Resultater: 123
Resultater: 123


loader

Ofte stillede spørgsmål om gaming laptops

Der er mange spørgsmål, når det kommer til gaming laptops, og det kan vi hos Føniks helt ærligt godt forstå. Det er trods alt nogle avancerede maskiner, og de er derfor ikke altid lige nemme at hitte ud af. Derfor vil vi rigtig gerne hjælpe med at guide dig frem til den helt rigtige gaming bærbar!

Vil du vide hvad en gamer bærbar kan, eller er du i tvivl om noget, når det kommer til en bærbar computer? Så kig hurtigt vores ofte stillede spørgsmål igennem. Er der ikke svar på dit spørgsmål, så læs mere længere nede på siden, eller tag fat i vores kundeservice.

Hvor meget koster en gaming laptop?

Prisen kommer meget an på den individuelle gaming laptop. Du kan få billige gamer laptops helt ned til 7.300 kroner. De mest avancerede kan til gengæld koste op imod 50.000! Ofte vil 9.000 til 18.000 kroner være et ganske fint beløb, der passer til de fleste gamere.

Hvad skal man kigge efter når man køber gamer computer?

Du skal holde øje med, om dens grafikkort, processor og RAM er passende for systemkravene, på de computerspil du gerne vil spille. Hold også øje med, om der er nok lagerplads på SSD'en, samt om skærmens opdateringshastighed og opløsning er passende til dine behov.

Er 8 GB RAM nok til gaming?

8 GB RAM er teknisk set nok til at spille en del computerspil. Det skal dog siges, at hvis du godt kan lide at spille nye AAA-titler, eller at spille computerspil i rigtig høj grafik, så er 8 GB RAM antageligt ikke nok til dig. Vi foreslår 16-32 GB RAM på langt de fleste gamer PC'er.

Er 16 GB RAM meget?

16 GB RAM er en rigtig god mængde til de fleste bærbar gamer PC'er. Skal du op på rigtig meget, så er 32 GB dog at foreslå – men så kan du du heller ikke bede om mere hukommelse, når du sidder og gamer på livet løs.

Bredt udvalg af gaming laptops hos Føniks

Det er ikke altid, at en almindelig bærbar er nok. Nogen gange går man og øsnker sig, at den nye bærbare kan bruges til gaming. Heldigvis er du ikke alene i at ønske dig et gaming laptop – det er der nemlig mange der gerne vil have!

Det at du ikke er alene, betyder nemlig at det ikke er et problem at få fingrene i en bærbar gamer PC. Og de er efterhånden ved at blive så gode, at mange gaming laptops kan måle sig med en stationær gamer PC!

Der er efterhånden en del forskellige mærker at vælge imellem, når du er på udkig efter den ultimative gamingoplevelse. Heldigvis har vi et bredt udvalg af gaming laptops hos Føniks Computer, og vi foreslår især at du kigger på følgende mærker:

Hvis du har en favorit, så skal du selvefølgelig bare tjekke dem ud. Vi ved godt, at rigtig mange er store fans af Acer og ASUS, og at mange godt er klar over, at HP og MSI laver utroligt gode produkter til både gaming og kontormiljøet. Alligevel synes vi hos Føniks, at det altid er værd at sætte lidt ekstra fokus på Lenovo.

Lenovo Legion

Hvis du vil have en god gamer bærbar i absolut topkvalitet, så har Lenovo et stort udvalg, der alle står som en strålende mulighed for at være dit perfekte valg. Det er en producent med mange års erfaring, og de ved udmærket, hvad det er, deres kunder er ude efter.

For et rigtig godt gaming laptop tilbud, så kan du vælge Lenovo LOQ serien. Det er gaming laptops, der er specielt lavede til at have en høj ydeevne, samtidig med de er utroligt budgetvenlige. Det er et rent kup for enhver gamer, der gerne vil have en billig gaming laptop!

