Resultater: 285
Resultater: 285


loader

Lenovo bærbar FAQ

Hvis du har nogle spørgsmål angående Lenovo bærbare, så er der stor sandsynlighed for, at du kan finde svar på dem her. Vi gennemgår nemlig hurtigt de oftest stillede spørgsmål, når det kommer til Lenovo laptops.

Kan du ikke finde svar på det, du gerne vil vide, så læs enten videre her på siden, eller tag fat i vores kundeservice. Vi vil med glæde hjælpe dig og svare på dine spørgsmål om Lenovo computere.

Hvor meget koster en Lenovo computer?

Prisen på en Lenovo computer varierer rigtig meget alt efter modellen. Du kan få IdeaPads og ThinkPads til 2600-3000 kr. De mest avancerede kan til gengæld komme helt op på 40.000 kr. Deres gaming PC'er koster normalt omkring 10.000-15.000 kr.

Hvad er en Lenovo IdeaPad?

En IdeaPad er en bærbar computer fra Lenovo, der generelt set er rigtig god til hverdagens opgaver. Det er den oplagte bærbar computer til dig, der gerne vil have en billig og god løsning.

Hvad er en ThinkPad?

ThinkPads er bærbare computere lavet af Lenovo med henblik på erhverv. Det er Lenovo computere med en høj ydeevne, og som med deres hårdføre design kan tåle at komme ud for en hel del uheld. De er altså perfekte til arbejdspladsen.

Hvilken Lenovo er bedst til gaming?

Hvis du er en hardcore gamer på udkig efter en god gaming bærbar, så skal du gå efter Lenovo Legion model. Er du nybegynder, er IdeaPad gaming 3 serien eller Lenovo LOQ oplagte, når det kommer til valget af en billig Lenovo bærbar til gaming.

Hos Føniks er der en Lenovo bærbar til alle og enhver

Har du brug for en ny bærbar computer? Der er mange gode mærker på markedet, men hos Føniks foreslår vi især at se på udvalget af Lenovo computere. Lenovo laptops er nogle af de klart bedste på markedet, og med dem får du et produkt fra en anerkendt producent, der er kendt for sin høje kvalitet og alsidige valgmuligheder.

Om du har brug for en computer til hverdagen, en god arbejdsmaskine, en PC du kan game på eller en studiecomputer, så kan du godt regne med, at der er en Lenovo laptop, der passer perfekt til dine behov. Lenovo computere er nemlig bygget på mange års erfaring, og derfor ved producenten godt, at der skal være noget til alle og enhver.

Når der er så mange gode Lenovo bærbare at vælge imellem, så sætter vi hos Føniks en ære i at have et stort udvalg af dem. Du kan derfor med fordel se dig om her på siden, for vi har en helt utrolig mængde af billige Lenovo laptops. Hvis du er lidt i tvivl om, præcis hvad du skal vælge, så læs mere herunder, eller spørg os til råds – vi hjælper og vejleder gerne!

Hvilken Lenovo bærbar skal jeg vælge? 

Hvilken Lenovo laptop du skal vælge, kommer meget an på, hvad du skal bruge den til. Du bør derfor overveje med dig selv, hvad pointen med din nye Lenovo bærbar er. Ofte kommer du til at bruge en Lenovo computer til en eller flere af følgende formål:

  • Gaming
  • Hverdagen derhjemme
  • Studiebrug
  • Erhverv

Heldigvis har vi et bredt udvalg af Lenovo laptops at vælge imellem, ligegyldigt hvad du så skal bruge dem til. Herunder kommer vi til at gennemgå, hvilke serier af Lenovo bærbare der er oplagte, alt efter hvad det er, du gerne vil have ud af din nye Lenovo computer.

Du kan derfor med fordel hoppe hen til lige den sektion, som passer til dine behov, hvis du ikke gider bruge tid på at læse de sektioner igennem, som alligevel ikke er relevante for netop dig.

