Hos Føniks Computer finder ud et stort udvalg af bærbar pc’er fra computergiganten Hewlett-Packard (HP). Med HP får du bærbar computere i verdensklasse, hvor der ikke er sparet på design, hardware eller funktionalitet, og vi fører derfor også et omfattende udvalg af HP bærbare. Vi tilbyder et stort udvalg af bærbar pc’ere i forskellige prisklasser, så alle kan være med uanset budget, og det er bærbar modeller der kan bruges til arbejde, studie og underholdning i din fritid. Føniks Computer byder altså på et fint udvalg af forskellige HP bærbar pc’ere hvor fælles for dem alle er, at de er af høj kvalitet og holdbare. Hvad end du skal bruge en HP Chromebook, EliteBook, HP Pavilion eller noget helt fjerde, så kan du helt sikkert finde det hos os. Så kig endelig vores store sortiment af HP bærbare igennem for at finde din næste bærbar.

Resultater: 575
Resultater: 575Kraftfulde og pålidelige HP bærbare

HP har været en stor spiller i elektronikbranchen, før der overhovedet var nogen, der turde drømme om bærbare computere, der var små nok til at tage med sig på farten. I dag sidder de solidt på markedet, og omtrent hver femte bærbare computer, der bliver langet over disken, er en HP bærbar. Denne succes har de opnået ved altid at have blikket knivskarpt fokuseret på kvalitet og design, samtidig med at priserne er blevet holdt yderst konkurrencedygtige.

Du får med bærbare fra HP en lang række kraftfulde og pålidelige maskiner, der kan klare alt fra surfing på nettet til seriøs gaming. Skal du for eksempel bruge en budgetvenlig laptop til hverdagsbrug og mindre arbejdsopgaver, bør du tage et nærmere kig på HP’s Chromebooks. Den cloud-baserede infrastruktur tillader et minimalistisk og praktisk letvægtsdesign, samtidig med at prisen holdes nede. Chromebooks er derfor et oplagt valg til studerende der leder efter en bærbar til studiet, og vi fører derfor adskillige modeller i denne kategori. Vil du derimod være sikker på, at din HP bærbar kan håndtere mere krævende arbejdsopgaver, er HP EliteBook-serien en sikker vinder. Med en EliteBook har du at gøre med en high-end forretningsbærbar, der foruden imponerende hardware fås i stilrene og respektable design. Er du interesseret i en mellemvej mellem de to serier, så tilbyder HP også ProBook-serien, der består af prismæssige overkommelige arbejdsbærbare.

Brug vores filter til højre på siden og vælg din ønskede model, processor type, harddisk type, GPU og meget mere. Uanset om du vil have en HP bærbar med touchskærm, AMD eller Intel processor, Dual-Core kerner, NVIDIA GeForce-grafikkort, eller andre særlige specifikationer, kan du finde den her hos Føniks Computer.

Perfekte arbejdsbærbare fra HP

Bevæger du dig rundt på en arbejdsplads, en offentlig institution eller et universitet, vil du næsten med garanti støde på et produkt fra HP. Den amerikanske virksomhed anses som grundlæggerne af Silicon Valley og har i flere årtier leveret kontorudstyr som printere, kameraer og computere til en lang række virksomheder. HP ved derfor om nogen, hvad der er behov for på en moderne arbejdsplads, og det kommer også til udtryk, når du vælger en HP bærbar. En HP bærbar computer er specifikt rettet mod professionelt arbejde. Det gælder både for de kraftfulde EliteBooks og de mere prisvenlige ProBooks. Med en bærbar fra HP til arbejde eller studie kan du se frem til følgende:

  • Laptops i et stilrent og professionelt design

  • Sikkerhed i topklasse

  • Praktiske funktioner som AI-optimeret webcam og mikrofon

Uanset hvilken model, du vælger, kan du regne med en skarp skærm. Det gælder for standardstørrelsen på 15,6” eller de lidt mindre 14”-modeller, der er særligt anvendelige for dig, der ofte er på farten. Specifikationer varierer modellerne imellem, men vi snakker som minimum HD-opløsning, og flere af modellerne har LED-baglys og anti-genskin, hvilket sikrer, at du kan arbejde under stort set alle lysforhold.

