På denne side finder du vores brede udvalg af Lenovo bærbare til virkelig gode priser. Alle vores Lenovo laptops er i den velkendte høje kvalitet, som producenten verden over er kendt for. Der er en lang række af Lenovo bærbare, der kan dække alle og enhvers behov og ønsker til en bærbar PC. Mangler du en gaming bærbar? Så kan du med fordel tjekke Lenovo Legion gaming bærbarene ud, eller modeller fra IdeaPad 3 gaming serien. Har du brug for en pålidelig PC til dagen og vejen, så er IdeaPads generelt vejen frem. Skal du bruge en arbejdsbærbar, som kan holde til lidt af vært, så bør du stedet se imod Lenovo Thinkpads, eller hvis du skal bruge en virkelig stærk arbejdsbærbar, så overvej en Lenovo ThinkBook. Der er desuden et hav af andre Lenovo bærbare, og du kan endda få 2-i-1 modeller, som er en bærbar-tablet hybrid. Under alle omstændigheder, så kan du være sikker på, at du i vores sortiment her på siden kan finde en Lenovo laptop, der kan det, du har behov for. Priserne er gode, kvaliteten er høj og du kan derfor med glæde gå på udflugt i vores store sortiment af Lenovo bærbare.

Resultater: 411
Resultater: 411


loader

Bredt sortiment af Lenovo bærbar hos Føniks Computer

Har du brug for en ny bærbar computer? Hos Føniks Computer har vi et meget stort udvalg af Lenovo laptops. Lenovo er en anerkendt producent af computere, og deres produkter er i høj kvalitet. Du kan eventuelt investere i en stærk gamer computer fra Legion-serien eller måske erhverve dig en af deres lækre Lenovo IdeaPads. Der er også miljørigtige upcycle it Lenovo bærbare til dig, der gerne vil have en klimavenlig bærbar. Herunder oplyser vi dig om Lenovos udvalg, deres profil, den hardware, der sidder i deres bærbare og meget mere. Vi sætter en ære i at tilbyde dig et stort udvalg, så der er en Lenovo bærbar til ethvert behov, budget og smag.

Hvilken Lenovo bærbar skal jeg vælge? 

Der kan være mange formål med at anskaffe sig en ny Lenovo bærbar. Du kan bruge en bærbar til at se Netflix og surfe på nettet, eller du kan bruge den til arbejde og onlinemøder. Måske laver du rigtig megen videoredigering. Måske gamer du meget. En Lenovo bærbar giver mange dig mange muligheder. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige serier af Lenovo laptops. Du kan få en prisvenlig model, eller du kan få en bærbar fra deres gamer serie, som kan trække nogle af de heftigere spil på høje grafikindstillinger. Hos Føniks Computer er vi stolte af, at være forhandlere af Lenovo bærbare, for uanset hvilken du vælger, så er en Lenovo bærbar et produkt i aller højeste kvalitet. 

Lenovo har udviklet mange forskellige serier, så der er et produkt til ethvert behov. Hos Føniks Computer forhandler vi Lenovo Ideapad, Lenovo Legion, Lenovo Thinkpad og  Lenovo Thinkbook.

Lenovo IdeaPad 

Siden den første Lenovo IdeaPad så dagens lys, har serien opnået stor popularitet over hele verden. Lenovo Ideapads dækker over en stor serie af Lenovo bærbare, og vores udvalg vokser løbende. Uanset hvilken Lenovo laptop i IdeaPad serien du vælger, kan du altid være sikker på topkvalitet, et flot design og nogle af de bedste hardware komponenter på markedet. IdeaPads er primært fokuseret på hverdagsbrug, modsat Lenovos ThinkPad serie der lægger større vægt på arbejdsopgaver. Alligevel kan Lenovo bærbare fra IdeaPads også bruges til traditionelle arbejdsopgaver og erhverv. Der er selvfølgelig også plads til gaming på disse stærke Lenovo bærbare. Lenovo IdeaPads fås i stort set alle prisklasser, så alle kan få en pålidelig og kraftfuld Lenovo bærbar uanset budget.