Gaming

Hvis du gerne vil have en stærk gamer bærbar, så er en Lenovo laptop dedikeret til dette formål et af de absolut bedste valg. De har 2 linjer af Lenovo computere, der er specifikt lavet til at game på, og her får du i den grad saft og kraft for pengene. Hvilken af dem du skal vælge, kommer dog lidt an på, hvad det er du er ude efter.

Lenovo LOQ er det oplagte valg dig til, der gerne vil have en god gamer bærbar til en budgetvenlig pris. Disse Lenovo laptops er udstyret med moderne hardware, og de er mere end rigeligt stærke nok til at køre alle de nye og populære computerspil på markedet.

LOQ er dog især nogle fede Lenovo computere, fordi de med vilje er lavet til at være billige i forhold til deres høje ydeevne. Det er derfor en perfekt Lenovo laptop til gaming, hvis du er ny i gamerverdenen, eller hvis du bare gerne vil have en budgetvenlig løsning.

Nægter du at gå på kompromis med grafikindstillingerne, og skal du bare have det bedste af det bedste? Så er LOQ-serien nok ikke lige dig. Til gengæld er Lenovo Legion det helt perfekte valg. Her får du en hardcore serie af Lenovo bærbare til gaming, hvor der ikke er blevet sparet på noget.

Lenovo Legion 5 er de klart mest populære modeller i Legion-serien. Her går høj ydeevne og fornuftige priser hånd i hånd om at give dig en fantastisk Lenovo computer til gaming. Det er de fleste gameres valg, og det er et utroligt godt valg. Vil du dog gerne have en Lenovo laptop, der er lige så stærk som var det en stationær? Så skal du i stedet tage et kig på Lenovo Legion 7.

Noget af det bedste ved at købe en Lenovo bærbar til gaming er, at de kan bruges til så meget mere. Både LOQ og Legion er serier af Lenovo laptops, der besidder ekstremt stærk hardware. Det er derfor intet problem at bruge dem til studierne eller til de gængse formål i hverdagen, samtidig med at du selvfølgelig kan game herpå.

Selv til arbejdsregi kan de rigtig meget, grundet den stærke hardware. Det er derfor et alsidigt valg, der kan bruges til det hele, så længe du også gerne vil have en Lenovo bærbar at game på. For skal du ikke bruge dem til gaming, så er der mere professionelt udseende valg at gøre, som ligeledes har kraftfuld hardware at byde på.

Hverdag

Hvis der ikke skal gaming på menuen, men du blot vil have en trofast Lenovo bærbar til dagen og vejen, så er der ingen grund til at investere i Legion eller LOQ. Så er det optimalt med en helt standard Lenovo IdeaPad. De kommer til overkommelige priser, og kan klare alle hverdagens opgaver til perfektion.

Ligegyldigt om der skal surfes på nettet, browses sociale medier, læses nyheder, sendes mails, hurtigt skrives noget i Word eller betales en regning, så er denne serie af Lenovo laptops altid klar til at hjælpe dig. Alt efter behov, så kan du vælge imellem følgende:

IdeaPad 3 er den helt gængse og billigste løsning, når det kommer til en Lenovo computer. Her får du en god og budgetvenlig Lenovo bærbar, som altid er med dig og kan klare skærene. Har du lige brug for, at din Lenovo laptop kan en smule mere, så er IdeaPad 5 oplagt. Den kan alt det samme, som du forventer fra 3'eren, men med en overordnet bedre ydeevne.

Hvis du gerne vil have en mere fancy Lenovo laptop, så kan du dog med fordel se på Flex og Yoga serierne. Her får du ultralette og fleksible Lenovo bærbare, som kan alt det du forventer fra en IdeaPad, men også mere til. Især Flex, men ofte også Yoga, kan justeres på mange forskellige måder, på grund af fleksible hængsler i skærmen.

Disse Lenovo bærbare er derfor rigtig nemme at bruge, på lige den måde man gerne vil. Derudover har de også stort set altid touchskærme, så du i sandhed kan være fri og kreativ, når du sidder ved en af disse Lenovo computere. De er den kreative sjæls valg.

