Fujitsu bærbar banner


Fujitsu er en af Japans helt førende informations- og kommunikationsvirksomheder, der i mange år har leveret bærbare i topkvalitet til erhvervskunder og private forbruger i over 100 lande. Vi står altid inde for god kvalitet, så derfor kan du her på siden finde Føniks Computers brede udvalg af Fujitsu bærbare til arbejde, studie og hverdag. Vi tilbyder blandt andet deres Lifebook serie af notebooks, der giver dig hverdagsbærbare i høj kvalitet i forskellige prisklasser. Du har også muligheden for at købe Stylistic serien, der byder på nogle særdeles gode Fujitsu bærbar og tablet hybrider med Windows styresystem og i størrelser fra 10.1 tommer til 13.3 tommer. Der er altså ikke så lidt at vælge imellem. Uanset hvad du leder efter angående din næste bærbar computer, så er der en lang række Fujitsu laptops i forskellige modeller, og der vil helt sikkert være en, der opfylder din behov.

Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Stort udvalg af Fujitsu bærbare

Bærbare computere tjener flere forskellige formål, og Fujitsu kan derfor byde på mange forskellige modeller til både underholdning, arbejde, studie, med mere. Bærbare bliver med tiden udsat for lidt af hvert, og de skal derfor kunne holde til et aktivt liv. Fujitsu bærbare er i den forbindelse hårdføre og slidstærke, samtidig med at de er elegante og stilede i deres design. Den japanske producent tilbyder bærbare i flere forskellige prisklasser, så alle kan få en pålidelig Fujitsu laptop uanset budget og behov.

I den billige ende af skalaen kan du blandt andet finde adskillige Fujitsu bærbare i Lifebook serien, der er simple og strømlinede i deres designs, samtidig med at de dækker alle dine hverdagsbehov. Lifebooks fås dog også i den mere avancerede ende af prisskalaen. Disse Lifebooks kan for eksempel fås med de kraftfulde 6. generations Intel Core i7 processorer, DDR4 RAM, touchskærm i fuld HD, samt de nyeste versioner af Windows.

Vil du være sikker på at få en Fujitsu bærbar, der lever op til dine krav, så kan du med fordel benytte vores søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet vælge din foretrukne produktlinje og model, processor type, harddisk, og GPU. Vi holder os naturligvis løbende opdaterede i forhold til de seneste Fujitsu laptops, så du kan finde de bedste bærbare, når du handler hos Føniks Computer. Derudover skal du være mere end velkommen til at kontakte os, skulle du have spørgsmål i forhold til udvalget generelt eller angående specifikke modeller af Fujitsu bærbare.

Fujitsu Lifebook 

MedLifebook fra Fujitsu får du en Fujitsu bærbar, der er elegant og enkel i design, og som kan fås i alverdens størrelser fra for eksempel 13.3 tommer til 15.6 tommer, så de er ikke kun tynde men også kompakte og lette. De er perfekte til dig, der er på farten og har brug for en bæbar PC, der ikke fylder eller vejer for meget, og hvor den let kan passe i tasken, så du kan have alle dine essentielle ting med dig.

Sikkerheden er også helt i top med med Fujitsu bærbarene angivet Lifebook, da Fujitsu har inkorporeret flere sikkerhedsforanstaltninger, så du let kan tilgå din Fujitsu laptop uden for hjemmet, uden at skulle være bekymret for nysgerrige blikke. Med PalmSecure sensor, Face Recognition software og fingeraftryksscanner kan du let og hurtigt logge ind på din Fujitsu bærbar uden at skulle bruge dit password, hvilket er super smart, hvis du sidder et offentligt sted, hvor du ikke føler dig sikker ved at bruge personlige passwords. Du kan let tilgå din Fujitsu bærbar i offentlig transport eller på en café, da den også kan have ePrivacy filter på, der gør, at dem der sidder omkring dig ikke kan se din skærm – på den måde er du sikker på, at andre ikke kan følge med i det du laver.  

