Resultater: 135
Resultater: 135


loader

Lenovo ThinkPad – ofte stillede spørgsmål

En Lenovo ThinkPad er en helt særlig slags bærbar computer, og derfor er der mange, som sidder med en del spørgsmål omkring dem. Vi gør her vores bedste for at svare på de spørgsmål, der oftest bliver stillet, og finder du ikke svar på det, du leder efter, så læs blot videre, eller tag endelig fat på vores kundeservice.

Hvad er en ThinkPad?

En ThinkPad er en type bærbar computer fra Lenovo. De er utroligt hårdføre og passer til mange forskellige behov. De er især gode til erhverv, men kan eventuelt også bruges til gaming eller studierne. Du kan få både budgetvenlige og avancerede modeller, alt efter behov.

Hvor meget koster en ThinkPad?

Den billigste Lenovo ThinkPad koster omkring 3.700 kroner, og de mest avancerede modeller koster op imod 40.000 kroner. Der er selvfølgelig mange modeller, der ligger imellem de to ekstremer. Det er altså nogle utroligt alsidige bærbare, der kan bruge stil meget forskelligt.

Er Lenovo ThinkPad en god computer?

Ja! Lenovo ThinkPads er nogle af de bedste arbejdscomputere på markedet. Du får en stabil, robust og pålidelig bærbar, som kan holde strøm i mange timer – de er det perfekte værktøj til erhverv.

Hvad er forskellen på ThinkBook og ThinkPad?

Størstedelen af tiden vil en ThinkPad være stærkere end en ThinkBook, og de er derfor det oplagte valg til erhverv og professionelt brug. ThinkBooks er dog et mere budgetvenligt valg, og de passer ofte rigtig godt til mindre virksomheder.

Hvor lang garanti er der på en ThinkPad?

Der er 3 års garanti på en Lenovo ThinkPad, men dog kun 1 års garanti på batterilevetiden.

Lenovo ThinkPad – en bærbar der overgår ens forventninger

Der er mange gode grunde til, at Lenovos ThinkPad serie har opnået succes verden over. Det er især virksomheder og skoler, hvor de holdbare og alsidige bærbare computere har vundet popularitet, men folk i privaten har også opdaget, at denne linje af bærbare har meget at byde på.

Successen kommer især af, at Lenovo har utrolig mange års erfaring, når det kommer til bærbare computere. Disse mange års erfaring bliver selvfølgelig også brugt, når det kommer til de forskellige serier af Lenovo ThinkPads, og det er derfor, at de har det med altid at overgå ens forventninger.

Hos Føniks elsker vi disse stærke og alsidige PC'er, og derfor har vi altid et bredt udvalg af billige Lenovo ThinkPads. Det betyder, at du helt sikkert kan finde lige det, du leder efter. Du skal blot finde ud af, præcis hvad det er.

Lenovo ThinkPad – laptops der kan holde til alt

En Lenovo ThinkPad er kendt for dens minimalistiske, sorte design, og dens utrolige holdbarhed. Lenovo ThinkPads er nemlig MIL-SPEC-testede helt til ekstremerne, hvilket betyder, at mange af disse laptops kan tåle meget mere, end du lige går og regner med.

De kan holde til helt usandsynligt meget, og er ofte resistente overfor både fugtighed, kulde, varme, forskellige former for atmosfærisk tryk, sand og støv. Dette gør dem velegnede til alle slags formål, hvor man kunne ønske sig at gøre brug af en bærbar – om det så er på kontoret eller på byggepladsen.

Lenovo ThinkPads er ligefrem blevet brugt ude i rummet, og allerede i 2003 var denne linje af bærbare computere certificeret til afbenyttelse på den internationale rumstation – noget ingen andre bærbare PC’er på daværende tidspunkt havde opnået. Med en Lenovo ThinkPad får du derfor en bærbar, der er utroligt kraftfuld og pålidelig.