IdeaPads kan også sagtens bruges til at se film og spille simple computerspil. Forventer du den allerbedste kvalitet på dit skærmbillede, og vil du gerne spille tungere computerspil, så bliver det dog nødvendigt at se på nogle andre serier af Lenovo laptops.

En IdeaPad er det gængse valg, og du skal vælge den, fordi du har brug for en Lenovo computer til dagligdagens mange opgaver. Det er de nemlig helt perfekte til, og så er de altid rigtig billige, i forhold til hvad man får ud af dem.

Studiet

Langt de fleste Lenovo bærbare kan bruges som en studiecomputer. Det er trods alt sjældent, at en computer til at skrive opgaver, tage noter, holde kontakten med andre medstuderende og lignende at behøver være særlig stærk. Det betyder dog også, at du ikke behøver købe en Lenovo Legion, hvis du ikke skal game men blot bruge en studie PC. Der mere oplagte valg.

IdeaPads, og især IdeaPad 3 serien, er her et oplagt valg. Så får du en god Lenovo bærbar, samtidig med at du også får den til billige penge. Det er altså et winwin, for dig der skal studere.

Skal det dog være endnu mere enkelt og endnu billigere? Så kan du med fordel se på vore sudvalg af Lenovo Chromebooks. De er utroligt billige og simple Lenovo computere, der samtidige er strømlinede og helt perfekte til studielivet. Mange af modellerne koster endda under 3.000 kroner!

Erhverv

Lenovo ved udmærket godt, at det ikke kun er i privaten, at man har brug for en Lenovo bærbar. Erhvervslivet har i den grad også brug for gode bærebre computere, og derfor er der en lang række af Lenovo laptops, der er skabte til professionel brug.

Kræver jeres firma ikke stærk hardware, men blot helt standard office computere, så er det i den grad værd at se på, om IdeaPads ikke er vejen frem. Det er den billige og effektive løsning til produktivteten, og det bliver helt sikkert et hit.

Har I til gengæld brug for en Lenovo bærbar, der kan noget mere? Skal der køres tunge økonomiprogrammer eller skal I arbejde med grafik? Så er en IdeaPad helt sikkert ikke nok. Der skal I i stedet kigge på en Lenovo ThinkPad eller ThinkBook.

Disse Lenovo laptops er lavet specielt til erhvervslivet, og det kan man godt se på dem. De er utroligt holdbare, og alt efter jeres behov, så kan man få dem med yderst moderne og stærk hardware. Der er også mange forskellige serier at vælge imellem, alt efter jeres behov:

Det er alle førsteklasses Lenovo bærbare, men de forskellige serier er selvfølgelig oplagte til forskellige formål. E, L og T er alle rigtig gode, hvis I skal bruge en Lenovo computer, der har rigeligt med styrke, men uden at I behøver det allerstærkeste hardware på markedet.

Nægter i til gengæld at gå på kompromis med noget, så er P-serien det oplagte valg. Her får i hardware for alle pengene med high-end Lenovo laptops, der kan klare hvad som helst. På samme måde er Z-serien oplagt, da denne også består af ekstremt stærke Lenovo computere, samtidig med at disse modeller har en masse ekstra funktioner, der gør arbejdsdagen ekstra nem.

Er I godt klar over, at jeres Lenovo bærbare skal kunne tåle lidt mere end det gængse kontormiljø? Er de ofte med udenfor, eller er der stor risiko for, at de får slag eller på anden måde lider overlast? Så er X og X1 Carbon de oplagte serier at kigge på. De vejer næsten ingenting, og de kan i den grad tåle nogle knops. Det er de oplagte Lenovo laptops til et hårdt arbejdsmiljø.