Du kan bruge din Fujitsu Lifebook til konferenceopkald eller online møder med det skarpe integrerede webkamera, der gør det muligt for dine kolleger at se og høre dig tydeligt. Når du er færdig med dit møde, kan du ligeså let skubbe kameradækslen over dit webkamera, så du kan være sikker på, at dit privatliv rent faktisk er privat. Vi tilbyder dog også gode muligheder for at købe webcams hos Føniks Computer, hvis du gerne vil have et i virkelig god kvalitet, selvom de integrerede webcams nu om dage også er virkelig gode.

Tjek vores store udvalg af Fujitsu bærbare ud her på siden. De individuelle specifikationer kan ændre sig fra model til model, så vi opmuntrer dig til at undersøge modellernes specifikationer, så du er sikker på, at du finder den bærbar, der passer bedst til dine ønsker og behov. 

Fleksible 2-i-1 Fujitsu bærbar tablets til dig på farten 

Fujitsu har med deres Lifebook og Stylistic serier skabt nogle bærbar computere, der fungerer exceptionelt som både bærbare og tablets. De giver dig en større frihed ved, at du let kan vælge, om du vil benytte dem som tablet eller bærbar, så du kan finde den måde, der passer bedst for dig at arbejde på. Fujitsu har i mange år produceret flere tablets, hvilket også har gjort, at de har formået at lave nogle ret så innovative tablets, der er bygget til at kunne blive brugt som arbejdscomputere, men som også er designet, så de er enkle og lette at bruge for den individuelle forbruger. 

En tablet Fujitsu bærbar er et godt valg for dig, der altid er på farten og ofte arbejder stående og gående, og derfor let kan folde din bærbar, så den er en ligesom en tablet. Den tillader mere samarbejde mellem dig og dine kolleger eller studiekammerater, ved at du kan ændre formen, så bærbaren bliver til en tablet. Dermed kan alle om bordet være med til at se, hvad der sker på din skærm. 

En Fujitsu tablet PC er ultratynd og ultralet, så den er komfortable at have med i tasken, da den ikke fylder eller vejer for meget. De er derfor ret så perfekte til dig, der altid er på farten. Selvom tabletten er kompakt i størrelsen, så har Fujitsu ikke gået på kompromis med portene, som USB og LAN, der stadig er i fuld størrelse, så du let kan være connected med andre enheder. For en ekstra sikkerhedsforanstaltning har Fujitsu også integreret deres PalmSecure sensor, der kan fungere som din egen personlige nøgle til at beskytte dine private data. 

Hvis du foretrækker at skrive noter i hånden men gerne vil digitalisere din skrivning, så kan du også bruge de forskellige modeller af Fujitsu Lifebook og Fujitsu Stylistic med en Fujitsu stylus pen, hvor du kan tilføje din egne håndskrevne noter direkte på din tablet. Du kan tilføje noter, underskrive dokumenter, tegne grafer og meget mere med en stylus pen til Fujitsu bærbar tablets. Mulighederne er uendelige, da du også foruden at kunne skrive noter selv også kan være kreativ med tegne apps, hvor du kan tegne grafiske værker. 

Med en Fujitsu laptop kan du virkelig arbejde, hvor du vil, hvornår du vil, og hvordan du vil. 

Fujitsu Celsius – til dig der har brug for en kraftfuld arbejdscomputer 

Med Celsius-serien får du en Fujitsu bærbar med en virkelig god ydeevne, og som er ekstrem hurtig. Det er Fujitsu laptoppen for dig, der leder efter en solid arbejdscomputer, du kan regne med.

Har du nogle spørgsmål til dit køb af en Fujitsu bærbar?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores store udvalg af Fujitsu bærbare, skal du være mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice over mail, telefon eller gennem chatboksen her på siden. Der skal altid være plads til, at du kan få en Fujitsu laptop fra Føniks Computer.