Vil du derimod gerne have det bedste af det bedste, og er der ingen pris som skal komme imellem dig og den ydeevne, du kræver, når du sidder og gamer de nyeste spiltitler i de højest mulige grafiske indstillinger? Så er Lenovo Legion lige noget for dig.

Lenovo Legion er en serie af gaming laptops, hvor der er utroligt meget at vælge imellem. Lenovo Legion 7 er for eksempel lige så stærke som en gamer PC. Lenovo Legion 5 er det populære valg, fordi får et godt gaming laptop tilbud, samtidig med at de har en høj ydeevne.

Der er utroligt meget at vælge imellem, men det rejser selvfølgelig det næste store spørgsmål: hvad skal du se efter, når du prøver at vælge den helt rigtige gaming laptop? Det er ikke altid nemt at vide, men heldigvis kan vi hos Føniks sagtens hjælpe dig!

Sådan vælger du gaming laptop

Når du skal vælge den helt rigtige gaming laptop, så er der én ting, som helt klart er vigtigere end noget andet. Vi taler her om den bærbare computers specifikationer. For hvis specs ikke er rigtige til dit behov, så får du heller ikke den bedste gaming oplevelse.

En gaming laptop er heldigvis lidt nemmere at have med at gøre, end hvis du havde gang i en byg selv PC. For her er delene allerede valgt på forhånd, og du kan derfor være sikker på, at de nok skal passe sammen. Det er nemt og bekvemt for dig.

Alligevel er det en god ide at have noget grundviden om de dele, det er vigtigst at holde øje med. Det er især dem, der har indflydelse på, hvorvidt du kan spille de spil, du gerne vil, eller som af andre årsager er virkelig vigtige for brugeroplevelsen.

Så ved køb af den nye bærbare, så foreslår vi især at holde øje med følgende specifikationer, hvis du vil være sikker på, at du kan tage dine gaming sessioner til et nyt niveau:

  • Skærm
  • GPU
  • CPU
  • RAM
  • SSD

Overordnet set er det rimelig ligetil. Du åbner bare Google, og så skriver du ind hvilket computerspil du gerne vil spille samt systemkrav, eller requirements. Du vil komme til at skrive sådan her: "Cyberpunk systemkrav" eller "League of Legends requirements."

Ofte er det her smart at tjekke, hvad minimumskrav er, og hvad du behøver for at nå den højeste grafik. Ofte er dette nemt at finde ud af, når du allerede er i gang med dine undersøgelser. Ovenstående specs er også de vigtige at holde øje med, når du tjekker systemkrav.

Skærm

Skærmen har ikke altid betydning for ydeevnen, men det er alligevel en af de vigtigste faktorer at overveje, når du er ude efter en gaming laptop. Husk derfor at holde øje med størrelse, opløsning og eventuelt opdateringshastigheden.

Opløsningen har trods alt en del at gøre med, hvor pænt et skærmbillede du får. Skal din nye gaming laptop bruges til at spille de nyeste store titler, så er en quad HD (2560 x 1440) opløsning som minimum en god ide.

Opdateringshastigheden vil altid være god, når du har fat i en gaming laptop. Spiller du dog skydespil som Counter Strike eller Valorant, så bør du vælge en bærbar, som har 240Hz eller mere i opdateringshastighed på skærmen. Shooters kører bare mere optimalt ved højere refresh rates.

En større skærm kan være vigtig, da det giver dig et bedre overblik. Er skærmen på din gaming laptop for lille, så kan det i nogle computerspil være svært at holde øje med alt det vigtige der foregår, eller virkelig at leve sig ind i eventyret og få den bedste gaming oplevelse.

På samme tid har størrelsen på skærmen også en betydning for, hvor meget din nye gaming laptop kommer til at veje. For en større skærm kræver bare en større bærbar computer, og jo større computeren er, jo mere vejer den også ofte.

