ASUS bærbar banner


Hos Føniks Computer finder du et kæmpe udvalg af ASUS bærbare i alverdens priser, og altid til den samme gode kvalitet som ASUS er kendt for. ASUS har i mange år været en af de helt store aktører på markedet for bærbare computere og hardware, og derfor er vi også stolte over at kunne fremvise et stort udvalg af ASUS bærbare til gode priser i adskillige af deres bedste serier. Skal du bruge en computer, der virkelig har power, så kan du finde dette i en ASUS ZenBook, der føles som om den er sendt fra selveste Buddha. Er du ved at skabe dit eget imperie inden for gaming verdenen, skal du blot tjekke vores lækre udvalg af ASUS ROG gaming laptops ud – denne populære serie af ASUS laptops til gaming er perfekte til gameren, der aldrig sidder stille. Skal du dog blot bruge din ASUS bærbar til helt almindelig brug i hverdagen, så kan du altid regne med ASUS VivoBook, der uden problemer kan bruges til den gængse underholdning, streaming af de nyeste film, browsing på internettet og studiebrug med Office pakken. Uanset dit behov, så vil der altid være en ASUS laptop, der passer helt perfekt til dig. Så kig endelig igennem Føniks Computers udvalg af kvalitets ASUS bærbare. Du kan være sikker på at finde din næste bærbar lige her.

Resultater: 86
Resultater: 86


loader

Ofte stillede spørgsmål om ASUS bærbare

Er ASUS en god computer?

Ja, ASUS bærbare er gode computere. Serierne ROG og TUF er speciallavede til gamers, imens de mange serier, hvis navne slutter på Book, for eksempel ChromeBook, VivoBook, osv. er gode til arbejde i hjemmet og på kontoret.

Hvad er bedst Acer eller ASUS?

Både ASUS og Acer laver efterhånden så højkvalitetsprodukter, at ingen af dem kan siges direkte at være bedst. Det handler meget om, hvad du godt kan lide, og hvilke behov du har.

Hvad koster en god laptop?

Prisen kommer an på, hvad du skal anvende computeren til. Hvis du skal game, så kan ASUS laptops indenfor TUF serien fås for omkring 9000 kr. og opefter. En fin ChromeBook til arbejde kan til gengæld koster ned omkring 2000 kr. Jo stærkere en bærbar PC du skal bruge, jo mere koster den.

En ASUS bærbar til ethvert behov og i enhver prisklasse

ASUS er vokset enormt i det seneste årti, og de er nu en af de mest dominerende computerproducenter på det globale marked. Gennem deres innovative bærbare computere har den populære producent længe været på forkant med markedets tendenser. ASUS er en taiwansk virksomhed, der startede livet som en ydmyg producent af bundkort med blot en håndfuld medarbejdere. Nu er virksomheden en af de førende computerproducenter i verden, og verden over har de 12.000 medarbejdere. Væksten hænger sammen med kvaliteten på deres yderst prisvenlige produkter, og denne kvalitet er klart afspejlet i deres bærbare PC'er.

Noget af det bedste når man ser på ASUS laptops, er, at der er en ASUS bærbar til ethvert behov. Et bredt sortiment til ethvert segment sikrer dig, at når du kigger på ASUS bærbare, så er der helt sikkert en, der passer lige til dig. Producentens stræben efter at være på toppen af markedet har resulteret i mange prisvindende laptops, hvilket siger ikke så lidt, når de spænder så bredt. For ASUS handler det om, at du altid skal kunne finde en ASUS bærbar, der lever op til dine krav. Det samme handler det om hos os ved Føniks Computer, og vi er derfor glade for at kunne tilbyde et enormt udvalg af ASUS bærbar pc'er.

Står du og mangler en gamer bærbar? ASUS har med serierne ASUS ROG og ASUS TUF sørget for, at du altid kan game, lige hvor og hvornår du vil. Skal du have noget arbejde fra hånden, som kræver en gamer computer, der er lidt ud over standarderne? Så tilbyder vi et udvalg af ASUS ZenBooks. En ASUS ZenBook er en lille og let sag – men lad ikke udseendet snyde dig! En ASUS ZenBook har al den computerkraft, der skal til, for at du kan udføre komplicerede arbejdsopgaver. Til dig der blot skal bruge en standard bærbar til let og gængs brug, er der ingen grund til at fortvivle. ASUS VivoBook er din nye bærbare bedste ven. ASUS har lige præcis den bærbar, du går og drømmer om – ligegyldig hvilke ønsker du har! 

