Samsung bærbar banner


Køb din Samsung bærbar her hos Føniks Computer. Vi har et stort udvalg af bærbare computere fra Samsung, som matcher mange forskellige typer behov og prisklasser. Uanset om du er på udkig efter en ny Samsung bærbar til studiet, til kontoret eller til almindelig hverdagsbrug og streaming, så har vi en model, der passer til dit behov. Samsung er kendte for deres høje kvalitet og innovative designs. Vi har alle de kendte serier af Samsung bærbare – naturligvis i mange forskellige størrelser og med forskellig hardware, så du kan finde den model, der passer til dit behov. Du kan vælge om det skal være en 2-i-1 Samsung bærbar med indbygget tablet, eller om din nye Samsung bærbar skal have touch skærm, eller om det skal være en god standard skole computer. Der er mange muligheder, og de starter alle sammen med, at du kigger på det store udvalg nedenfor.

Resultater: 27
Resultater: 27


loader

Samsung bærbar – Skarpe priser på laptops i topklasse

Er du på jagt efter en ny bærbar, så skal du stærkt overveje en Samsung bærbar. Samsung har et stort udvalg af forskellige modeller, som alle er virkelig gode bærbare computere. De dækker forskellige behov og forskellige prisklasser, så der er noget for enhver. Du kan både få en fantastisk skole computer, hvis du køber en Samsung ChromeBook, eller du kan få en eminent arbejds PC ved køb af en Samsung Galaxy Book2 Pro 360. Hos Føniks forhandler vi et meget bredt udvalg, og vi kan anbefale alle de forskellige Samsung bærbare, vi har at byde på.

Galaxy Book – en alsidig Samsung bærbar

En Samsung Galaxy Book er en super god computer, som du kan bruge til alle formål. Den er kraftig, har god grafik og du vælger selv hvor mange GB RAM du vil have, samt hvilken størrelse PC'en skal have. De fås både som mindre og større modeller, og alt efter hvor mange penge du vil kaste efter den, kan du også vælge at få en 2-i-1 bærbar, hvor der er integreret tablet også. Dette er altså et oplagt valg af Samsung bærbar til dig, der både skal bruge en bærbar og en tablet, men måske ikke vil have begge dele hver for sig. Hvis du gerne vil have en tablet, så er det dog at foreslå, at du kigger på en Samsung tablet.

Hvad er forskellen på en Samsung Galaxy Book2 Pro og en Samsung Galaxy Book2 Pro 360?

Hos Føniks Computer har vi både et stort udvalg af Samsung Galaxy Book2 Pro og Samsung Galaxy Book 2 Pro 360. Disse Samsung bærbare ligner umiddelbart hinanden en hel del, og de har da også mange af de samme features. De to bærbare fra Samsung har mange ligheder, blandt andet fås de begge to som 13,3 tommer eller 15,6 tommer. De kommer begge med et tastatur i topklasse og med indbygget webcam.

Men hvor er så forskellen? Der er selvfølgelig forskel på prisen. Pro 360 koster mere end Pro, og det er der flere årsager til. For prisen bliver jo ikke bare lagt for sjov. En af de store forskelle på de to Samsung bærbare er vægten.

Samsung Galaxy Book Pro 360 vejer mest, og har en vægt på 1,1 kg for en 13,3” og 1,4 kg for en 15,6”. Du får altså stadig en letvægt pc, men er du på udkig efter en du nærmest ikke kan mærke du bærer rundt på, så skal du gå efter Samsung Galaxy Book Pro.

Den største Samsung Galaxy Book Pro model har en 15,6 tommer skærm og vejer 1,1 kg, og den mindste model har en 13,3 tommer skærm vejer 870 gram. Det er altså en utrolig let bærbar, som gør det nemt at fragte den fra sted til sted. Der er altså alligevel en betydelig forskel når man snakker Pro og Pro 360.

