På denne side finder du vores brede udvalg af Lenovo bærbare. Lenovo byder på en lang række produkter, der kan dække de flestes behov og ønsker. Serierne består blandt andet af gamer bærbare og bærbar-tablet-hybrider, der er oplagte at have med på farten. Uanset om du skal bruge en avanceret gamer bærbar eller en budgetvenlig model, kan du sikkert finde den i dette store udvalg. Kunne du også tænke dig hardware og design i særklasse, så se nærmere på vores udvalg af Lenovo bærbare nedenfor, og tjek eventuelt de lækre IdeaPads.

Resultater: 528
Resultater: 528







Lenovo bærbar 

Har du brug for en ny bærbar computer? Hos Føniks Computer har vi et meget stort udvalg af Lenovo laptops. Lenovo er en anerkendt producent af computere, og deres produkter er i høj kvalitet. Du kan eventuelt investere i en stærk gamer computer fra Legion-serien eller måske erhverve dig en af deres lækre Lenovo IdeaPads. Der er også miljørigtige upcycle it Lenovo bærbare til dig, der gerne vil have en klimavenlig bærbar. Herunder oplyser vi dig om Lenovos udvalg, deres profil, den hardware, der sidder i deres bærbare og meget mere. Vi sætter en ære i at tilbyde dig et stort udvalg, så der er en Lenovo bærbar til ethvert behov, budget og enhver smag.

Hvilken bærbar skal jeg vælge? 

Der kan være mange formål med at anskaffe sig en ny Lenovo bærbar pc. Man kan bruge en bærbar til at se Netflix og surfe på nettet. Eller man kan bruge den til arbejde og onlinemøder. Måske laver man rigtig megen videoredigering. Måske gamer man. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige bærbare fra Lenovo. Du kan få en prisvenlig model, eller du kan få en bærbar fra deres gamer serie, som kan trække nogle af de heftigere spil på gode grafikindstillinger. Hos Føniks er vi stolte af, at være forhandlere af Lenovo, for uanset hvilken bærbar du vælger, så er Lenovo en bærbar PC i aller højeste kvalitet. 

Lenovo har udviklet mange forskellige serier, så der er et produkt til ethvert behov. Hos Føniks Computer forhandler vi Lenovo Ideapad, Lenovo Legion, Lenovo Thinkpad og  Lenovo Thinkbook

Lenovo IdeaPad 

Siden den første Lenovo IdeaPad så dagens lys, har serien opnået stor popularitet over hele verden. Lenovo Ideapads dækker over en stor serie af bærbare computere, og vores udvalg vokser løbende. Uanset hvilken Lenovo Ideapad du vælger, kan du altid være sikker på topkvalitet, et flot design og nogle af de bedste hardware komponenter på markedet. IdeaPads er primært fokuseret på hverdagsbrug, modsat Lenovos ThinkPad serie der lægger større vægt på arbejdsopgaver. Alligevel kan bærbare fra IdeaPads også bruges til traditionelle arbejdsopgaver og erhverv. Der er selvfølgelig også plads til ting som gaming. Lenovo IdeaPads fås i stort set alle prisklasser, så alle kan få en pålidelig og kraftfuld bærbar, uanset budget. Specifikationerne varierer naturligvis fra model til model. Med Lenovos IdeaPads kan du få værktøjer til film- og fotoredigering, gamer bærbare der kan trække de nyeste spil titler, praktiske løsninger til underholdning på farten og meget mere

Lenovo Legion

Hvis du er hardcore gamer, som ikke vil gå ned på gamer udstyr, så skal du kigge efter en Lenovo Legion. Det er Lenovos svar på en gamer bærbar, så du kan bruge utrolig mange timer på at game. Lenovo Legion fås i forskellige prisklasser, men fælles for alle computerne er, at de er god kvalitet. Du får fede features i form af RBG lys med 16,8 millioner farvemuligheder. 

Lenovo Thinkpad

Hvis du som virksomhedsejer er på udkig efter nye bærbare til dine medarbejdere, så er Lenovo Thinkpad et meget fornuftigt valg. Det er en robust bærbar, som kan holde til lidt af hvert. Ved køb af en Thinkpad får du en bærbar der kan holde strøm meget længe, som er stabil i driften og kan holde mange år. Du får derfor en populære arbejdscomputer hvis du vælger at købe en Thinkpad. 

Lenovo ThinkBook

En Lenovo ThinkBook er til dem som skal bruge en virkelig god arbejdscomputer. Det er en bærbar som kan trække de vildeste programmer, er hurtig, er robust og samtidig utrolig billig af en arbejdscomputer at være. Du får her en bærbar i topklasse, som er stilmæssigt pæn og enkel, men fungerer upåklageligt. 

Lenovo Yoga

En yderst populære serie fra Lenovo er Yoga Slim. Du får her en 2-i-1 bærbar som også fungerer som et tablet. Den er super anvendelig til grafisk arbejde og til studiebrug. 

Hvilken hardware skal jeg gå efter i min bærbar fra Lenovo?

Vores Lenovo bærbare indeholder hardware fra de anerkendte producenter Intel, AMD og NVIDIA. Intel Core er nogle rigtig stærke, nye processorer, og det samme ser man fra AMD Ryzen. De har længe været de store konkurrenter, hvad angår processorer, så uanset om man vælger eksempelvis en prisvenlig Lenovo bærbar med en ældre Intel Core processor eller en Lenovo bærbar med en kraftig AMD processor, vil man få solid og pålidelig hardware.