ASUS ROG - en ASUS bærbar der giver dig gaming på topniveau

ASUS ROG, Republic of Gamers, serien blev introduceret tilbage i 2006, og har siden da vokset sig til at være en af de førende serier, når det kommer til kraftige bærbare computere specialrettet imod gaming. Med en ASUS bærbar fra ROG serien får du alt det, en moderne gamer har behov for. De nyeste spil kører med høj ydelse takket være en flerkernet-CPU og et yderst slagkraftigt grafikkort, hvad enten grafikkortet kommer fra AMD eller NVIDIA. ROG gamer bærbarene fra ASUS byder også på mange RAM, så din ASUS bærbar hurtigt kan starte og køre dine computerspil og programmer. Din gamingpplevelse løftes yderligere med en LED-skærm der har naturlig farvegengivelse og lynhurtig responstid.

En ASUS laptop til gaming har den klare fordel, at du ikke behøver at investere i alt for meget dyrt udstyr til computeren. Skærm og tastatur er jo behændigt allerede indbygget i en ASUS bærbar, så det eneste du nok ikke kommer udenom, er en mus – for gaming uden en mus er ikke ligefrem den nemmeste aktivitet. Hos Føniks Computer har vi mange hurtige gamer mus, og vi foreslår især modellerne fra Logitech, Corsair og Razer. Designet på tastaturet i en ASUS bærbar til gaming er udformet med gameren i tankerne, og det kan derfor holde til hastige og intense tryk, ligesom det selvfølgelig er udstyret med RGB-lys. Skærmen er ligeledes i topklasse, og selvom de fleste gamere nok vil investere i et gamer headset, så kommer computeren også med indbyggede højtalere, der ofte understøtter Dolby Atmos og Surround Sound.

En ASUS VivoBook eller ASUS ZenBook kan i princippet også anvendes til gaming, så længe skærmkvaliteten, CPU, RAM, grafikkortet m.m. lever op til de krav, der stilles, for de computerspil du gerne vil spille. Det kan være en god idé at undersøge dette, før du investerer i en ASUS bærbar, der ikke som sådan er beregnet til gaming, også selvom de er i virkelig god kvalitet. Det er dog kun med en ASUS bærbar stemplet som tilhørende Republic of Gamers, eller TUF, at du får:

  • Den mest effektive nedkøling
  • Farvestrålende og skarpt design
  • Hardware udvalgt specifikt til gaming

Så hvis du virkelig regner med at bruge din ASUS laptop til gaming, så få fingrene i en ASUS ROG, eller ASUS TUF Gaming, bærbar computer. Her på siden har vi et stærkt udvalg af ASUS bærbare til gaming, der bare venter på at blive købt af gameren, der vil have spillets verden lige ved hånden imens det kører på den absolut bedste grafik. 

På farten med en ASUS bærbar i VivoBook-serien

ASUS dominerende markedsposition skyldes i høj grad deres evne til at producere prisvenlige bærbare computere i god kvalitet. ASUS VivoBook er en serie af ASUS bærbare, der appellerer til et bredt og stilbevidst publikum. Med god ydelse og et smart design får du via en ASUS VivoBook en bærbar med alle de funktioner, du har brug for på skolebænken, når du hygger på cafeen eller hvis du sidder på hjemmekontoret.

ASUS VivoBook er en type ASUS laptop, der er designet til at være så alsidig som muligt. En ASUS bærbar i VivoBook serien kommer derfor med integreret trådløst netværk, understøttelse af Bluetooth, HDMI og op til flere USB-indgange, så du kan forbinde computeren til de nødvendige enheder såsom printere og trådløse headsets. Samtidig er CPU, RAM og grafikkort mere end tilstrækkelige til uforstyrret at udføre normale arbejdsopgaver, streame film eller blot surfe på internettet uden at det lagger eller tager alt for lang tid til at loade de programmer du skal bruge. 