Nu om dage har mange prisvenlige bærbare en forholdsvis lav kapacitet, så der hurtigt bliver trængsel på harddisken. Men med en HP bærbar får du ofte en lynhurtig SDD med minimum 128 GB hukommelse, og du skal sjældent betale særligt meget mere for at få 256GB eller 512GB. Kombineret med det solide og slidstærke design på HP’s Elitebooks, kan du være sikker på, at dine vigtige dokumenter og filer opbevares forsvarligt. HP bærbare computere rettet mod professionelt arbejde leveres altid med en slidstærk Intel CPU, der kan klare de fleste opgaver, om end specifikationer varierer på tværs af modeller og prisklasser.

Simpelt og professionelt design med en bærbar fra HP

Hvor mange hardwareproducenter de senere år har forsøgt sig med farverigt og opmærksomhedskrævende design, har HP for det meste foretrukket enkle og elegante løsninger. En bærbar fra HP fås derfor oftest i farverne mat sort, afdæmpet hvid eller med en lækker sølvfinish. Selv en HP gamer bærbar er ikke det sædvanlige cirkustelt med kraftig RGB-belysning og andre udsmykninger. Du kan derfor anvende en HP bærbar computer i stort set alle sammenhænge uden at vække unødig opmærksomhed eller sende et useriøst signal på arbejdspladsen. 

Fremfor kreative dekorationer har HP’s designere i stedet prioriteret at lave holdbare og energivenlige bærbare. Når du anvender en HP bærbar, behøver du derfor ikke at være konstant på udkig efter en stikkontakt, om end batterilevetiden selvfølgelig varierer alt efter model, specifikationer og computerens brug.

HP byder på et bredt udvalg for gamere

Selvom HP er et mærke med seriøsiteten i højsædet, leverer de selvfølgelig også hardware rettet mod underholdning og afslapning. Det gælder blandt andet inden for gaming, hvor HP producerer serierne Victus og Omen, der begge leverer uovertrufne gaming-oplevelser med en kompakt formfaktor. I modsætning til andre producenter, der blot fører en enkelt linje af gamer bærbare, har HP faktisk flere modeller på tværs af serier, som er rettet specifikt mod gaming. Det betyder, at du kan finde en HP bærbar computer egnet til gaming i flere forskellige prisklasser. I det hele taget producerer HP bærbare computere til en bred vifte af formål og behov:

  • Let brug og underholdning

  • Kontorarbejde og studie

  • Hardwarekrævende, professionelt arbejde og gaming

Hvilken HP bærbar, du bør vælge, afhænger derfor i høj grad af forventninger og budget. Ved at anvende filterfunktionen til højre, kan du finde frem til de specifikationer, som din nye bærbar fra HP skal leve op til. Brug eventuelt de anbefalede specifikationer fra dine favoritspil eller mest hyppigt anvendte programmer. På den måde kan du med stor sandsynlighed finde den helt rigtige HP bærbar.

Sikkerheden i top med HP

Nu om dage har man utallige muligheder med sin computer. Men det eksponerer også en for flere farer og cybertrusler. Særligt en laptop, der typisk er fyldt med vigtige personlige og arbejdsrelaterede filer, er udsat, da den kobles til mange forskellige enheder og netværker i løbet af en arbejdsdag. HP har derfor længe samarbejdet med sikkerhedseksperter og etiske hackere om at skabe de sikrest mulige bærbare på markedet.

Sikkerhedsforanstaltningerne kan variere. Nogle HP bærbare computere anvender fingeraftryk-oplåsning som et alternativ til adgangskoder. Andre er udstyret med smarte teknologier som HP Secure Boot, der lynhurtigt scanner computeren ved opstart, og Sure Sense, der gennem smart AI-teknologi beskytter mod malware. Uanset hvilken HP bærbar, du ender med at vælge, kan du regne med, at sikkerhed er tænkt ind i selve designet.

Køb din næste HP bærbar computer hos Føniks Computer

Vi tilbyder et stort udvalg af HP bærbar computere til alle mulige formål, om du skal bruge en bærbar til studiet, arbejdet eller til fritids gøremål derhjemme, så har vi det. Du kan se vores udvalg her på siden, men hvis du ikke kan finde præcis det du søger eller har spørgsmål til den HP bærbar pc du har fundet er du mere end velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail, telefon eller gennem chatten på siden.

Du er også altid velkommen til at tage forbi en af vores fysiske butikker i Aarhus og København hvor vi altid står parat til at vejlede dig.