Resultater: 1
Resultater: 1


loader

FAQ

Kan jeg downloade apps på Lenovo Chromebook?

Ja, du kan downloade apps fra Google Play Butik på Lenovo Chromebook.

Er Lenovo Chromebook velegnet til gaming?

Lenovo Chromebook er ikke velegnet til gaming, da ChromeOS ikke understøtter de samme spil som Windows eller Mac-operativsystemerne. Dog kan du spille lette spil og browserbaserede spil på Lenovo Chromebook.

Hvordan fungerer Lenovo Chromebook sammenlignet med en Windows-computer?

Lenovo Chromebook kører på ChromeOS, mens en Windows computer kører på Windows-operativsystemet. De fungerer essentielt ens, hvor programmer kan variere og dette gør sig også gældende for udssendet af styresystemet.

Lenovo Chromebook – nemt og overkommeligt

Hvis du gerne vil have en nem og overkommelig bærbar computer til en god pris, så er det i den grad værd at se på en Lenovo Chromebook. De hører til vores store udvalg af Chromebooks, hvor du kan vælge mellem flere forskellige mærker af bærbare med ChromeOS – men hvis du er allerede er fan af Lenovo, så vil du også elske deres Chromebooks.

Når det kommer til valget af en Lenovo Chromebook, så kan du finde flere af deres innovative og smarte modeller med ChromeOS som bl.a. Yoga og Duet. Begge byder på høj funktionalitet, avanceret ydeevne og lækkert design hvilket også er gengivet i prisen. Du kan også vælge en budgetvenlig og billig løsning med en standard Lenovo Chromebook.

Chromebooks er generelt en type bærbar der er nem og overkommelig. Perfekt til dig der gerne vil have en maskine, der nemt skal kunne tilgå de Chrome programmer og apps som du bruger i dagligagen. Med Lenovo Chromebook har du dermed en kvalitetsrig bærbar fra Lenovo, med den smarte ChromeOS og de velkendte apps fra browseren.

Vil du gerne vide mere om Lenovo Chromebook og ChromeOS, så kan du læse mere om det forneden.

Lenovo Chromebook eller Lenovo laptop?

Måske sidder du med spørgsmålet "hvad er forskellen på en Lenovo Chromebook og en almindelig Lenovo bærbar"?. Det er helt normalt og ofte en af de første spørgsmål vi får omkring Chromebooks. Heldigvis er det forholdsvist enkelt at forklare, da forskellen mellem disse er meget lige til.

Forskellen kan for eksempel nemt stilles op sådan her:

  • De kører på forskellige operativsystemer
  • De bruges oftest til forskellige arbejdsopgaver
  • De har ikke nødvendigvis de samme programmer og apps

Men for en god ordensskyld, så kommer forskellene mere dybdegående, så du nemmere kan se hvilken forskel der er mellem en Lenovo Chromebook og en af deres almindelige bærbar computere.

De kører på forskellige operativsystemer

Lenovo Chromebook kører på et andet operativsystem end de andre bærbare fra Lenovo. Det vil sige, en Chromebook kører på ChromeOS og det er derfor hverken Windows eller MacOS den bruger. ChromeOS vil se velkendt ud for dig, der bruger Chrome som din standardbrowser da det er denne computeren også bruger. 

En Chromebook fra Lenovo opfører sig dog som en almindelig bærbar computer. Systemet ser bare anderledes ud, end det du er vant til fra Lenovo eller andre mærker. Men dette er ikke noget, som du bør bekymre dig om. ChromeOS er både intuitivt og nemt at bruge, så du kommer hurtigt til at være velkendt med din nye Lenovo Chromebook.

Hvis du allerede bruger Chrome som din standard browser på din nuværende computer, så vil du altså føle dig endnu mere hjemme med en Lenovo Chromebook.

De bruges oftest til forskellige arbejdsopgaver

Det er oftest sådan, at når du køber en Chromebook, så er det for at bruge den til specifikke opgaver. Det er blandt andet en meget populær computer for studerende der har brug for en enkel og let bærbar til studiebrug eller underholdning. Da en Chromebook er intuitiv og nem at bruge, er det oftest en go-to for mange forbrugere. 

En Lenovo Chromebook er derfor et særdeles godt alternativ til almindelige Lenovo bærbare, hvis du har behov for en studiecomputer eller en hverdagscomputer. Det er til gengæld ikke en, som du kan bruge til kraftfulde redigeringsprogrammer eller videospil, da det ikke er det en Lenovo Chromebook er beregnet til.

De har ikke nødvendigvis de samme programmer og apps

Det som du bør være opmærksom på, når du kigger på en Lenovo Chromebook, er at dens operativsystem er ChromeOS. Det vil sige, den er baseret på webbrowseren Google Chrome. Hvilket gør at den er beregnet til brug med Chromes egne programmer og apps, som du kan hente gennem Google Web Store og Google Play Store, og dermed understøtter den ikke programmer der ikke kan hentes gennem der. 