Specifikationerne varierer naturligvis fra model til model, men med en Lenovo bærbar fra IdeaPad serien kan du få værktøjer til film- og fotoredigering, gamer bærbare der kan trække de nyeste spil titler, praktiske løsninger til underholdning på farten og meget mere. Du kan finde flere forskellige modeller af Lenovo bærbar i IdeaPad serien såsom IdeaPad 3, IdeaPad 3 Gaming, IdeaPad 5 og mange flere – du har derfor et stort udvalg at vælge imellem, hvor du kan være sikker på at finde en Lenovo laptop der passer til dine behov og til dit budget. 

Lenovo Legion

Hvis du er hardcore gamer, som ikke vil gå ned på kvaliteten af gamer udstyr, så skal du kigge efter en Lenovo Legion. Det er Lenovos svar på en gamer bærbar, så du kan bruge utrolig mange timer på at game i den højeste grafik. Lenovo bærbare med Legion stemplet fås i forskellige prisklasser, men fælles for dem alle er, at de er i enormt god kvalitet. Du får fede features, som for eksempel RBG lys med 16,8 millioner farvemuligheder. Leder du efter en Lenovo bærbar, der kan trække de nyeste spil på markedet, så bør du kigge på en Lenovo Legion PC.

Lenovo Thinkpad

Hvis du som virksomhedsejer er på udkig efter nye Lenovo bærbare til dine medarbejdere, så er Lenovo Thinkpad et meget fornuftigt valg. Det er en robust bærbar, der kan holde til lidt af hvert. Ved køb af en Thinkpad får du en Lenovo laptop, der kan holde strøm meget længe, som er stabil i driften og kan holde i mange år. Du får dermed en populær arbejdscomputer, som dine medarbejdere vil blive glade for.

Lenovo ThinkBook

En Lenovo ThinkBook er til dem, som skal bruge en virkelig stærk arbejdscomputer. Det er en Lenovo laptop, der kan trække de vildeste programmer, er hurtig, er robust og samtidig utrolig billig af en arbejdscomputer at være. Du får med ThinkBook en Lenovo bærbar i topklasse, som er stilmæssigt pæn og enkel, men fungerer upåklageligt. Det er det perfekte valg, hvis der skal arbejdes med tunge 3D redigeringsprogrammer eller lignende.

Lenovo Yoga

En yderst populær serie fra Lenovo er Yoga. Du får her en 2-i-1 Lenovo bærbar, der også fungerer som en tablet. Den er super anvendelig til grafisk arbejde og til studiebrug, idet den er kompakt og fleksibel. Du kan let fragte den med dig, når du rejser frem og tilbage fra studiet, og så kan du også nemt skifte fra tablet til bærbar tilstand, alt efter hvad du skal bruge. En Lenovo laptop i serien Yoga er derfor et oplagt valg for dig, der gerne vil have en Lenovo bærbar, der kan bruges som både bærbar og tablet. 

Hvilken hardware skal jeg gå efter i min Lenovo bærbar?

Vores Lenovo bærbare indeholder hardware fra anerkendte producenter som Intel, AMD og NVIDIA. Intel Core er nogle rigtig stærke processorer, og det samme gælder for AMD Ryzen. De har længe været de store konkurrenter, hvad angår processorer, så uanset om du vælger eksempelvis en prisvenlig Lenovo bærbar med en ældre Intel Core processor eller en Lenovo laptop med en kraftig AMD processor, vil du få solid og pålidelig hardware.

Det samme gælder de AMD og NVIDIA grafikkort, du kan få i vores Lenovo bærbar modeller. Processoren sender data til grafikkortet, som regner på dem og sender dem videre til skærmen, der afspiller dem i det visuelle skærmbillede. Processoren og grafikkortet er på den måde motorer bag det, du ser på skærmen, når du arbejder, ser film eller gamer. Jo bedre en processor og jo bedre et grafikkort du investerer i, jo hurtigere vil din Lenovo bærbar kunne klare opgaver, og jo bedre et billede vil den afspille.