Du skal dog huske at tjekke produkterne grundigt, hvis du skal bruge dem på en byggeplads, under ekstreme forhold og lignende, da det svinger fra model til model, hvad de er specialiseret til. Det handler trods alt om at finde en, der passer perfekt til dit miljø – om det så er på en rumstation, eller om den bare skal være resistent overfor kontorets kaffe.

Hvilken Lenovo ThinkPad skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige Lenovo ThinkPads på markedet, som hver især dækker forskellige behov. Det er derfor en god ide at overveje, præcis hvad du skal bruge den nye maskine til. Så bliver det meget hurtigere oplagt for dig, præcis hvilken af de forskellige serier, du bør vælge fra:

En ThinkBook er det oplagte valg til privaten eller mindre erhvervsprojekter, hvor der er brug for en god bærbar, men uden at man behøver det tungeste skyts. Det er billige Lenovo maskiner, der stadig leverer en høj ydeevne og et professionelt design.

I samme stil, men generelt med højere ydeevne, er der serierne E, L og T. Disse findes også til en rigtig god pris, samtidig med at de har stærkere hardware end en ThinkBook. Hvis der skal meget kreativt arbejde fra hånden, så kan det også give rigtig god mening at se på Yoga-serien, da disse er specielt lavet til kreative sjæle.

Hvis der virkelig skal nogle bærbare med ekstremt høj ydeevne til på jeres kontor, så er det dog ofte P og Z serierne, som I bør kigge på. De passer perfekt til tungt grafisk arbejde, hvis der skal avancerede regnskabsprogrammer på bordet eller lignende.

Skal I bruge sådanne kraftfulde bærbare, samtidig med at de intet vejer og kan holde til hvad som helst, så er X og X1 Carbon oplagte valg. Det er ekstremt stærke Lenovo ThinkPads, der kan holde til selv de mest ekstreme miljøer. Pludselig er det intet problem at have en laptop med i felten, når der skal laves ingeniørarbejde.

Der er altså virkelig mange muligheder for, hvad man kan bruge en Lenovo ThinkPad til. De er generelt lavet til erhverv, men det betyder ikke, at de ikke kan finde et hjem andre steder. Det er en alsidig serie af bærbare computere, og de bliver derfor brugt til alt imellem himmel og jord.

Den perfekte bærbar til al slags arbejde

Lenovo ThinkPads er nogle holdbare maskiner, der som tidligere nævnt er MIL-SPEC-testede. Dette er i den grad en af de vigtigste faktorer, der gør dem så populære som arbejdscomputere. Det kan være man tænker, at man ikke er ude i skoven eller på en byggeplads, og så kan det være ligemeget. Men det er ikke helt sandt.

Selv på det gængse kontor kan en laptop komme ud for meget. En uforsigtig hånd kan nemt spilde kaffe, eller andre drikkevarer, og ødelægge ens arbejdsdag. Det kan også bare være, at man er uheldig og taber sin bærbar. Der kan ske mange uheld på et kontor.

Det er derfor aldrig en dårlig ide med en Lenovo ThinkPad. Det er altid en fordel, når man slipper for at skulle købe nyt maskineri hjem og sparer de penge, og det er også rart at vide, at vigtigt arbejde er godt beskyttet, hvis det af den ene eller anden årsag endnu ikke er lagret på en NAS server eller i skyen endnu.

Alligevel er der selvfølgelig nogle arbejdsmiljøer, hvor holdbarheden er mere relevante end andre. På byggepldasen, ude i skoven, på snedækkede veje og ethvert sted hvor sand og støv konstant blæser rundt, er der alligevel brug for teknologi. Men teknologien skal også kunne holde til det.

Her er Lenovo ThinkPad X og X1 Carbon de oplagte valg, da det er de klart mest holdbare modeller af Lenovo Thinkpads på markedet. Du kan derfor i sandhed finde en Lenovo ThinkPad, der passer præcis til det arbejde, du skal have udført, og det arbejdsmiljø, du skal bruge den i.

Og bare rolig, der er ingen grund til at være bekymret over hardwaren. Lenovo ThinkPads er udstyret med ekstremt stærk og moderne hardware, og dette gælder også de mest holdbare af dem, så det er intet problem at finde en model, der uden problemer kan køre de programmer og apps, I har behov for.

