Står Barbie øverst på dit barns ønskeseddel, så er du kommet til den rette side. Her finder du Føniks' udvalg af alt til Barbie. Du kan købe de super fine dukker, Barbie biler, scooter, og de største og flottede Barbie huse, der lægger op til mange timers leg. Her hos Føniks kan du få Barbie og Ken dukke, vores allesammens favoritpar, og så endda til super skarpe priser. 

Glæd ethvert barn, pige eller dreng, med de populære dukker fra Barbieuniverset. Husker du dukkerne fra din egen barndom, kan du ligefrem blive helt nostalgisk ved købet af en Barbie, og vi er helt sikre på, at dit barn vil elske at lege med dig og de fine dukker. Så tag gerne et kig på siden her, og se vores udvalg af det mest populære legetøj fra Barbie.

 

Resultater: 4
Resultater: 4


loader

Køb Barbie hos Føniks

Hvis du har et barn, som elsker det lyserøde univers, og elsker at lege med dukker - så har dit barn helt sikkert efterspurgt en barbie. Måske det står øverst på ønskelisten, og dit barn vil hele tiden have nye Barbier til samlingen. Hvis du er på udkig efter de populære Barbie dukker, så kan du finde præcis hvad du mangler, lige på siden her. Vi har samlet vores udvalg af Barbie dukker, Ken og forskelligt tilbehør, så dine børn kan få et stor samling Barbie.  

Barbie dukker - for børn der elsker at lege

Barbie stammer oprindelig fra USA, hvor den amerikanske virksomhed Mattel, blev inspireret af den tyske dukke Bild Lilli. Barbie dukken har efterhånden mange år på bagen og blev produceret første gang i 1959. 

Barbie startede ud som en lys ung kvinde, men med tiden har Barbie heldigvis udviklet sig, og blevet et meget mere mangfoldigt stykke legetøj. 

Barbie er især kendt for deres Barbie dukker, men også film og spil er meget populært hos børnene. Barbie har udvidet deres sortiment med mange forskellige dukker, biler, huse osv, så børn kan lege fantasifulde lege i mange timer. Når Barbie udvider deres sortiment ofte, så fastholder de børnene i de gode lege, og er med til at give børn en god fantasi. Du skal derfor helt sikkert købe Barbie til dine børn, så de kan være underholdt og skabe gode lege. 

Ken og Barbie - alle børns yndlingspar 

Hos Føniks kan du ikke kun købe Barbie, vi har naturligvis også Ken.Barbie og Ken, hvem kender ikke dem. Du kan nærmest ikke have en Barbie uden også at have Ken. Alles yndlingspar, som kan være grundstenen til mange sjove lege. De kan tage på ferie i deres autocamper, køre i den lyserøde bil eller gå en tur med hunden, eller måske endda holde bryllup. Det er kun fantasien der sætter grænser for legene, så start allerede i dag. 

Slip fantasien løs med biler, scooter og autocampere i Barbies univers

Når du køber en dukke, så kan du også få stor glæde af at købe alt det sjove tilbehør. Leg med det store dukkehus, eller kør en tur i autocamperen. Sæt jer om bålet og rist en skumfidus med børnene. Der er fri leg, og alle kan være med. Det gode ved Mattels univers er, at du kan lege forskellige eller de samme lege igen og igen. Der er ingen regler, ingen rammer eller nogen rigtig eller forkert måde at gøre det på. Derfor er det en oplagt leg til både flere børn på samtidig eller for et enkelt barn, der sidder og øver sig på forskellige rollelege. 

Er dit barn vild med at børste hår og give smukke kjoler på sin dukke, så er en barbie dukke det ideelle valg.