Her kan du se Føniks Computers enorme udvalg af Lenovo ThinkPads. Hvis du skal bruge en bærbar til underholdning, arbejde, studie eller måske ligefrem lidt af det hele, så er en ThinkPad fra Lenovo et fantastisk valg. ThinkPad serien er selv delt op i en masse andre underserier - Lenovo ThinkPad Yoga, E-serien, X1 Carbon og mange andre - så der er noget for enhver smag. Disse laptops er kendte for at være holdbare, alsidige og effektive. Dette betyder, at alt efter hvad for noget hardware du skal bruge, hvor holdbar bærbaren skal være og hvilken pris du vil betale pris, så ligger der en Lenovo ThinkPad og venter på dig hos Føniks Computer. De er især oplagte til erhverv, og det er også især firmaer der gør brug af ThinkPads. Alt du behøver at gøre, er at finde bærbaren - med eller uden hjælp fra vores hjælpsomme support - og bestille den. Så sender vi dit køb fragtfrit til dig.

Resultater: 324Kæmpe udvalg af Lenovo ThinkPads ved Føniks Computer

Der er mange gode grunde til, at ThinkPad serien fra Lenovo har opnået succes verden over. Det er især virksomheder og skoler, hvor de holdbare og alsidige bærbare har vundet popularitet, men private brugere har også opdaget, at denne linje af bærbare har meget at byde på.

Lenovo ThinkPads er kendt for deres minimalistiske, sorte design, og deres utrolige holdbarhed. Lenovo ThinkPads er MIL-SPEC-testede helt til ekstremerne, hvilket betyder, at mange af disse laptops kan tåle utroligt meget mere, end du lige går og regner med. De kan holde til helt usandsynligt meget, og er ofte resistente overfor både fugtighed, kulde, varme, forskellige former for atmosfærisk tryk, sand og støv. Dette gør dem velegnede til alle slags formål, hvor man kunne ønske sig at gøre brug af en bærbar.

ThinkPads er blevet brugt ude i rummet, og allerede i 2003 var denne linje af bærbare PC’er certificeret til afbenyttelse på den internationale rumstation – noget ingen andre bærbare PC’er på daværende tidspunkt havde opnået. Med en Lenovo ThinkPad får du derfor en bærbar, der er både kraftfuld og pålidelig. Du skal dog huske at tjekke produkterne grundigt, hvis du skal bruge dem på en byggeplads, under ekstreme forhold og lignende, da det svinger fra model til model, hvad de er specialiseret til.

Spændebredden for hvad du kan købe og bruge en Lenovo ThinkPad til er ekstremt bred. Det betyder også, at du kan finde virkelig budgetvenlige modeller, samtidig med at du også, hvis du skal bruge et monster af en bærbar, har adgang til nogle dyre basser. Idet ThinkPads fra Lenovo kan bruges af så vidt forskellige folk, føler vi os hos Føniks Computer nødsaget til at have et ekstremt bredt udvalg af disse alsidige laptops, så vi kan være sikre på, at du altid kan finde en ThinkPad, der passer til dig. Om det så skal være en simpel bærbar til studiet eller en hårdfør model til arbejdet, om du vil have fat i en populær Lenovo ThinkPad Yoga, eller om du vil tjekke mulighederne for et grønt Upcycle It produkt – så længe specifikationerne er korrekte, kan du være sikker på, at vi ved Føniks Computer byder dig på et fantastisk produkt.

Den perfekte bærbar til arbejdet

Lenovo ThinkPads er nogle holdbare krabater. Det er en af de vigtigste faktorer, der gør, at de er så populære som arbejdscomputere. Sidder du blot på et kontor, hvor spildt kaffe generelt vil være den største fare, din ThinkPad kan blive udsat for, så er den stadig et genialt valg. ThinkPads fra Lenovo er mindst lige så gode som enhver anden slags bærbar arbejdscomputer på markedet, og så kan man faktisk købe modeller, der er kafferesistente.

Skal du bruge en bærbar på byggepladsen, ude i skoven, på snedækkede veje eller hvor sand og støv konstant blæser rundt, så bliver det i den grad ikke meget bedre end med en Lenovo ThinkPad. De er som sagt MIL-SPEC-testede, og det er derfor helt sikkert, at du kan finde en Lenovo ThinkPad, der padser til vilkårene på lige din arbejdsplads. Holdbarhed kan være utroligt vigtigt. Det er Lenovo godt klar over, og derfor har de sørget for, at du kan få en laptop, der behændigt kan tages med rundt, samtidig med at den kan tåle nogen tæsk.

Og bare rolig, det betyder ikke, at du får en klump maskineri, der intet kan. Hardwaren i en Lenovo ThinkPad er moderne og effektiv, og der er altid mulighed for, at du kan købe en ThinkPad, der har lige de specifikationer, du har brug for. Om du skal bruge en PC der er hurtig, har lang batterilevetid, kan bruges uden tilslutning af en mus eller som holder sig kølig i selv de varmeste omgivelser, så behøver du ikke kigge længere end til Lenovo ThinkPad serien.

