Resultater: 320
Resultater: 320


loader

Hos Føniks Computer finder du et stort udvalg af bærbare PC’er fra computergiganten Hewlett-Packard (HP). Med en HP laptop får du en bærbar computer i verdensklasse, hvor der ikke er sparet på design, hardware eller funktionalitet, og vi fører af den årsag også et omfattende udvalg af HP bærbare. Vi tilbyder et stort udvalg af HP laptops i forskellige prisklasser, så alle kan være med uanset budget, og det er både modeller der kan bruges til arbejde, studie og underholdning i din fritid. Vi har dermed et stort sortiment af HP bærbare, hvor de alle har tilfælles, at de er af høj kvalitet og er meget holdbare. Hvad end du skal bruge en HP Chromebook, EliteBook, HP OMEN eller noget helt andet, så kan du helst sikkert finde det hos os. Så slå dig løs i vores brede udvalg af billige HP laptops. Det er et godt sted at finde din nye bærbar.

Ofte stillede spørgsmål

Vi vil her svare på de oftest stillede spørgsmål om HP bærbare, da HP laptops ofte har en række af de samme spørgsmål, der ofte bliver spurgt om. Der er trods alt ingen grund til, at du behøver få fat på os, hvis vi hurtigt kan svare på dit spørgsmål her.

Er HP en god computer?

Ja, computere fra HP er rigtig gode! Derudover er der mange forskellige slags, alt efter om du skal bruge en smart 2-i-1 løsning, en gaming bærbar eller en arbejdscomputer – og der er stadig et utal af andre gode muligheder fra HP.

Hvad koster en HP computer?

Du kan få en HP bærbar til omkring 2.000 kr. Så får du en billig og god bærbar. Skal du bruge en virkelig stærk HP laptop, så er der også modeller til 40.000 kr. Derimellem er der selvfølgelig mange forskellige modeller til mange forskellige priser, så du nemt kan finde lige det, du går og leder efter.

Hvad koster en god laptop?

Det kommer an på, hvad du skal bruge den til. Du kan få en god HP laptop til studiet for 2.000 kr. Hvis der skal games, så kan 8.000 kr. gøre det. Og ellers er der nogle rigtig fine all-round HP bærbare til 4.000-5.000 kr.

Kraftfulde og pålidelige HP bærbare

HP har været en stor spiller i elektronikbranchen, før der overhovedet var nogen, der turde drømme om bærbare computere, der var små nok til at tage med sig på farten. I dag sidder de solidt på markedet, og omtrent hver femte bærbare computer, der bliver langet over disken, er en HP laptop. Denne succes har de opnået ved altid at have blikket knivskarpt fokuseret på kvalitet og design, samtidig med at priserne altid har været yderst konkurrencedygtige.

Du får med en HP laptop en kraftfuld og pålidelige maskine, der kan klare alt fra surfing på nettet til seriøs gaming. Skal du for eksempel bruge en budgetvenlig laptop til hverdagsbrug og mindre arbejdsopgaver, bør du tage et nærmere kig på HP’s Chromebooks. Den cloud-baserede infrastruktur tillader et minimalistisk og praktisk letvægtsdesign, samtidig med at prisen holdes nede. Chromebooks er derfor et oplagt valg til studerende, der leder efter en bærbar til studiet, og vi fører derfor adskillige modeller i denne kategori.

Vil du derimod være sikker på, at din HP laptop kan håndtere mere krævende arbejdsopgaver, er HP EliteBook-serien en sikker vinder. Med en EliteBook har du at gøre med en high-end forretningsbærbar, der foruden imponerende hardware fås i stilrene og respektable designs. Er du interesseret i en mellemvej mellem de to serier, så findes der også HP bærbare i ProBook-serien, der består af prismæssige og overkommelige arbejdsbærbare.

Brug vores filter til højre på siden og vælg din ønskede model, processor type, harddisk type, GPU og meget mere. Uanset om du vil have en HP laptop med touchskærm, AMD eller Intel processor, NVIDIA GeForce-grafikkort, eller andre særlige specifikationer, kan du finde den her hos Føniks Computer.

Perfekte HP bærbare til arbejde

Bevæger du dig rundt på en arbejdsplads, en offentlig institution eller et universitet, vil du næsten med garanti støde på et produkt fra HP. Den amerikanske virksomhed anses som grundlæggerne af Silicon Valley og har i flere årtier leveret kontorudstyr som printere, webcams og computere til en lang række virksomheder. HP ved derfor om nogen, hvad der er behov for på en moderne arbejdsplads, og det kommer også til udtryk, når du vælger en HP laptop. Der er mange HP laptops, som er specifikt rettet mod professionelt arbejde. Det gælder både de kraftfulde EliteBooks og de mere prisvenlige ProBooks. Med en HP bærbar til arbejde eller studie kan du se frem til følgende:

  • HP laptops i et stilrent og professionelt design
  • Sikkerhed i topklasse
  • Praktiske funktioner som AI-optimeret webcam og mikrofon

Uanset hvilken HP laptop du vælger, kan du regne med en skarp skærm. Det gælder for standardstørrelsen på 15,6 tommer eller de lidt mindre 14 tommer modeller, der er særligt anvendelige for dig, der ofte er på farten. Specifikationer varierer modellerne imellem, men vi snakker som minimum HD-opløsning, og flere af modellerne har LED-baglys og anti-genskin, hvilket sikrer, at du kan arbejde under stort set alle lysforhold.