Erhverv og ThinkPads

Da en Lenovo ThinkPad er perfekt til at arbejde på, så giver det sig selv, at det er de oplagte bærbare til erhverv. En stærk laptop der er resistent over for væske – om det så er vand, kaffe eller te – og godt kan tåle, at man taber den på gulvet, eller taber noget rimelig tungt på den – hvad mere kan man bede om?

Det skulle da lige være en høj ydeevne, så de kan bruges til al slags arbejde. Det byder de forskellige serier af Lenovo ThinkPads jo heldigvis også på. Så uanset om der skal grafisk arbejde fra hånden, alment kontorarbejde eller avancerede regnskabsprogrammer, så er en Lenovo ThinkPad svaret på ens bønner.

Hvis I skal bruge Lenovo ThinkPads til jeres virksomhed, så kan I med fordel overveje at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Dette giver jer mulighed for tilbud, hvis I for eksempel skal bruge meget udstyr på én gang, eller vejledning i forhold til, hvad der passer bedst til jer.

Hos Føniks Computer er vi interesserede i at skabe et godt forhold til vores erhvervskunder i stedet for at fokusere på upersonlige salg. Hvis I kunne have interesse i at blive erhvervskunde hos Føniks Computer, skal I endelig ikke holde jer tilbage. Tag fat i os – så håber vi, at der er mulighed for et godt partnerskab.

Tænk smart med en Lenovo ThinkPad til studiet

Der er mange muligheder, hvis du leder efter en bærbar til studiet, og vi har rigtig mange forskellige Lenovo bærbare, der er virkelig gode til formålet. Ofte vil man sikkert se efter en Lenovo IdeaPad, da mange af disse er meget budgetvenlige og fungerer ganske udmærket til de gængse studier.

Har du dog brug for en studie PC, der kan køre lidt mere end bare Officepakken og browservinduer, så kan det være en rigtig god ide med en Lenovo ThinkPad. Med en Lenovo ThinkPad kan du få en skolecomputer, der bare kan mere end en IdeaPad.

Det er især være rigtig smart, hvis i på studiet skal bruge nogle bestemte programmer, der kræver lidt af computeren, eller hvis du gerne vil spille nogle bestemte computerspil i pauserne, eller når du er derhjemme.

Samtidig er det for studietiden også oplagt, at Lenovo ThinkPads er så holdbare som de er. For hvis du skal bruge en laptop til skolebrug, så er det en selvfølge, at den bliver taget med på farten, når der skal pendles frem og tilbage imellem studiet. Her kan bærbaren nemt få et bump eller to, men det har en Lenovo Thinkpad aldrig taget sig af.

Og bare fordi en Lenovo ThinkPad er en stærk maskine, så betyder det ikke, at du får dig et stort skrummel. Tværtimod, så kommer de i et slankt design, og du kan sagtens finde kompakte modeller med skærme der er 13 eller 14 tommer. Så har du fint med overblik til skriverier og andet, samtidig med at bærbaren stadig forbliver lille og let at have med rundt.

En Lenovo ThinkPad er måske ikke den første tanke man gør sig, når man tænker på en computer til skolebrug. Det bør dog i den grad heller ikke være den sidste!

Kraftig Lenovo ThinkPad til gaming

Når man tænker på Lenovo og gaming, så vil det ofte være Lenovo Legion og Lenovo LOQ, som træder frem i ens tanker. Det giver også god mening, for det er producentens direkte gaming brands, hvor især Legion er kendt verden over for sin høje ydeevne, når det kommer til computerspil.

Der er dog en mulighed for, at du faktisk hellere vil bruge en Lenovo ThinkPad til at game på. Først og fremmest er det værd at huske på, at en Lenovo ThinkPad er en utroligt stærk maskine. Alt efter serien, så kan de sagtens måle sig med en stærk gamer bærbar, og du får derfor ofte noget nær eller præcis den samme ydeevne, alt efter hvilken model du har.

