Resultater: 5
Resultater: 5






loader

Lenovo Legion banner.

FAQ om Lenovo Legion

Har du nogen spørgsmål om Lenovo Legion? Du er ikke alene, for der er altid spørgsmål, når det kommer til avancerede og stærke gamer maskiner som disse.

Her kan du hurtigt skimme hen over de oftest spurgte spørgsmål, når det kommer til Lenovo Legion, så du forhåbentligt kan få svar på det, du gerne vil vide.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål? Så læs videre her på siden, eller tag fat i vores kundeservice. Hos Føniks står vi klar via telefon, mail og chat, så vi kan hjælpe med at guide dig til det rigtige valg af computer!

Hvor kan man købe Lenovo Legion?

Lenovo Legion er et populært mærke af gamer PC'er, og du kan derfor købe dem i de fleste elektronikforretninger. Her hos Føniks har vi et bredt udvalg til gode priser.

Hvad koster en Lenovo Legion bærbar?

Du kan købe en Lenovo Legion 5 hos os for 8.600 kroner – et rent kup! Vi har også ekstremt avancerede Lenovo Legion 7 bærbare til omkring 30.000 kroner.

Er Lenovo Legion en god computer?

Lenovo Legion, om du vælger en bærbar eller en stationær, er nogen af de bedste gamer computere på markedet! De har en utroligt høj ydeevne og kan køre et hvilket som helst computerspil i høj grafik.

Lenovo Legion – gaming ud over det sædvanlige

Hvis der er én producent, der har formået at skabe virkelig kraftfulde gamer bærbare til overskuelige priser, så må det siges at være Lenovo.

De første laptops i Lenovo Legion serien blev udgivet i 2017, og siden da har disse gaming bærbare overtaget gamingens verden. Dette har de gjort med deres utroligt høje ydeevne og meget overkommelige priser.

Der er efterhånden ved at være lidt forskellige serier af Lenovo Legion, og de forskellige serier har også en god slat forskellige modeller. Tag derfor et kig rundt og se, hvilken type af Lenovo Legion der passer bedst til dit behov.

  • Lenovo Legion 5
  • Lenovo Legion 5 Pro
  • Lenovo Legion 7

Lenovo Legion 5 er en meget standard model, og du kan finde dem i særdeles budgetvenlige udgaver. 5 Pro er de mest populære, da det virkelig har et godt mix af god pris og høj ydeevne. Lenovo Legion 7 er derimod en avanceret maskine, til gameren der ikke går på kompromis.

Efterhånden er der ikke det, som Lenovo Legion ikke kan klare. Det er top of the line laptops til gaming, og de klarer dette til punkt og prikke. De har nemlig den helt rigtige hardware til jobbet.

Hardware der klarer ærterne

Så snart du får en Lenovo Legion at sætte dig ved, så er du klar til at game i den højest mulige grafik i de nyeste store spiltitler. For Lenovo Legion er fyldt med saft og kraft, og grunden til det er den rene råstyrke bag hardwaren, der er installeret i dem.

Det betyder dog også, at det er en god ide lige at give hardwaren et kig, inden du bestiller en model hjem. Når du skal vælge din Lenovo Legion, så foreslår vi især, at du holder øje med følgende hardware:

  • Grafikkort
  • Processor
  • RAM
  • SSD

Det er nemlig ved disse dele, at du virkelig får en indikator for computerens ydeevne. Hold derfor øje med systemkravene, også kaldet requirements, for de computerspil, du gerne vil spille, og se om de går hånd i hånd med den Lenovo Legion model, du har for øje.

GPU og CPU

Når du kigger dig om efter en Lenovo Legion, så bør du helt klart overveje grafikkortet og processoren. Nogle af de tungeste spil på markedet kræver utrolig meget af din hardware, og hvis du vil være sikker på, at du kan skrue grafikken helt i vejret, så er disse to dele virkelig vigtige.

Til at starte med kan du overveje, hvilke computerspil du godt kan lide at spille, eller hvilke du har tænkt dig at spille. Herefter kan du med en hurtig google søgning finde ud af, hvad de som minimum kræver af din hardware, og hvad kravene er, for at de kan køres i højeste settings.

Når du har fundet ud af det, så er det så nemt som at se vores udvalg af Lenovo Legion igennem, indtil du finder en model, der passer perfekt til dine behov. Udvalget her på siden byder på stærke GPU'er fra NVIDIA GeForce og AMD Radeon.

På samme vis er der kraftige CPU'er fra enten Intel eller AMD i disse maskiner, så deres mekaniske hjerne kan i den grad køre på højtryk, og sørge for at alting kører som smurt, når du sidder og gamer. Det betyder også, at de er super gode til at multitaske.

Det er dog værd at nævne, at du ikke finder noget med mindre end en Core i5 eller Ryzen 5 processor, og de svageste GPU'er er tilsvarende en RTX 3060 – selv de mindre Lenovo Legion PC'er er derfor virkelig stærke.