Nu om dage har mange prisvenlige bærbare en forholdsvis lav kapacitet, så der hurtigt bliver trængsel på harddisken. Men med en HP laptop får du ofte en lynhurtig SDD med minimum 128 GB hukommelse, og du skal sjældent betale særligt meget mere for at få 256GB eller 512GB. Kombineret med det solide og slidstærke design på HP’s Elitebooks, kan du være sikker på, at dine vigtige dokumenter og filer opbevares forsvarligt. HP bærbare rettet mod professionelt arbejde leveres altid med en slidstærk Intel CPU, der kan klare de fleste opgaver, om end specifikationer varierer på tværs af modeller og prisklasser.

Simpelt og professionelt design med en HP laptop

Hvor mange hardwareproducenter de senere år har forsøgt sig med farverigt og opmærksomhedskrævende design, har HP for det meste foretrukket enkle og elegante løsninger. En HP bærbar fås derfor oftest i farverne mat sort, afdæmpet hvid eller med en lækker sølvfinish. Selv en HP laptop til gaming er ikke det sædvanlige cirkustelt med kraftig RGB-belysning og andre udsmykninger. Du kan derfor anvende en HP bærbar i stort set alle sammenhænge uden at vække unødig opmærksomhed eller sende et useriøst signal på arbejdspladsen. 

Fremfor kreative dekorationer har HP’s designere i stedet prioriteret at lave holdbare og energivenlige bærbare. Når du anvender en HP laptop, behøver du derfor ikke at være konstant på udkig efter en stikkontakt, om end batterilevetiden selvfølgelig varierer alt efter model, specifikationer og computerens brug. Men i det mindste kan du være sikker på, at en HP laptop har en meget god batterilevetid.

Bredt udvalg af HP laptops til gamere

Selvom HP er et mærke med seriøsiteten i højsædet, så leverer de selvfølgelig også hardware rettet mod underholdning og afslapning. Det gælder blandt andet inden for gaming, hvor HP producerer serierne Victus og Omen, der begge leverer uovertrufne gaming-oplevelser med en kompakt formfaktor. I modsætning til andre producenter, der blot fører en enkelt linje af gamer bærbare, har HP faktisk flere modeller på tværs af serier, som er rettet specifikt mod gaming. Det betyder, at du kan finde en HP bærbar egnet til gaming i flere forskellige prisklasser. I det hele taget producerer HP laptops til en bred vifte af formål og behov:

  • Let brug og underholdning
  • Kontorarbejde og studie
  • Hardwarekrævende professionelt arbejde og gaming

Hvilken HP bærbar du bør vælge afhænger derfor i høj grad af forventninger og budget. Ved at anvende filterfunktionen til højre på siden, kan du finde frem til de specifikationer, som din nye HP laptop skal leve op til. Brug eventuelt de anbefalede specifikationer fra dine favoritspil eller mest hyppigt anvendte programmer. På den måde kan du med stor sandsynlighed finde den helt rigtige HP laptop.

En HP laptop er en sikker laptop

Nu om dage har man utallige muligheder med sin computer. Men det eksponerer også en for flere farer og cybertrusler. Særligt en laptop, der typisk er fyldt med vigtige personlige og arbejdsrelaterede filer, er udsat, da den kobles til mange forskellige enheder og netværker i løbet af en arbejdsdag. HP har derfor længe samarbejdet med sikkerhedseksperter og etiske hackere om at skabe de sikrest mulige bærbare på markedet.

Sikkerhedsforanstaltningerne kan variere. Nogle HP bærbare anvender fingeraftryk-oplåsning som et alternativ til adgangskoder. Andre HP laptops er udstyret med smarte teknologier som HP Secure Boot, der lynhurtigt scanner computeren ved opstart, og Sure Sense, der gennem smart AI-teknologi beskytter mod malware. Uanset hvilken HP bærbar, du ender med at vælge, kan du regne med, at sikkerhed er tænkt ind i selve designet.

Køb din næste HP laptop hos Føniks Computer

Vi tilbyder et stort udvalg af HP laptops til alle mulige formål. Om du skal bruge en bærbar til studiet, arbejdet eller til fritids gøremål derhjemme, så har vi det. Du kan se vores udvalg her på siden, men hvis du ikke kan finde præcis det, du leder efter, eller hvis du har spørgsmål til den HP bærbar, du har fundet, er du mere end velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail, telefon eller gennem chatten på siden.