Her på siden finder du vores kæmpe udvalg af ASUS bærbare computere. ASUS har i lang tid været en af de helt store aktører på computermakredet, og hos Føniks Computer er vi derfor glade for at kunne tilbyde adskillige bærbare fra deres bedste serier. Skal du virkelig have noget arbejdet fra hånden, er en ASUS ZenBook som sendt fra selveste Buddha. Er du ved at skabe dit eget gamingimperie med dig selv på toppen, behøver du blot tjekke vores udvalg af ASUS ROG gaming laptops - den populære serie af gaming bærbare er perfekte til gameren, der aldrig sidder stille. Til helt standard brug er det perfekt med en ASUS VivoBook, der uden problemer kan bruges til den gængse underholdning, browsing på internettet og når du skal i gang med Office pakken. Uanset behov er der en ASUS bærbar, der passer til dig. Så se dig endelig omkring her på siden og find din nye bærbar.

Resultater: 166
Resultater: 166En ASUS bærbar til ethvert behov

ASUS er vokset enormt i det seneste årti, og er nu en af de mest dominerende computerproducenter på det globale marked. Via deres innovative bærbare computere har den populære producent længe været på forkant med markedets tendenser. ASUS er en taiwansk virksomhed, der startede livet som en ydmyg bundkortproducent med blot en håndfuld medarbejdere. Nu er virksomheden en af de førende computerproducenter i verden, og verden over har de 12.000 medarbejdere. Væksten hænger sammen med kvaliteten på deres yderst prisvenlige produkter, og denne kvalitet er klart afspejlet i deres bærbare PC'er.

Noget af det bedste når man ser på ASUS laptops, er, at der er en ASUS bærbar til ethvert behov. Et bredt sortiment til ethvert segment sikrer dig, at når du kigger på ASUS laptops, er der helt sikkert en, der matcher dine behov. Deres stræben efter at være på toppen af markedet har resulteret i mange prisvindende bærbare, hvilket siger ikke så lidt, når de spænder så bredt. For ASUS handler det om, at du kan finde en bærbar, der lever op til dine krav. Det samme handler det om hos os ved Føniks Computer, og vi er derfor glade for at kunne tilbyde et enormt udvalg af ASUS bærbare.

Mangler du en gaming laptop? ASUS har med serierne ASUS ROG og ASUS TUF sørget for, at du altid kan game, lige hvor du vil. Skal du have noget arbejde fra hånden, som kræver en computer, der er lidt ud over standarderne? Så tilbyder vi et udvalg af ASUS ZenBooks. En ASUS ZenBook er en lille og let sag – men lad ikke udseende snyde dig! En ASUS ZenBook har al den computerkraft der skal til, for at du kan udføre komplicerede arbejdsopgaver. Til dig der blot skal bruge en standard bærbar til let og gængs brug, er der ingen grund til at fortvivle. ASUS VivoBook er din nye og bærbare bedste ven. ASUS har lige den bærbar, du går og drømmer om, ligegyldigt hvem du er.

ASUS ROG - bærbar gaming på topniveau

ASUS ROG, Republic of Gamers, serien blev introduceret tilbage i 2006, og har siden da vokset sig til at være en af de førende serier, når det kommer til kraftige bærbare computere specialrettet imod gaming. Med en ASUS ROG gaming bærbar får du alt det, en moderne gamer har behov for. De nyeste spil kører med høj ydelse takket være en flerkerne-CPU og et yderst slagkraftigt grafikkort, hvad enten grafikkortet kommer fra AMD eller NVIDIA. Oplevelsen løftes yderligere med en LED-skærm der har naturlig farvegengivelse og lynhurtig responstid.

En gaming laptop fra ASUS har den klare fordel, at du ikke behøver at investere i dyrt udstyr til computeren. Skærm og tastatur er jo behændigt allerede indbygget i en bærbar PC, så det eneste du nok ikke kommer udenom, er en mus - for gaming uden en mus er ikke ligefrem den nemmeste aktivitet. Designet på tastaturet i en ASUS gamer bærbar er udformet med gaming i tankerne, og det kan derfor holde til hastige og intense tryk, ligesom det selvfølgelig er udstyret med RGB-lys. Skærmen er ligeledes i topklasse, og selvom de fleste gamere nok vil investere i et headset, så kommer computeren også med indbyggede højtalere, der ofte understøtter Dolby Atmos og Surround Sound.