RAM og SSD

Hukommelsen i computeren er vigtig, når du skal game – om det så er korttidshukommelsen eller langtidshukommelsen. Derfor er det vigtigt at overveje, hvor meget RAM og hvor rummelig en SSD der er at finde i den Lenovo Legion, du har for øje.

Du kan uden problemer finde modeller her på siden, der har en SSD med omkring 1 TB hukommelse, og nogen af dem har endda endnu mere! Ellers kan du sagtens vælge en, der ikke har lige så meget plads, hvis du ikke behøver mere end 512 GB.

Mængden af RAM i din nye Lenovo Legion er også utrolig vigtigt i forhold til dens ydeevne. Hvis du vil have en PC, du er sikker på kan køre de nyeste spiltitler i den højeste grafik, samtidig med at den bliver ved med at kunne dette i mange år fremefter, så skal du have fat i en af vores modeller med 32 GB RAM.

Ofte kan du dog sagtens gå ned på 16 GB RAM, og stadig være i stand til at køre langt de fleste computerspil flydende og i yderst flot grafik. Det handler alt sammen om, hvad du skal bruge en lenovo Legion til.

Bærbar eller stationær?

Når vi snakker om Lenovo Legion, så er der to forskellige muligheder, du kan kigge på, og der er helt sikkert en bestemt af dem, som passer dig bedst. Du kan få fat i en Lenovo Legion bærbar eller en Lenovo Legion stationær, alt efter dit behov.

Om du har brug for en bærbar eller en stationær er op til den individuelle person, og nogle gange går du måske endda og er lidt i tvivl om, hvilken slags computer der er bedst til dig. Heldigvis kan vi godt hjælpe dig med at vælge.

Lenovo Legion stationær

En stationær er til dig, der sidder og gamer derhjemme, og som absolut ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det er også det oplagte valg, hvis du gerne vil have den bedst mulige hardware til den bedste pris.

Du skal dog huske, at den stationære kræver mere gamer udstyr end en bærbar. Her er det et hundrede procent nødvendigt med både en gaming skærm og et gamer tastatur, hvis du skal have noget ud af oplevelsen.

Lenovo Legion bærbar

Noget af det bedste, når du køber en gamer bærbar, er, at du ikke behøver overveje skærm og tastatur – det følger jo med i prisen, da de allerede er indbyggede. Alt du behøver er en hurtig gamer mus, og så er du klar og parat til at game.

Derudover har de også en helt anden fordel, som det kan være svært for stationæren at slå: du kan altid tage en Lenovo Legion bærbar med dig. Om du skal om til en ven og game, eller om der er en lang togtur foran dig, så har du altid noget at lave.

Denne mobilitet er for nogen uundværlig, og det er klart den største grund til, at du bør vælge en bærbar. Her bliver du dog nødt til at overveje batterilevetiden. Heldigvis er Lenovo Legion utroligt gode til at holde på strømmen, og de lader hurtigt op igen, når det endelig skal til.

Lenovo Legion – når du vil være på forkant

Der sker hele tiden udviklinger inden for spilverdenen, og Lenovo er altid med, når der skal udvikles og innoveres. Du kan derfor være sikker på, at du sagtens kan følge med, når du gamer eller streamer på en Lenovo Legion.

De nyeste modeller er altid med på beatet. De er teknologiske vidundere uden lige, og selv de ældre modeller bliver ved at holde sig ekstremt relevante. Du kan derfor have den samme Lenovo Legion i årevis, så længe du behandler den pænt – det er virkelig værdi for pengene.

Legion Gaming Community – et fællesskab for gamere

Når du køber en Lenovo Legion, så er det oplagt at blive en del af det store internationale fællesskab kendt som Legion Gaming Community. Det er et forum skabt af Lenovo, hvor gamere verden over kan tage del i og mødes med hinanden. Her kan du chatte med andre, have samtaler om gaming, finde nye venner at spille med og meget mere.

Hvis du er interesseret i Legion Gaming Comminity, så er det bare at tjekke det ud og se dig omkring. Hvis det skal være rigtig nemt, så er det bare at gå direkte på Legion Gaming Community hjemmesiden. Her kan du finde al den information, du har brug for.

Har du spørgsmål til dit køb?

Hvis du har spørgsmål til hardware specifikationer, hvilke computerspil en bestemt Lenovo Legion kan trække eller måske noget helt tredje, så skal du være mere end velkommen til at kontakte vores kundesupport, der sidder parat til at rådgive dig hele arbejdsdagen lang.

Du kan kontakte os gennem mail, telefon eller over chatten her på siden, så vi kan give dig den rette vejledning, så du er sikker på at finde en Lenovo Legion, der passer helt perfekt til dig. Hver en gamer fortjener trods alt den bedst mulige gamer PC, og hos Føniks lever og ånder vi for at hjælpe dig med at finde den helt rette.