Den største fordel ved en prisvenlig ASUS bærbar ligger dog i formfaktoren. Uanset om du vælger en ASUS VivoBook eller en af de mere kompakte ChromeBooks, er der tale om en elegant letvægtslaptop, der nemt kan tages med på farten. Vægten ligger ofte på lige omkring eller under 1,5 kilo. Det betyder dog ikke, at du bliver snydt – hverken når det kommer til ydelse eller funktionalitet. En ASUS bærbar i VivoBook serien er for dig, der værdsætter:

  • Lækkert design
  • En lav vægt
  • God ydelse til en rimelig pris
  • Alle de vigtigste funktioner hvor og hvornår du skal bruge dem

Med ASUS ZenBook får du specialiserede ASUS laptop i høj kvalitet

Bare fordi man anvender en ASUS bærbar fremfor en stationær pc, behøver man ikke sænke sine krav. Det er serien ZenBook fra ASUS et klart bevis på. Disse tynde ASUS bærbar PC'er kan klare selv de mest komplicerede arbejdsopgaver. De er lette og elegante, og de er produceret af de bedste materialer samt har en ekstrem smal formfaktor. Den lille skærmstørrelse på typisk 14 tommer kombineret med det smarte LED eller OLED-display skaber et uovertruffent billede, og SSD-harddisken sørger for masser af lagerplads og minimal ventetid med det høje antal RAM. En ASUS ZenBook er derfor en velegnet ASUS bærbar til dig, der ønsker en kraftfuld og effektiv bærbar PC både hjemme og ude.

ASUS byder på en del forskellige modeller i ASUS ZenBook-serien, hvor du let kan vælge den model, der passer dig allerbedst. Uanset om det er en ZenBook Pro, Flip, Fold, Duo eller en af de andre smarte ASUS bærbare i ZenBook serien, så får du en kraftig og innovativ ASUS bærbar, der virkelig kan noget. Se endelig vores udvalg af ASUS ZenBooks igennem for at finde den perfekte bærbar til dit behov.

Bliv en ekspert på dit arbejdsmarked med en ASUS ExpertBook

ASUS er et rutineret og markedsdominerede firma. Deres ingeniører og systemudviklere sidder inde med en enorm viden om kundernes behov og ønsker, hvilket betyder, at der findes en ASUS bærbar til ethvert behov. Til forretningsdrivende eller selvstændige er en ASUS laptop i ExpertBook serien med sin høje pålidelighed og gode pris et oplagt valg. En ASUS bærbar i denne serie er designet specifikt til at understøtte professionelle behov. Du får derfor høj ydeevne og stabilitet, samtidig med at de nyeste programmer og tilslutningsmuligheder understøttes fuldt ud. En ASUS ExpertBook egner sig også glimrende til grafisk arbejde, om end ASUS også producerer serien ProArt rettet specifikt herimod. Til billede- og videoredigering kan en ASUS ROG gamer laptop også være relevant takket være seriens kraftige specifikationer og gode skærme, især hvis du skal bruge en computer både til gaming og arbejde.

Hvis du leder efter en kraftfuld arbejdscomputer, så er en af ASUS' mange modeller i ExpertBook-serien et virkelig oplagt valg. Du får en ASUS bærbar der er innovativ, avanceret og kraftfuld. Med dens lette vægt og kompakte skærmstørrelse på 13 til 15 tommer får du en bærbar computer, der let kan tages med på farten, hvis du skal til et internationalt møde med potentielle kunder eller virksomhedspartnere, eller hvis du skal arbejde imens du rejser.

Uanset hvilken ASUS bærbar der fanger din interesse, kan du få den til en god pris her hos Føniks Computer. Vi bestræber os altid på at have et bredt og opdateret udvalg af ASUS laptops til forskellige behov. Så er det ASUS ROG, ASUS ZenBook eller en ASUS VivoBook der er sagen? Tjek udvalget og spørg os endelig hvis du har nogen spørgsmål.

Køb din næste ASUS bærbar hos Føniks Computer

Er du interesseret i en af vores mange ASUS bærbar computere, vi har i vores sortiment, om det er til gaming, arbejde, studie eller fritid, så kan du altid finde den til en god pris hos Føniks Computer. Ta' et kig i vores store udvalg, det kan være vi har et godt ASUS bærbar tilbud lige nu! Har du spørgsmål til vores udvalg af ASUS laptops eller til dit køb af en ASUS bærbar? Så skal du endelig kontakte os. 

Du kan kontakte Føniks Computers kundesupport gennem mail, telefon eller via chatten her på siden. Du finder vores kontaktinformation øverst og neders på vores hjemmeside. Vi ser frem til at rådgive dig med dit køb, så du kan få den ASUS bærbar, der passer til dit behov og dit budget.