Skal du derfor have en studiecomputer eller en arbejds PC, som du også gerne vil kunne game på, så vil en Lenovo ThinkPad ofte være det bedste valg. De kan nemlig det hele.

Derudover er der en kæmpe fordel ved at have en Lenovo ThinkPad, som du kan game på. Det er en meget mere professionelt udseende bærbar end en standard gamer bærbar. Det er derfor mere professionelt at sidde på kontoret eller til et møde med en en Lenovo ThinkPad end med for eksempel en Lenovo Legion.

De rigtige specifikationer er vigtige

Uanset hvilken serie af Lenovo ThinkPad der er den rigtige for dig, så skal du stadig have fat i den rigtige model. For enhver ThinkPad i en given serie er ikke ens, der er forskel på specifikationerne fra model til model, og derfor er det også smart at overveje, hvilke specifikationer, der betyder mest for dine behov. Vi foreslår især, at du overvejer:

  • Skærm
  • Batterilevetid
  • GPU
  • CPU
  • RAM
  • SSD

Disse punkter har især en høj sandsynlighed for at være vigtige for dig, og det er derfor dem, somdu bør holde øje med. Hvilke af dem der er vigtigst kommer selvfølgelig an på, hvad det er, du skal bruge din Lenovo ThinkPad til.

Du ved det nok selv rimelig godt, og kan derfor se dem igennem som du vil, eller eventuelt bruge vores filtreringsmuligheder til højre på siden oppe imod toppen. Er du dog i tvivl om, hvad der er vigtigst for dig, så kan du altid tage fat i vores kundeservice.

Skærm

Der er flere punkter ved skærmen på din fremtidige Lenovo ThinkPad, som det er værd at have i mente. Det første der springer en i øjnene er nok skærmens størrelse. De mindste Lenovo ThinkPads vi har er helt nede på en 12,5 tommers skærm, hvor de største derimod er oppe på 16 tommer.

Det er dig altså frit stillet, om du vil have en bærbar med en stor, lille eller mellem skærm. Husk her på, at størrelsen på skærmen i den grad også har noget at gøre med størrelsen på din Lenovo ThinkPad. Jo større skærmen er, jo større og tungere bliver computeren også bare.

Herudover er det også vigtigt at overveje opløsningen på skærmen. Det er meget normalt at have en bærbar med en skærm der er full HD, altså 1920 x 1080 pixels, eller deromkring. Det har vi rigtig mange Lenovo Thinkpads, der er udstyret med, og det er en rigtig god standard for de fleste.

Hvis maskinen skal bruges til grafisk arbejde, så kan det dog hurtigt blive nødvendigt med quad HD på 2560 x 1600 pixels, eller hvis det skal være så godt som muligt, så vil du gerne op på 4k med 3840 x 2400 pixels. Der er masser af modeller, der ligger omkring disse opløsninger, og du kan derfor sagtens finde det i vores sortiment.

Batterilevetid

Der kan være rigtig god grund til at overveje batterilevetiden på din nye Lenovo Thinkpad. For hvis computeren aktivt skal bruges udenfor kontoret, eller sidder du til et møde, så er det rart at PC'en kan klare sig uden en stikkontakt i lang tid ad gangen.

Langt de fleste Lenovo ThinkPads kan klare sig i omkring 12 timer uden at være tilsluttet en stikkontakt. Det kommer dog an på, hvor høj lysstyrken i skærmen er skruet op, og hvilke programmer der køres. Der er dog også modeller, der kan holde strøm i endnu længere tid. Det er især Lenovo Thinkpad X1 Carbon, hvor batterilevetiden ofte er noget ud over det sædvanlige.

GPU

Grafisk arbejde og eventuel gaming kræver ofte et godt grafikkort, og har du tænkt dig at have noget at gøre med nogen af delene, så er det værd at kigge på grafikkortet i din nye Lenovo ThinkPad. Det kan være så simpelt, som at kigge på de computerspil eller programmer du skal gøre brug af, og tjekke hvad de kræver af grafikkortet.