Er det derimod kreativt arbejde der skal fra hånden, så er Yoga-serien helt klart vinderen i vores sortiment. Ud over den stærke hardware og det slanke design, så får man med en ThinkPad Yoga en Lenovo bærbar, der har touchskærm, og hvor skærmen kan drejes 360 grader på singe hængsler. Ligegyldigt hvordan jeres kreative genier gerne vil arbejde, så har de muligheden for at udfolde sig på bedste vis med Yoga!

Hvis I har et firma og gerne vil købe nye Lenovo computere, og måske andre sager, så kan i med fordel overveje at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Der er mange fordele at hente, og det gør det meget nemmere for os at vejlede jer i forhold til de helt rigtige investeringer.

Refurbished – billige og miljøvenlige Lenovo laptops

Er du på udkig efter en Lenovo bærbar, men kunne du samtidig godt tænke dig at spare en masse penge? Hvis du samtidig godt kan lide ideen om at være miljøvenlig, så burde du helt klart se på vores udvalg af refurbished Lenovo laptops.

Upcycle it har haft fingrene i disse brugte Lenovo bærbare, og de har givet dem nyt liv og, om nødvendigt, skiftet dele ud. Du får derfor en næsten ny Lenovo bærbar, som kører helt fantastisk. Den eneste forskel er, at nogle af modellerne har lidt skrammer hist og her, samt at batterilevetiden kan være reduceret.

Alt efter hvad du er ude efter, så handler det om at kigge på disse bærbares grading. Grade A er næsten som ny, med en høj batterilevetid og ingen eller næsten ingen skrammer. Grade B har brugstegn hist og pist, og batterilevetiden kan være reduceret med ned til 50%. Grade C er tydeligt brugte, men kører stadig rigtig godt – batterilevetiden på dem er dog omkring 30% af produktets originale.

Hardware og din Lenovo bærbar

Når du kigger på en ny Lenovo bærbar, og har fundet ud af, hvilken eller hvilke serier du gerne vil kigge på, så er det også værd at overveje, hvad for noget hardware den nye maskine skal indeholde. For en Lenovo Legion er ikke bare en Lenovo Legion, der er masser af forskellige modeller, og de har ikke præcis de samme specifikationer.

Det samme gælder også for IdeaPads, ThinkPads og alle de andre Lenovo computere. Derfor vil vi gerne nævne det vigtigste at holde øje med, når du kigger dig om efter din nye Lenovo laptop:

  • Skærm
  • Grafikkort
  • Processor
  • RAM
  • SSD
  • Batterilevetid

Du vil nok opleve, at de fleste dele i din fremtidige Lenovo laptop mest er vigtige at se på, hvis du gerne vil game, eller hvis der skal arbejdes i krævende programmer. Det er fordi det oftest er er her, at der virkelig kræves noget ekstra af hardwaren. Overordnet set handler det bare om at finde lige det, der passer perfekt til dit behov.

Skærm

Alt efter hvad din nye Lenovo laptop skal bruges til, så er skærmens kvalitet utrolig vigtig. Til hverdagens ærinder, standard kontorarbejde og en del computerspil, så er en full HD 1920 x 1080 pixel skærm helt udmærket. Du kommer her sjældent til rigtigt at have behov for mere.

Skal du til gengæld i gang med tungt grafisk arbejde, eller er det de nyeste computerspil i den højeste grafik der lokker, så kan det godt være, at du gerne vil op på en quad HD opløsning på 2560 x 1440 pixels i stedet, eller ligefrem 4k med 3840 x 2160. Det giver et meget pænere skærmbillede, men ofte betyder det også, at du skal investere noget mere i din nye Lenovo bærbar.

Størrelsen på skærmen betyder også en del, når du er ude efter en ny Lenovo computer. En større skærm giver selvfølgelig et større overblik, men samtidig betyder det også en større og dermed tungere bærbar. Overvej derfor, hvad dine præferencer, i henhold til skærmstørrelse og bærbarens vægt.