En ASUS Vivobook eller ASUS Zenbook kan selvfølgelig også anvendes til gaming, så længe skærmkvalitet, tastatur m.m. lever op til dine krav. Det handler bare om at overveje, hvilken type spil du spiller. Det er dog kun med ASUS ROG at du får en ASUS bærbar med:

  • Den mest effektive nedkøling
  • Farvestrålende og skarpt design
  • Hardware udvalgt specifikt til gaming

Så hvis du virkelig regner med at bruge din laptop til gaming, så få fingrene i en ASUS ROG, eller ASUS TUF, bærbar computer. Her på siden har vi et stærkt udvalg af ASUS gamer bærbare.

På farten med en ASUS bærbar

ASUS dominerende markedsposition skyldes i høj grad deres evne til at producere prisvenlige bærbare computere i god kvalitet. ASUS VivoBook er en serie af bærbare PC'er fra ASUS, der appellerer til et bredt og stilbevidst publikum. Med god ydelse og et smart design får du via en ASUS VivoBook en bærbar med alle de funktioner, du har brug for på skolebænken, når du hygger på cafeen eller hvis du sidder på hjemmekontoret.

ASUS VivoBook er en type bærbar, der er designet til at være så alsidig som muligt. En ASUS VivoBook kommer derfor med integreret trådløst netværk, understøttelse af Bluetooth, HDMI og op til flere USB-indgange, så du kan forbinde computeren til de nødvendige enheder såsom printere og trådløse headsets. Samtidig er CPU, RAM og grafikkort mere end tilstrækkelige til uforsinket at udføre normale arbejdsopgaver, streame film eller blot surfe på internettet.

Den største fordel ved en prisvenlig ASUS bærbar ligger dog i formfaktoren. Uanset om du vælger en ASUS VivoBook eller en af de mere kompakte Chromebooks, er der tale om en elegant letvægtslaptop, der nemt kan tages med på farten. Vægten ligger ofte på lige omkring eller under 1,5 kilo. Det betyder dog ikke, at du bliver snydt, hverken når det kommer til ydelse eller funktionalitet. En ASUS VivoBook er for dig, der værdsætter:

  • Lækkert design og en lav vægt
  • God ydelse til en rimelig pris
  • Alle de vigtigste funktioner hvor og hvornår du skal bruge dem

Specialiserede bærbare - ASUS ZenBook

Bare fordi man anvender en ASUS bærbar fremfor en stationær PC, behøver man ikke sænke sine krav. Det er serien ZenBook et klart bevis på. Disse tynde ASUS bærbare kan klare selv de mest komplicerede arbejdsopgaver. De er lette og elegante, og de er produceret af de bedste materialer samt har en ekstrem smal formfaktor. Den lille skærmstørrelse på typisk 14 tommer kombineret med det smarte LED eller OLED-display skaber et uovertruffent billede, og SDD-harddisken sørger for massere af lagerplads og minimal ventetid. En ASUS ZenBook er derfor velegnet til dig, der ønsker en kraftfuld og effektiv PC både hjemme og ude.

ASUS er et rutineret og markedsdominerede firma. Deres ingeniører og systemudviklere sidder inde med en enorm viden om kundernes behov og ønsker, hvilket betyder, at der findes en ASUS bærbar til ethvert behov. Til forretningsdrivende eller selvstændige er ExpertBook serien med sin høje pålidelighed og gode pris et oplagt valg. En ASUS bærbar i denne serie er designet specifikt til at understøtte professionelle behov. Du får derfor høj ydeevne og stabilitet, samtidig med at de nyeste programmer og tilslutningsmuligheder understøttes fuldt ud. En ASUS ExpertBook egner sig også glimrende til grafisk arbejde, om end ASUS også producerer serien ProArt rettet specifikt herimod. Til billede- og videoredigering kan en ASUS ROG gamer laptop også være relevant takket være seriens kraftige specifikationer og gode skærme.

Uanset hvilken ASUS bærbar der fanger din interesse, kan du få den til en god pris her hos Føniks Computer. Vi bestræber os altid på at have et bredt og opdateret udvalg af laptops til forskellige behov. Så er det ASUS ROG, ASUS ZenBook eller en ASUS VivoBook der er sagen? Tjek udvalget og spørg os endelig hvis du har nogen spørgsmål.