RAM (Random Access Memory), DDR (Double Data Rate) og SSD (Solid State Drive) er også komponenter, der forstærker din Lenovo bærbars ydeevne. En Lenovo laptop med mange RAM, især nye DDR RAM, og en SSD kan løse opgaver lynhurtigt. RAM er det sted, hvor data lagres på kort sigt. Det er dem, der bruges, når computeren er tændt. DDR forstærker ydeevnen på dine RAM yderligere, så din Lenovo computer kan arbejde endnu hurtigere. En SSD er der, hvor data lagres på lang sigt. En SSD har ingen bevægelige dele (som HDD, en anden type harddisk, har), men små transistorer, der gør at din computer hurtigt kan tilgå de data, der ligger på den.

Lenovos profil og idéen bag Lenovo laptops

Et stærkt AMD eller NVIDIA grafikkort er velegnet til hardcore gaming. Mindre kan sagtens gøre det, hvis man er mere interesseret i de andre aspekter, der er ved en bærbar. En Lenovo bærbar har den fordel, at den kan medbringes på farten, samtidig med at den er kraftfuld. Hvis du skal ud at rejse, på café, arbejde eller i skole, er en Lenovo bærbar en rigtig lækker og kompakt løsning. Du kan vælge en mindre skærmstørrelse, så den er virkelig nem at transportere, eller du kan gå en større skærm, så der er gode forudsætninger for at fange det hele, når du gamer eller streamer serier på din Lenovo bærbar.

Lenovo udvikler deres teknologi med det formål at lette byrden for så mange mennesker som muligt. Det har de gjort i mange år, og det afspejles i deres Lenovo bærbare. Du kan få Lenovo laptops med RGB-lys i tastaturet, der giver vanvittigt fed stemning til LAN, og som også kan være ret praktisk. Alt efter behov kan du også få Lenovo bærbare med mere eller mindre harddiskplads, så der er masser af plads til filer, videoer, spil og hvad du ellers måtte have brug for.

I vores udvalg af Lenovo bærbare er der produkter, der spænder meget bredt. Du kan for eksempel få ekstremt kompakte modeller. Disse typer af Lenovo laptops passer perfekt til dig, der bruger meget af dit liv på farten. Du kan holde dig opdateret med de seneste nyheder og mails under dine togture eller i lufthavnen. Der er også Lenovo bærbare med mere kraftfuld hardware til dig, der skal lave intensiv videoredigering eller game de nyeste spil. Der er eksempelvis Lenovo IdeaPads til alle disse behov.

Hvad koster en bærbar fra Lenovo?

Føniks Computer går op, i at kvaliteten på vores udvalg af bærbare skal være i top. Nogle gange hænger kvalitet og pris sammen, men ikke altid. Ved Lenovo bærbare får du mere for pengene end du betaler for. En Lenovo Ideapad fås helt ned til en pris på 2.765 kr. og er altså en virkelig billig bærbar. Du kan selvfølgelig have brug for flere funktioner end den helt billige IdeaPad har, og derfor har vi naturligvis også mere avancerede computere. 

Refurb Lenovo - Køb en brugt Lenovo bærbar

Upcycle it er et koncept, som vi kører hos Føniks Computer, hvor man kan få meget prisvenlige brugte computere. Klimabevidstheden stiger og stiger i dagens Danmark, og vi vil gerne bidrage til den gode sag. Derfor fører vi brugte Lenovo bærbare, der enten er kategoriseret Grade A, Grade B eller Grade C. Grade A er kategorien for Lenovo laptops med færrest tegn på brug. Foruden at hjælpe miljøet fås de til en meget skarp pris. Alligevel er de i fin stand og har kraft nok til at opfylde de fleste krav til hverdagsbrug og moderate gaming sessioner. Har du lyst til at spare penge og mindske dit klimaaftryk? Så tjek vores refurbished kategori ud, og find den brugte Lenovo der passer til dig. 