Grafikkort

Det kan i den grad være værd at overveje grafikkortet, hvis du skal arbejde med 3D-rendering eller andet grafisk arbejde. Det er trods alt grafikkortet, der tillader høj grafik at køre gnidningsfrit på skærmen. Grafikkortet er derfor også en vigtig faktor at kigge på, hvis du skal bruge en Lenovo bærbar til gaming, da en stærkere GPU lader dig skrue højere op for grafikken i computerspil.

Ofte kan du med en hurtig søgning på internettet finde ud af, hvad kravene er til dine computerspil og andre programmer – både minimumskrav og foreslåede krav. Derfra er det nemt for dig at vælge en Lenovo computer med enGPU der passer til dine behov. Eventuelt er du også velkommen til at spørge vores kundeservice, hvis der er noget du er i tvivl om i henhold til grafikkort.

Processor

Gaming kræver ofte en god CPU, især hvis spillet er open-world, gør brug af realistisk fysik eller har avanceret AI. I arbejdsregi er der også en hel del opgaver, der kræver at processoren er helt i top. Skal der arbejdes med AI, video rendering eller programmer der lave mange avancerede udregninger på en gang, så er en god processor uundværlig.

Processoren er meget lig grafikkortet, når det kommer til din egen research. Find ud af via google, hvad der er passende til dig og dine behov, eller tag fat på vores kundeservice, som kan hjælpe dig i den rigtige retning.

RAM

Til hverdag og normale kontoropgaver kan du fint klare dig med en Lenovo bærbar, der har 8 GB RAM. Hvis det er, så kan du også fint overveje 16 GB RAM her, og så er du helt på den sikre side, i forhold til det du skal have lavet.

Når det kommer til tunge programmer og computerspil i høj grafik, så skal du dog som minimum op på de 16 GB RAM, og ofte vil det være en rigtig god ide med 32 GB. Her kan du også kigge dig om efter krav på computerspil og programmer, eller snakke med vores kundeservice.

SSD

Ligegyldigt hvad du skal bruge din Lenovo laptop til, så er en god SSD nærmest uundværlig. Den sørger for at computeren og alt der er installeret på den starter lynende hurtigt op, og skal du til at game på din nye Lenovo bærbar, så er SSD'en også med til at sørge for, at du kommer hurtigere igennem loading screens.

Ud over at det bare er rart at alting går hurtigt og gnidningsfrit, så er det også nødvendigt for enhver PC at have nok lagerplads. Kan du nøjes med 1 TB eller mindre, så er det jo fint, men ved du fra starten at 2 TB er nødvendigt, så skal du jo finde en Lenovo bærbar, der opfylder dette krav.

Batterilevetid

Alt efter hvad du skal bruge en Lenovo bærbar til, så kan det være, at batterilevetiden er utrolig vigtig for dig, eller det kan være den er nærmest ligegyldig. Heldigvis er der rigtig mange modeller af Lenovo laptops, hvor batteriet holder i overordentligt lang tid, så du kan gå hele dagen uden at lade op.

Har du nogen spørgsmål om Lenovo computere?

Uanset hvad du skal bruge en Lenovo bærbar til, kan du helt sikkert finde en model hos os, der passer til dig og dine behov. Anvend eventuelt vores filterfunktion til højre. Her kan du præcisere din søgning på baggrund af grafikkort, processor, RAM, harddiskplads og meget mere.

Uanset om det er til den travle hverdag, fordi du vil game på livet løs eller på grund af at erhvervslivet har brug for øget produktivitet, så er der en Lenovo laptop der er udviklet til det hele. Kort sagt, så kan vi med garanti finde en Lenovo computer her på siden, der passer til dit behov.

Har du spørgsmål, eller er du tvivl om noget i forhold til vores udvalg af Lenovo bærbare? Vores personale sidder klar på tasterne og ved telefonen, og er klar til at svare på alt det, du gerne vil vide om Lenovo laptops. Vi kan sagtens guide dig imod din nye Lenovo bærbar, så tag endelig fat på os – vi elsker at hjælpe!