

Hos Føniks Computer ved vi, hvor vigtigt det er med pålidelig hardware og funktionelle designløsninger, især når det kommer til arbejdsopgaver, der skal klares på computeren. Derfor har vi også gjort os umage for at kunne tilbyde vores kunder de bedste arbejdsstationer på markedet, fra de bedste mærker i branchen. Med fabrikanter som for eksempel Dell, Fujitsu, HP, Intel og Lenovo får du kraftfulde komponenter og brugervenligt design i absolut topklasse.

Vi har derudover bestræbt os på at samle et så varieret sortiment som muligt for at kunne imødekomme alle krav, der måtte opstå. Skal du for eksempel have fat i en prisvenlig arbejdsstation, der blot skal kunne håndtere simple arbejdsopgaver til en rimelig pris, så har du ikke ledt forgæves. Vi kan blandt andet tilbyde budgetvenlige arbejdscomputere såsom modeller fra Dells Precision serie og Lenovos ThinkStation-serie. Skal du derimod bruge en højt ydende og avanceret arbejdsstation, der kan klare selv de mest hardwarekrævende arbejdsopgaver, så kan vi også her give dig det, du søger. Her kan du også finde high-end ThinkStations fra Lenovo og Precision-modeller fra Dell, men også HP Workstation computere og Fujitsu Celsius arbejdsstationer.

Har du en specifik model eller særlige specifikationer i tankerne, kan du med fordel benytte dig af vores smarte filterfunktion til højre på denne side. Her kan du blandt andet vælge din foretrukne producent samt processortype, antal kerner, CPU, harddisk med mere. Fra NVIDIAs tunge grafikkort og Intel Core i9 processorer, til hybriddrev og højtydende RAM. Uanset den hardware, du skal bruge, bør du helt sikkert tage et kig på vores brede udvalg af arbejdsstationer.

Hvad skal en arbejdsstation kunne?

Arbejdsstationer er ofte rettet mod virksomheder, men kan selvfølgelig også komme privatpersoner til gavn. En arbejdsstation kan løfte mange slags arbejdsopgaver og leverer kraftig ydelse rettet mod professionelle brugere. Hos Føniks Computer fører vi arbejdsstationer med høj ydelse i forskellige prisklasser, så du kan finde den rette løsning til dine unikke behov.

Uanset hvilken type opgave, der skal udføres, skal ydelsen være i orden. Langsomme computere sænker produktiviteten og kan føre til frustrerede medarbejdere. Vores arbejdsstationer har derfor en stor mængde RAM og en kraftig processor til at håndtere en bred vifte af hukommelsestunge opgaver. Når der skal udføres vigtige opgaver, bør computerens ydelse og fart aldrig blive en flaskehals, hvilket kan undgås med den rette arbejdsstation.

Mindst lige så vigtig som ydelsen er pålidelighed. En computer, der fryser eller har tekniske skavanker, skaber ikke blot travlhed hos IT-afdelingen – den koster også værdifuld arbejdstid. Hos Føniks Computer kan du finde arbejdsstationer skabt specifikt til at håndtere tunge programmer og minimere nedetid. Dermed kan I koncentrere jer om jeres arbejde, ikke tekniske skavanker. En arbejdsstation bør derfor levere følgende fordele:

  • Hurtig ydelse
  • Stabilitet og lav nedetid

Arbejdsstationer til alle typer opgaver

Nu om dage anvender næsten alle virksomheder computere uanset fagområde og geografisk beliggenhed. Det gælder både indenfor handel, industri, kreative fag og service. Der kan dog være stor forskel på kravene til IT-løsningerne alt efter arbejdsopgaverne. Vores store udvalg af arbejdsstationer kan sikre hurtig ydelse og høj stabilitet. Men de individuelle krav til din arbejdsstation vil variere, alt efter hvilke opgaver som skal udføres. Det gælder eksempelvis indenfor:

  • Kontorarbejde
  • IT og software
  • Billede- og videoproduktion

Jonglerer du med flere regneark eller har mange faner åbne i browseren, har du måske erfaret, at der nogle gange skal overraskende lidt til at presse en computer. Med den rette arbejdsstation vil du kunne lette arbejdet betydeligt og opnå stabil ydelse, når det kommer til almindelig kontorbrug. Til avanceret statistisk, grafisk arbejde, spiludvikling og andre hardwarekrævende opgaver fører vi en bred vifte af kraftige arbejdsstationer med den seneste hardware fra førende chipproducenter som Intel, NVIDIA og AMD.

Vi kan selvfølgelig ikke vide præcist, hvad du behøver på forhånd. Til gengæld har vi en stor viden om vores mange produkter. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi sammen finde den rette løsning til dine behov. Du kan også anvende filterfunktionen til højre for at finde frem til den rette konfiguration af RAM, grafikkort, harddisk, CPU med mere.

Arbejdsstationer i flere størrelser

Arbejdsstationer kan være en god måde at sikre optimale arbejdsbetingelser. Hos Føniks Computer fører vi kraftige arbejdsstationer fra anerkendte producenter, hvor af mange er certificeret af tredjeparter til at understøtte specifik software. Med flere identiske arbejdsstationer til medarbejderne lettes vilkårene for IT-support, og det bliver nemmere at udføre hjemmearbejde og arbejde på serverer på tværs af de ansatte.

Vi sælger både prisvenlige arbejdsstationer til allround-opgaver og kraftigere maskiner til hardwaretunge og specialiserede opgaver. Men nogle gange er det slet ikke hardwaren, det kommer an på. Kravet til arbejdsstationer kan også hænge sammen med deres fysiske størrelse. Hos os kan du vælge mellem små modeller, (small form factor) der nemt kan monteres under eller bag en skærm, eller det klassiske tower (et opretstående kabinet), hvor der er masser af plads til kraftig hardware. Ofte kan størrelsen også gøres op alt efter typen af bundkort i kabinettet, men det er dog blot en tommelfingerregel:

  • Mini-ITX eller MicroATX  – Ofte prisvenlig. Solid ydelse og stabilitet.
  • ATX eller udvidet ATX – God plads til at installere ny hardware. Uovertruffen ydeevne.

Stort udvalg og god service hos Føniks Computer

Købet af en arbejdsstation til dig selv eller din virksomhed er en vigtig investering, der gerne skulle resultere i forøget produktivitet eller en nemmere hverdag. Og gerne i mange år frem. Hos Føniks Computer bestræber vi os altid på at levere den bedst mulige service i forbindelse med dit køb. Derfor tilbyder vi blandt andet:

  • Udvidet fortrydelsesret
  • Hurtig levering
  • Mulighed for totalforsikring

Det er værd at bemærke, at der kan være stor forskel på, hvad de enkelte arbejdsstationer inkluderer af hardware og software. Nogle modeller kommer med et præinstalleret operativsystem som Windows 10 Pro. I andre tilfælde skal du selv installere eksempelvis Linux eller Windows. Vi fører også både arbejdsstationer med og uden indbygget optisk drev. Ligeledes er der også forskel på hvilke support- og garantiprogrammer, der leveres af de forskellige producenter som Lenovo, HP og Dell. Ved hvert enkelt produkt kan du læse de fulde specifikationer, og du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle være spørgsmål.