Har du spørgsmål om Lenovo computere? Spørg os gerne

Uanset hvad du skal bruge din Lenovo bærbar til, kan du helt sikkert finde en model, der passer til dig her. Anvend eventuelt vores filterfunktion til højre. Her kan du præcisere din søgning på baggrund af grafikkort, processor, RAM, harddiskplads og meget mere. Vi tror bestemt, du kan finde en kompakt model, der kan ledsage dig ude i den store verden, eller en Lenovo bærbar, der kan være din tro gamer-følgesvend, uanset hvor det fedeste LAN i byen befinder sig.

Vores personale sidder klar på tasterne og ved telefonen 70 60 60 64. Har du spørgsmål, eller er du tvivl om noget i forhold til vores udvalg af Lenovo bærbare, må du endelig kontakte os. Vi vil elske at høre fra dig og hjælpe dig med at finde din foretrukne Lenovo laptop. Så skriv en mail, en chatbesked eller kom forbi Aarhus eller København i vores butikker.

FAQ

Hvorfor skal jeg vælge en gamer bærbar frem for en stationær gamer pc?

Mange gamere foretrak før i tiden en stationær gamer pc, fordi bærbare computere ikke kunne følge med. Deres grafikkort, processor og RAM var simpelthen ikke gode nok til gaming. Men det har Lenovo lavet om på. Du kan nu både få Lenovo Legion som gamer bærbar, og Lenovo Ideapad 3 har også en gaming model. Du kan derfor med fordel sagtens vælge en Lenovo bærbar til gaming, hvis du gerne nemt vil kunne tage den med dig rundt, eller også benytte computeren til andet end gaming.

Hvor mange RAM skal jeg vælge?

Du kan vælge mellem 8 GB, 16 GB og 32 GB.

  • 8 GB Ram er til dig, som har et rimelig basalt behov, og ikke har brug for at køre mange tunge programmer samtidigt. Skal du primært anvende din Lenovo laptop til officeprogrammerne og internetbrowsing, kan du fint vælge en bærbar med 8 GB Ram.
  • 16 GB Ram plejer som regel at være nok til de fleste brugere. Vælger du en Lenovo bærbar med 16 GB RAM, så kan du have mange programmer og internetfaner åbne samtidig. Du kan derudover sagtens bruge denne mængde til gaming. 
  • 32 GB RAM er til dem, som oftest arbejder med meget tunge programmer – såsom grafiske programmer som Pohotshop, videoredigering mv. Det er ofte en bærbar til professionelt brug, og som primært virksomheder benytter. Det er også rigeligt med RAM til gaming.

Hvor meget koster en Lenovo PC?

Prisen på en Lenovo PC, om det så er en Lenovo bærbar eller stationær, varierer rigtig meget alt efter modellen. Du kan få IdeaPads og ThinkPads til 2600-3000 kr. De mest avancerede kan til gengæld komme helt op på 40.000 kr. Deres gaming PC'er koster normalt omkring 10.000-15.000 kr.

Hvad er forskellen på ThinkBook of ThinkPad?

ThinkBook og ThinkPad er både arbejdsbærbare, der især er effektive i erhvervslivet. Hvor ThinkPad er et meget alsidigt valg, som kan klare langt størstedelen af normale opgaver, så er ThinkBook noget stærkere, og er derfor oplagt, hvis der skal køres tunge programmer til videoredigering og lignende.

Hvilken Lenovo skal jeg vælge?

Det kommer an på, hvad du skal bruge computeren til. Lenovo Legion er oplagte til gaming, imens ThinkPad og ThinkBook er gode til erhverv. En IdeaPad er det gængse valg, og Yoga serien er en sej 2-i-1 løsning.

Hvilken Lenovo er bedst til gaming?

Hvis du er på udkig efter en god gaming bærbar, så skal du gå efter Lenovo Legion, hvis du er hardcore gamer. Er du nybegynder, er IdeaPad gaming 3 serien en god gamerserie, når det kommer til valget af en Lenovo bærbar til gaming.

Se youtube vidoen nedenfor, og se hvorfor Lenovo Legion er en vanvittig god gaming serie.