Det samme gælder de AMD og NVIDIA grafikkort, du kan få i vores Lenovo bærbare. Processoren sender data til grafikkortet, som regner på dem og sender videre til skærmen, der afspiller dem i det visuelle skærmbillede, vi kender. Processoren og grafikkortet er på den måde motorer bag det, vi ser på skærmen, når vi arbejder, ser film eller spiller. Jo bedre en processor og jo bedre et grafikkort du investerer i, jo hurtigere vil din Lenovo bærbare kunne klare opgaver, og jo bedre et billede vil den afspille.

RAM (Random Access Memory), DDR (Double Data Rate) og SSD (Solid State Drive) er også komponenter, der forstærker din bærbare computers ydeevne. En bærbar fra Lenovo 

med mange RAM, ny DDR og en SSD kan løse opgaver lynhurtigt. RAM er det sted, hvor data lagres på kort sigt. Det er dem, der bruges, når computeren er tændt. DDR forstærker ydeevnen på dine RAM yderligere, så din Lenovo bærbar kan arbejde endnu hurtigere. Et SSD er der, hvor data lagres på lang sigt. Et SSD har ingen bevægelige dele (som HDD, en anden type harddisk, har), men små transistorer, der gør at din computer hurtigt kan tilgå de data, der ligger på den.

Lenovos profil og idéen bag Lenovo bærbar

Et stærkt AMD eller NVIDIA grafikkort er velegnet til hardcore gaming. Mindre kan sagtens gøre det, hvis man er mere interesseret i de andre aspekter, der er ved en bærbar. En Lenovo bærbar computer har den fordel, at den kan medbringes på farten samtidig med, at den er kraftfuld. Hvis man skal ud at rejse, på café, arbejde eller i skole, er en Lenovo bærbar en rigtig lækker og kompakt løsning. Man kan vælge en mindre skærmstørrelse, så den er virkelig nem at transportere. Eller man kan gå efter flere tommer, så der er gode forudsætninger for at fange det hele, når man gamer på den.

Lenovo udvikler deres teknologi med det formål at lette byrden for så mange mennesker som muligt. Det har de gjort i mange år, og det afspejles i deres computere. Du kan få bærbare fra Lenovo med RGB-lys i tastaturet, der giver vanvittigt fed stemning til LAN - og kan være ret praktisk. Du kan få Lenovo bærbare med mere eller mindre harddiskplads. Der er mulighed for masser af plads til filer, videoer, spil og hvad du ellers måtte have brug for.

I vores udvalg af Lenovo bærbare er der produkter, der spænder meget bredt. Du kan få ekstremt kompakte modeller. Disse typer af Lenovo laptop passer perfekt til typen, der bruger meget af sit liv på farten. Du kan holde dig opdateret med de seneste nyheder og mail korrespondere under dine togture eller i lufthavnen. Der er også Lenovo bærbare med mere kraftfuld hardware til dig, der skal lave intensiv videoredigering eller game de nyeste spil. Der er eksempelvis Lenovo IdeaPads til alle disse behov.

Hvad koster en bærbar fra Lenovo?

Føniks Computer går op i at kvaliteten på vores udvalg af bærbare skal være i top. Nogle gange hænger kvalitet og pris sammen, men ikke altid. Ved Lenovos bærbare computere får du mere for pengene end du betaler for. En Lenovo Ideapad fås helt ned til en pris på 2.765 og er altså en virkelig billig bærbar. Du kan selvfølgelig have brug for flere funktioner end den helt billige ideaPad har, og derfor har vi naturligvis også bedre og dyrere computere. 

Refurb Lenovo - Køb en brugt Lenovo bærbar

Upcycle it er et koncept, som vi kører hos Føniks Computer, hvor man kan få meget prisvenlige, brugte computere. Klimabevidstheden stiger og stiger i dagens Danmark, og vi vil gerne bidrage til den gode sag. Derfor fører vi brugte Lenovo bærbare, der enten er kategoriseret Grade A, Grade B eller Grade C. Grade A er kategorien for laptops med færrest tegn på brug. Foruden at hjælpe miljøet fås de til en meget skarp pris. Alligevel er de i fin stand og har kraft nok til at opfylde de fleste krav til hverdagsbrug og moderate gaming sessioner.

Har du spørgsmål om Lenovo bærbar? Spørg os gerne

Uanset hvad du skal bruge din Lenovo bærbar til, kan du sikkert finde en model, der passer til dig her. Anvend eventuelt vores filterfunktion til højre. Her kan du præcisere din søgning på baggrund af grafikkort, processor, RAM, harddiskplads og meget mere. Vi tror bestemt, du kan finde en kompakt model, der kan ledsage dig ude i den store verden. Eller en Lenovo bærbar, der kan være din tro gamer-følgesvend, uanset hvor det fedeste LAN i byen befinder sig.

Vores personale sidder klar på tasterne og ved telefonen 70 60 60 64. Har du spørgsmål, eller er du tvivl om noget i forhold til vores udvalg af Lenovo bærbare, må du endelig kontakte os. Vi vil elske at høre fra dig og hjælpe dig med at finde din foretrukne Lenovo laptop. Så skriv en mail, en chatbesked eller kom forbi Aarhus eller København i vores butikker.