Grafikkort

Hvis du gerne vil spille de nyeste computerspil i den højeste grafik, så er det ekstremt vigtigt at sørge for, at din nye gaming laptop har et kraftfuldt grafikkort.

For langt hen ad vejen, så er det trods alt grafikkortet, der afgør hvor højt du kan skrue op for grafikken i dine spil, uden at det giver nogen problemer.

Spiller du nogle af de populære e-sportstitler som Counter Strike, Rocket League og lignende, eller hygger du mest i Among Us, Minecraft og sådan, så er det heldigvis ikke nødvendigt med et særlig stærkt grafikkort. Her er et billigt gaming laptop tilbud helt perfekt.

Skal du derimod opleve Baldur's Gate i al sin storhed, eller vil du gerne på de bedst mulige eventyr i Cyberpunk, så skal der en ordentlig GPU til. For kun på den måde kan du nyde disse computerspil fuldt ud.

Processor

Der er mange af de nyeste computerspil, som i den grad har godt af at din processor er god, for de kræver en hel del CPU-kraft, hvis de skal køre optimalt. En god CPU er derfor ofte et krav, hvis du gerne vil have en god gamer computer.

En god processor giver dig også den fordel, at det gør din computer meget bedre til at multitaske, uden at den bliver langsom og umulig at have med at gøre. Så kan du godt lide at game, høre musik, have en masse Chrometabs åbne, sidde på Discord og meget mere på én gang, så er en højtydenede processor altid et godt valg.

RAM

Nogle af de computerspil, der kræver mindst, kan sagtens køre på en gaming laptop med 8 GB RAM. Ofte foreslår vi dog 16 GB RAM, da du så er helt sikker på, at du har nok til fremtidige computerspil, du kunne blive interesseret i.

Vil du dog gerne skrue helt op for grafikken, og skal alting køre som en virtuel drøm på din nye gaming laptop? Så kan du helgardere dig ved at købe en gaming laptop, der har hele 32 GB RAM.

SSD

Uanset hvilken gaming laptop du vælger at investerer i, så har den helt sikkert en effektiv og lynhurtig SSD. Det betyder, at alting starter utroligt hurtigt op, både selve computeren, forskellige spil og forskellige apps – og det får dig også hurtigere igennem loading screens.

Det du virkelig skal holde øje med på SSD'en er lagerpladsen. Kan du sagtens nøjes med 512 GB, så er alt jo fryd og gammen. Ved du godt, at du skal op på 1 TB eller mere, så skal der findes en gaming laptop, der har en mængde plads, der matcher dit behov.

Gode gaming laptop tilbud

Går du og leder efter gode gaming laptop tilbud? Så er du kommet til den helt rigtige side! Hos Føniks Computer er vi ekstremt glade for gaming laptops, og derfor synes vi selvfølgelig også, at man skal kunne finde dem til nogle fantastiske priser.

Derfor kan du altid finde ekstraordinære gaming laptop tilbud hos os. Det vil især være på gamer laptops fra Lenovo, at det er værd for dig at kigge, men der er også stor sandsynlighed for at spare på budgettet, selvom du kigger på maskiner fra andre producenter.

Så kig dig endelig om her på siden, eller på undersiderne for specifikke brands, hvis du leder efter et gaming laptop tilbud. Vi tror på, at du går herfra ikke bare med en ny computer, men også med et smil på læben efter at have gjort en ualmindelig god handel.

Er der andet, du vil vide?

Er der stadig noget, du gerne vil vide om gaming laptops, eller har du spørgsmål angående en bestemt model? Vores kundeservice står altid klar indenfor vores åbningstider, og vi vil hellere end gerne svare på din spørgsmål og hjælpe dig i den rigtige retning.

Alt du behøver at gøre er at skrive til os på mail eller i chatboksen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers kan du selvfølgelig også ringe til os, vi tager rigtig gerne en snak med dig. Vi sørger for, at du uden problemer kan få fat i en gaming laptop.