Erhverv og ThinkPads

Idet en Lenovo ThinkPad er perfekt til arbejdet, så giver det sig selv, at det er de oplagte bærbare til erhverv. En laptop der er resistent overfor væske - om det så er vand, kaffe eller the - og godt kan tåle, at man taber den på gulvet, eller taber noget rimelig tungt på den, er ideel til erhverv. For ude på arbejdspladserne sker der mangt og meget, og så skal udstyret også kunne tåle lidt af hvert. Der er trods alt ingen, der gider gå og købe ny elektronik hele tiden - det handler om at købe noget fra starten, der faktisk kan holde til forholdene.

Hvis I skal bruge bærbare til jeres virksomhed, så kan I blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Dette giver jer mulighed for tilbud, hvis I for eksempel skal bruge meget udstyr på én gang, eller vejledning i forhold til hvad vi tænker passer bedst til jer. Hos Føniks Computer er vi interesserede i at skabe et godt forhold til vores erhvervskunder i stedet for at fokusere på upersonlige salg. Hvis I kunne have interesse for at blive erhvervskunde hos Føniks Computer, skal I endelig ikke holde jer tilbage. Tag fat i os - så håber vi, at der er mulighed for et godt partnerskab.

Kraftig Lenovo ThinkPad til gaming

Kan du godt lige at game, men har stadig behov for, at du kan tage din PC med dig? Så er en gamer bærbar det oplagte valg for dig. Mange gamere kan ikke give slip på ideen om et stationært monstrum, der tårner sig op og æder al pladsen omkring det, hvor det brede gaming setup nærmest flyder ud i hele rummet, det er placeret i. Det har i den grad sin charme og kraft. Men det har også sine begrænsninger, idet det hele er stationært. Det er ikke til at tage med om til venner eller LAN events. Hvis din gaming PC også skal bruges til nogen form for arbejde, er det også grelt, at den er permanent parkeret i hjemmet, og at du derfor ikke kan tage den med dig.

En Lenovo ThinkPad kan her være din vej fremad. Serien er ikke direkte designet til at være gaming PC’er, men medmindre du skal spille de allermest hardwareintensive computerspil, så er det absolut intet problem. Blandt de forskellige Lenovo ThinkPads finder du en hel del, der er udstyret med grafikkort i topklasse, stærke processorer, rigelige mængder RAM og en SSD du aldrig behøver vente på. Du kan derfor finde Lenovo ThinkPads der er ideelle til at game på, og hvis du samtidig skal bruge den som en arbejdscomputer, så har du vundet i at finde den perfekte bærbar til dig. Det er især en kæmpe sejr, hvis du med en af de stærkere Lenovo ThinkPads helt slipper for at bruge penge på en stationær gaming PC.

Vælg din ThinkPad – de rigtige specifikationer er vigtige

Når du kigger efter den rigtige Lenovo ThinkPad til dig, kan du med fordel tage udgangspunkt i de specifikationer, der er de vigtigste for dig. Du ved, hvad din bærbar skal bruges til. Derfor er du også den oplagte person til at søge efter det, du skal bruge. Hvis du har tvivl om, præcis hvilken ThinkPad der ville være god til dig, eller til din arbejdsplads, så spørg endelig vores support – hos Føniks Computer vil vi med glæde lede dig frem til det rigtige valg.

Hvis du skal se film, game eller have at gøre med grafisk arbejde, så er en god skærm vigtig. Ellers får du jo ikke optimale oplevelser ud af din ThinkPad. Det eneste du dog skal huske, hvis du gerne vil have en større skærm, er, at jo større skærmen er, jo større er bærbaren også – og dermed bliver den også tungere at slæbe.

Batterilevetiden kan også være utrolig vigtig for nogen. Hvis du skal på lange rejser eller arbejder udenfor, og der ikke lige er stikkontakter indenfor realistisk rækkevidde, så skal PC’en altså kunne klare sig længe uden at skulle oplades. Her er det lige så vigtigt, at computeren hurtigt kan lades op igen, hvis uheldet er ude. Heldigvis er der mange Lenovo ThinkPads, hvor batteriet både lever længe, samt lynhurtigt bliver ladet næsten fuldt op.

Du skal også huske at vælge en ThinkPad med den korrekte hardware, alt efter hvad du skal bruge den til. Harddisk, processor, grafikkort og andet hardware kan være forskellen imellem, om du kan bruge bærbaren til noget eller ej.

Uanset dine behov, så er der en enorm chance for, at de kan blive opfyldt med en Lenovo ThinkPad. Så tjek endelig vores brede udvalg ud, så skal vi nok sende dit valg fragtfrit til dig.