Herefter er det bare at finde en Lenovo ThinkPad med en god nok GPU. Eventuelt er du også velkommen til at spørge vores kundeservice til råds, de kan nemt hjælpe dig frem til et fænomenalt resultat.

CPU

CPU'en gør ikke ligefrem det samme som GPU'en, men når det handler om at vælge en Lenovo ThinkPad til processor-tunge opgaver, så er det meget den samme fremgangsmåde. Du skal blot finde ud af, hvor stærk en processor du har brug for i din Lenovo ThinkPad, og så vælge en passende model.

Det er trods alt CPU'en, som står for udregningerne i din PC, og det er derfor en af de vigtigste dele. En bedre processor vil også give dig en bærbar computer, der er bedre til at multitaske. Her kan vores kundeservice selvfølgelig også være behjælpsomme, hvis du har tvivl om CPU'en er god nok til dine behov.

RAM

Det sker nogen gange, at det er nødvendigt med en vis mængde RAM, for at ens computer kan følge med alt det man skal lave. I så fald skal den selvfølgelig have den mængde, og det er derfor altid værd lige at tjekke inden man investerer.

Alt efter dine behov har vi Lenovo Thinkpads, som har enten 8 GB, 16 GB eller 32 GB RAM. Hvis du ikke skal bruge de 32 GB RAM, så vil vi helt klart foreslå at se dig om efter en maskine, der har mindre end det. Det vil nemlig spare dig mange penge, hvis du ikke reelt har brug for så meget.

SSD

Enhver Lenovo ThinkPad har en effektiv SSD installeret, så computeren hurtigt starter op og hvert et program ligeledes kan åbnes på rekordtid. Det vigtige for dig at holde øje med her, er hvorvidt der er nok lagerplads på SSD'en.

Der er trods alt en stor forskel på 256 GB og 2 TB lagerplads, og hvis du har brug for rigtig meget plads til forskellige filer og programmer, så er det jo i den grad nødvendigt med en Lenovo ThinkPad, der har pladsen til det. Sørg derfor for at tjekke SSD'ens lagerplads, inden du gør et forhastet køb.

Køb en brugt Lenovo ThinkPad

Hos Føniks Computer kan du både mindske dit klimaaftryk og mindske dit pengeforbrug, når du køber en refurbished bærbar. Vi har altid et godt udvalg af upcycle it bærbare, hvor du kan finde brugte Lenovo ThinkPads til billige priser.

Du kan frit vælge, om det skal være en grade A, B eller C, hvilket har betydning for, hvor mange brugsspor computeren må have, og hvor god batterikapaciteten er. Er du derfor på udkig efter en brugt ThinkPad, som gerne må se ny ud, så skal du gå efter en grade A. Må din nye bærbare godt have lidt eller flere brugsspor, så skal du gå efter en grade B eller C.

Vi har ofte et stort udvalg af brugte Lenovo ThinkPads, der er blevet opgraderet så de fungerer som næsten helt nye. Du kan derfor med fordel se vores refurbished udvalg igennem for at finde din næste Lenovo ThinkPad. Vi får hele tiden modeller ind, så det handler ofte om at være hurtig, hvis du gerne vil have fingrene på en af dem. Det er godt for din pengepung, og det er godt for miljøet.

Har du spørgsmål til dit køb af Lenovo ThinkPad?

Er du interesseret i at købe en Lenovo ThinkPad, men har du stadig et par spørgsmål? Så er det bare at tage fat i vores kundeservice i hverdagene imellem kl. 11-17. Vi sidder klar på chat, på mail eller til at tage imod et telefonopkald fra dig, hvis der er noget som helst du er i tvivl om.

Det vil være os en glæde at guide dig i retning af din nye Lenovo ThinkPad, eller i retning af en helt anden bærbar, hvis der er noget andet, som faktisk paser endnu bedre til dine behov. Vi er her for at hjælpe, så tag endelig fat på os! Sammen kan vi finde den helt rigtige løsning til dine behov.