En Lenovo Chromebook kommer selvfølgelig med velkendte skriveprogrammer fra Google Chrome, hvor du også har muligheden for at installere apps direkte fra Play Store så du også kan bruge din computer til streaming, chats og mere. Du har derfor også alt du har behov for på din Chromebook fra Lenovo.

Du skal blot være opmærksom på, at en Lenovo Chromebook kræver en internetforbindelse, for at du rigtigt kan bruge den til noget. Heldigvis er internettet tilgængeligt nærmest over alt nu om dage og du kan selvfølgelig også gemme dine dokumenter direkte på computeren, selv når internettet er ude. 

En brugervenlig og effektiv Chromebook fra Lenovo

Brugervenligheden er i tops, når du sidder foran din Lenovo Chromebook og dens imødekommende operativsystem. Dette er dog ikke det eneste sted, hvor disse effektive maskiner fremviser deres brugervenlighed.

Ofte kan man finde en meget budgetvenlig Lenovo Chromebook, så man kan få en god bærbar til hjemmet eller studiet til en virkelig overkommelig pris. Det er helt sikkert noget, som enhver bruger kan sætte pris på.

Derudover er en Lenovo Chromebook en slank letvægtsmaskine, så den er utroligt nem at have med dig rundt. Uanset om det er for at du kan få lavet noget på farten, eller fordi du ofte har brug for at bringe bærbaren med på arbejde eller til studierne – det er nemt med en Lenovo Chromebook.

Hvis du har brug for en mere avanceret laptop, så er der også Lenovo Chromebooks, der passer helt perfekt til dette behov. Her vil især Duet og Yoga modellerne være oplagte, da de giver fede ekstra muligheder, især hvis du er kreativt anlagt.

Lenovo Chromebook Yoga

Som ved vores andre Lenovo Yoga laptops, så kan en Lenovo Chromebook Yoga nemt skifte imellem at være en computer eller en tablet. Hængslerne på skærmen lader dig rotere skærm, eller tastatur, 360 grader.

Er det pludselig nemmere at bruge en touchscreen i stedet for tastaturet, så kan du derfor stille din Lenovo Chromebook Yoga som et telt, eller bare have den på bordet som en standard tablet.

Lenovo Chromebook Duet

En Lenovo Chromebook Duet giver dig meget af dem samme frihed som en Yoga model gør, men på en lidt anden måde. Her kan du nemt koble tastaturet på din Lenovo Chromebook til og fra. Når det er koblet fra, så kan du bruge skærmen som var det en tablet.

Velegnet til studielivet og hjemmelivet

Hvis der er to steder, hvor en Lenovo Chromebook virkelig har hjemme, så er det i hjemmet og til studierne, selvom Yoga og Duet modellerne også har gode plads i erhvervslivet grundet deres mere avancerede hardware og muligheder.

Da Lenovo Chromebook er intutiv og nem, med et enkelt styresystem, er det også en velegnet computer til studielivet og til hjemmelivet. Den billige pris på en Lenovo Chromebook, samt det faktum at de især er gode til de mest almene opgaver, gør dem i den grad oplagte at bruge, når du er i gang med at studere, eller hvis det mest er regninger og mails derhjemme, du skal have fat på.

De er oftest også meget små i størrelsen, hvor mange er omkring de 10 eller 13 tommer, og så er de også meget lette i vægten. Hvorfor de også er gode til studiet, da de nemt kan fragtes frem og tilbage uden at fylde for meget. Da de heller ikke kræver meget, når det kommer til åbne programmer da du bruger internettet til at tilgå dine apps, så kommer du heller ikke til at bruge alt for meget strøm når din Lenovo Chromebook er tændt. 

Størrelsen, prisen og brugervenligheden på en Lenovo Chromebook er fortalerne for, hvorfor de er velegnet til brug på studiet eller derhjemme. 

Er du interesseret i en Chromebook, måske fra Lenovo, så kan du tage et kig på vores udvalg her på siden, hvor du helt sikkert vil kunne finde en Lenovo Chromebook der passer til dine behov og dit budget.

Vil du vide mere om Lenovo Chromebooks?

Har du spørgsmål, når det kommer til udvalget af vores Lenovo Chromebooks? Eller er der måske en bestemt model, du har fået for øje og gerne vil høre mere om? Så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Du kan nemt ringe os op indenfor vores åbningstider, og ellers kan du eventuelt skrive til os i chatten. Hvis det ikke haster, så send os en mail, herefter skal vi nok vende tilbage til dig så hurtigt som vi kan.