Fujitsu er en af Japans helt førende informations- og kommunikationsvirksomheder, der i mange år har leveret bærbare i topkvalitet til erhvervskunder og private forbruger i over 100 lande. Vi står altid inde for god kvalitet, så derfor kan du her på siden finde Føniks Computers brede udvalg af Fujitsu bærbare computere til arbejde, studie og hverdag. Vi tilbyder blandt andet deres Lifebook-serie af notebooks, der giver dig hverdagsbærbare i høj kvalitet i forskellige prisklasser. Du har også muligheden for at købe Lifebook-serien og Stylistic-serien der byder på nogle særdeles gode bærbar og tablet hybrider med Windows styresystem og i størrelser fra 10.1’’ til 13.3’’ så der er noget at vælge imellem. Uanset hvad du leder efter i din næste bærbar computer, så har Fujitsu en lang række bærbare i forskellige modeller, så der vil helt sikkert være en der opfylder dine krav til kvalitet og design.

Resultater: 99Stort udvalg af Fujitsu bærbare computere

Bærbare computere tjener flere forskellige formål og Fujitsu kan derfor byde på mange forskellige modeller til både underholdning, arbejde, studie, med mere. Bærbare bliver med tiden udsat for lidt af hvert og de skal derfor kunne holde til et aktivt liv. Fujitsu bærbare er i den forbindelse hårdføre og slidstærke, samtidig med at de er elegante og stilede i deres design. Den japanske producent tilbyder bærbare i flere forskellige prisklasser så alle kan få en pålidelig bærbar, uanset budget og behov.

I den billige ende af skalaen kan du blandt andet finde adskillige Fujitsu Lifebook bærbare, der er simple og strømlinede i deres designs, samtidig med at de dækker alle dine hverdagsbehov. Lifebooks fås også i den dyrere, mere avancerede ende af prisskalaen. Disse Lifebooks kan for eksempel fås med de kraftfulde 6. generations Intel Core i7 processorer, DDR4 RAM, touchskærm i fuld HD, samt de nyeste versioner af Windows.

Vil du være sikker på at få en bærbar der lever op til dine krav så kan du med fordel benytte vores søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet vælge din foretrukne produktlinje og model, processor type, harddisk type, GPU og antal kerner, herunder Dual-Core og Quad-Core. Vi holder os naturligvis løbende opdaterede i forhold til de seneste produkter fra Fujitsu så du kan finde de bedste bærbare, når du handler her hos Føniks Computer. Derudover skal du være mere end velkommen til at kontakte os, skulle du have spørgsmål i forhold til udvalget generelt eller angående specifikke Fujitsu bærbarmodeller.

Fujitsu Notebook Lifebook 

Med Notebook Lifebook fra Fujitsu får du en bærbar computer der er elegant og enkel i design og som kan fås i alverdens størrelser fra for eksempel 13.3’’ til 15.6’’, så de er ikke kun tynde men også kompakt og lette. De er perfekte for dig der er på farten og har brug for en bæbar pc der ikke fylder eller vejer for meget, hvor den let kan passe i tasken, så du kan have alle dine essentielle ting med ved siden af. 

Sikkerheden er også helt i top med med Fujitsu Lifebook bærbarene da Fujitsu har inkorporeret flere sikkerhedsforanstaltninger så du let kan tilgå din bærbar uden for hjemmet, uden at skulle være bekymret for nysgerrige blikke. Med PalmSecure sensor, Face Recognition software og fingeraftryksscanner kan du let og hurtigt logge ind på din Fujitsu computer uden at skulle bruge dit password, hvilket er super smart hvis du sidder et offentligt sted hvor du ikke føler dig sikker ved at bruge personlige passwords. Du kan let tilgå din Fujitsu bærbar computer i offentlig transport eller på en café, da den også kan have ePrivacy filter på der gør at dem der sidder omkring dig ikke kan se din skærm - på den måde er du sikker på at andre ikke kan følge med i det du laver.  

Du kan bruge din Fujitsu Lifebook til konferenceopkald eller online møder med det præcise webkamera der gør det muligt for dine kolleger at se og høre dig tydeligt. Når du er færdig med dit møde kan du ligeså let skubbe kameradækslen over dit webkamera, så du kan være sikker på at dit privatliv rent faktisk er privat. 

Tjek vores store udvalg af Fujitsu bærbare ud her på siden. De individuelle specifikationer kan ændre sig fra model til model, så vi opmuntrer dig til at undersøge modellernes specifikationer så du er sikker på du finder den bærbar der passer til dine ønsker og behov. 

Fleksible 2-i-1 Fujitsu bærbar tablets til dig på farten 

Fujitsu har med deres Lifebook og Stylistic serier skabt nogle bærbar computere der fungerer exceptionelt som både bærbare og tablets. De giver dig en større frihed ved at du let kan vælge om du vil benytte dem som tablet eller bærbar, så du kan finde den måde der passer bedst for dig at arbejde på. Fujitsu har i mange år produceret flere tablets, hvilket også har gjort at de har formået at lave nogle ret så innovative tablets der er bygget til at kunne blive brugt som arbejdscomputere, men som også er designet så den er enkel og let at bruge for den individuelle forbruger. 

En tablet bærbar fra Fujitsu er et godt valg for dig der altid er på farten, ofte arbejder stående og gående, og derfor let kan kunne folde din bærbar så den er en tablet. Den tillader mere samarbejde mellem dig og dine kolleger eller studiekammerater, ved at du kan ændre formen så bærbaren bliver til en tablet. Dermed kan alle om bordet være med til at se hvad der er på din skærm. 

En Fujitsu tablet pc er ultratynde og ultralette, så de er komfortable at have med i tasken da de ikke fylder eller vejer for meget. De er derfor ret så perfekte til dig der altid er på farten. Selvom tabletten er kompakt i størrelsen, så har Fujitsu ikke gået på kompromis med portene, som USB og LAN, der stadig er i fuld størrelse så du let kan være connected med andre enheder. For en ekstra sikkerhedsforanstaltning har Fujitsu også integreret deres PalmSecure sensor der kan fungere som din egen personlige nøgle til at beskytte din private data. 

Hvis du foretrækker at skrive noter i hånden men gerne vil digitalisere din skrivning, så kan du også bruge de forskellige modeller af Fujitsu Lifebook og Fujitsu Stylistic med en Fujitsu stylus pen, hvor du kan tilføje din egne håndskrevne noter direkte på din tablet. Du kan tilføje noter, underskrive dokumenter, tegne grafer og meget meget mere med en stylus pen til Fujitsus bærbar tablets. Mulighederne er uendelige, da du også foruden at kunne skrive noter selv, også kan være kreativ med tegne apps hvor du kan lave grafiske værker selv. 

Med en Fujitsu Lifebook tablet eller Fujitsu Stylistic tablet kan du virkelig arbejde hvor du vil, hvornår du vil, og hvordan du vil. 

Fujitsu Celsius til dig der har brug for en kraftfuld arbejdscomputer 

Med Celsius-serien fra Fujitsu har du en bærbar computer med en virkelig god ydeevne og som virkelig er hurtig hvor det tæller. Det er bærbaren for dig der leder efter en solid arbejdscomputer du kan regne med.

Har du nogle spørgsmål til dit køb af en Fujitsu bærbar?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores store udvalg af Fujitsu bærbar pc’er skal du være mere end velkommen til at kontakte vores kundesupport over mail, telefon eller gennem chatboksen her på siden. Vi står selvfølgelig også klar med personlig rådgivning og vejledning i en af vores fysiske butikker i henholdsvis Aarhus og København.