Skærm

Hvis du arbejder meget med video- og billedredigering, anbefaler vi at du køber en Pro 360. Selvom begge modeller har AMOLED skærme, altså virkelig topkvalitets skærme, så har Pro 360 SUPER AMOLED, hvilket altså lige gør den en tand bedre. Det betyder ikke noget til dagligt brug, hvis du sidder med Office pakken, men skal du lave grafiske opgaver, så kan det have stor betydning for, hvordan du ser dit grafiske arbejde på skærmen. Samsung Galaxy Book2 Pro 360 er også udstyret med en touch skærm, hvilket gør den yderst brugervenlig. Det er toppen af poppen, når det kommer til Samsung bærbare.

2-i-1 Samsung bærbar

En af de tydelige forskelle på de to modeller er, at Samsung Galaxy Book2 Pro 360 har flip-skærm. Det vil sige, at du kan dreje skærmen hele vejen rundt, så du også kan anvende den som tablet. Ved køb af en Samsung Galaxy Book Pro 360, kan du altså både få en Samsung bærbar og en Samsung tablet i en og samme enhed. Det er super smart, hvis du bruger din PC til at tegne på. Du har mulighed for at tilkoble en S pen, så du nemt og enkelt kan sidde og tegne. Det kan også være du godt kan lide at overstrege, eller skal læse mange tekster, så er en 2-i-1 bærbar super smart.

Samsung Galaxy Book2 Pro har ikke flip skærm, men den kan sættes i tent-mode, så du kan vende skærmen mod andre, hvis du skal bruge den til at holde oplæg eller lignende. Begge Samsung bærbare er altså rigtig gode, den ene er bare lige det bedre, men koster så også en smule mere.

Samsung Galaxy ChromeBook – den perfekte studiecomputer

Når man studerer, bruger man sin bærbar meget. Derfor er det også vigtigt at have en god og stabil computer, som kan holde hele ens studietid uden at brænde sammen. Når du bruge den til studie, er det ikke helt så vigtigt, hvor godt grafikkortet er, eller at den kan køre tunge spil. Det vigtigste er, at den er brugervenlig, har et godt tastatur og kan holde i lang tid. Hvis du mangler en god skole computer, så skal du gå efter en Samsung Galaxy ChromeBook. Det er de bedste Samsung bærbare til dette formål.

ChromeBooks fra Samsung kommer også som en 2-i-1 bærbar, så du kan bruge dem som en tablet. Det er en billig computer, som passer perfekt til studerendes økonomi og behov. Og så er det fedt med flip funktionen, når du skal læse meget på studiet, fordi det giver dig mulighed for at vende skærmen i en ordentlig position, så du rent faktisk kan læse, hvad der står uden at brække nakken. 

Hvilken Samsung bærbar skal jeg vælge? 

Hvilken Samsung bærbar du skal vælge kommer an på, hvad du skal bruge den til. Skal du bruge din computer til studiebrug, anbefaler vi en Chromebook, men skal du arbejde med grafisk design anbefaler vi en Pro 360. Er du ofte på farten og har behov for at tage din Samsung bærbar med frem og tilbage, så anbefaler vi en Samsung Galaxy Book2 Pro – den vejer ikke særlig meget, og du kan derfor nemt transportere den rundt.

Ligegyldigt hvilken Samsung bærbar du vælger, så får du en computer i topklasse, som kan holde til meget og i mange år. Du skal blot finde ud af, hvad dit behov er, og hvad dit budget kan holde til.

Har du brug for hjælp til, hvilken Samsung bærbar du skal vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken Samsung bærbar du skal vælge, så spørg os endelig. Hos Føniks Computer er der samlet et hold af computereksperter, som sidder klar til at hjælpe dig. De kommer gerne med råd og vejledning, og tager altid udgangspunkt i dit behov. 

Skriv gerne en mail eller en chatbesked. Du kan også ringe til os på tlf: 70 60 60 64