Lenovo ThinkPad banner.


Her kan du se Føniks Computers enorme udvalg af Lenovo ThinkPads. Hvis du skal bruge en bærbar til underholdning, arbejde, studie eller måske ligefrem lidt af det hele, så er en Lenovo ThinkPad et fantastisk valg. ThinkPad serien er selv delt op i en masse andre underserier – Lenovo ThinkPad Yoga, E-serien, X1 Carbon og mange andre – så der er noget for enhver smag og ethvert budget. Disse laptops er kendte for at være holdbare, alsidige og effektive. Dette betyder, at alt efter hvad for noget hardware du skal bruge, hvor holdbar bærbaren skal være og hvilken pris du vil betale, så ligger der en Lenovo ThinkPad og venter på dig hos Føniks Computer. De er især oplagte til erhverv, og det er også især firmaer der gør brug af ThinkPads. Alt du behøver at gøre, er at finde bærbaren – med eller uden hjælp fra vores hjælpsomme support – og bestille den. Så sender vi dit køb fragtfrit til dig med GLS.

Resultater: 267
Resultater: 267


loader

FAQ

Hvad er en ThinkPad?

En ThinkPad er en bærbar computer fra Lenovo. De er utroligt hårføre og passer til mange forskellige behov, og de er især gode til erhverv, men kan eventuelt også bruges til gaming eller studierne. Du kan få både budgetvenlige og avancerede modeller, alt efter dit behov.

Hvilken ThinkPad skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige ThinkPads på markedet, som hver især dækker forskellige behov. 

Uanset hvilken ThinkPad du vælger, så får du en god og pålidelig bærbar fra Lenovo. 

Hvad meget koster en Lenovo ThinkPad?

En ThinkPad kommer i mange forskellige prisklasser, afhængigt af hvilken serie du vælger, hvilken CPU computeren har, hvor mange GB harddisk og RAM den har. Priserne starter ved ca. 4.800 kr, og går op til ca. 39.000 kr. Du kan derfor få en bærbar i den prisklasse, der passer til dit budget.

Er Lenovo ThinkPad en god computer?

Ja! Lenovo ThinkPads er nogle af de bedste arbejdscomputere på markedet. Du får meget for pengene, og du får en stabil, robust og pålidelig bærbar, som kan holde strøm i mange timer.

Hvor lang garanti er der på en ThinkPad?

3 års garanti, men 1 års garanti på batterilevetiden.

Hvad er forskellen på ThinkBook og ThinkPad?

ThinkBooks og ThinkPads er begge skabt til erhverv, selvom de er alsidige nok til, at de kan bruges til meget andet. Forskellen på dem er, at ThinkBooks ofte er meget stærkere, da de skal kunne køre tunge programmer til skabere, hvor ThinkPads er mere all-round.

Kæmpe udvalg af Lenovo ThinkPads ved Føniks Computer

Der er mange gode grunde til, at ThinkPad serien fra Lenovo har opnået succes verden over. Det er især virksomheder og skoler, hvor de holdbare og alsidige bærbare har vundet popularitet, men private brugere har også opdaget, at denne linje af bærbare har meget at byde på.

En Lenovo ThinkPad er kendt for dens minimalistiske, sorte design, og dens utrolige holdbarhed. Lenovo ThinkPads er MIL-SPEC-testede helt til ekstremerne, hvilket betyder, at mange af disse laptops kan tåle utroligt meget mere, end du lige går og regner med. De kan holde til helt usandsynligt meget, og er ofte resistente overfor både fugtighed, kulde, varme, forskellige former for atmosfærisk tryk, sand og støv. Dette gør dem velegnede til alle slags formål, hvor man kunne ønske sig at gøre brug af en bærbar.

ThinkPads er blevet brugt ude i rummet, og allerede i 2003 var denne linje af bærbare PC’er certificeret til afbenyttelse på den internationale rumstation – noget ingen andre bærbare PC’er på daværende tidspunkt havde opnået. Med en Lenovo ThinkPad får du derfor en bærbar, der er både kraftfuld og pålidelig. Du skal dog huske at tjekke produkterne grundigt, hvis du skal bruge dem på en byggeplads, under ekstreme forhold og lignende, da det svinger fra model til model, hvad de er specialiseret til.

Spændebredden for hvad du kan købe og bruge en Lenovo ThinkPad til er ekstremt bred. Det betyder også, at du kan finde virkelig budgetvenlige modeller, samtidig med at du også, hvis du skal bruge et monster af en bærbar, har adgang til nogle avancerede basser. Idet ThinkPads fra Lenovo kan bruges af så vidt forskellige folk, føler vi os hos Føniks Computer nødsaget til at have et ekstremt bredt udvalg af disse alsidige laptops, så vi kan være sikre på, at du altid kan finde en ThinkPad, der passer til dig. Om det så skal være en simpel bærbar til studiet eller en hårdfør model til arbejdet, om du vil have fat i en populær Lenovo ThinkPad Yoga, eller om du vil tjekke mulighederne for et grønt upcycle it produkt – så længe specifikationerne er korrekte, kan du være sikker på, at vi ved Føniks Computer byder dig på et fantastisk holdbart produkt!

Den perfekte bærbar til arbejdet

Lenovo ThinkPads er nogle holdbare krabater. Det er en af de vigtigste faktorer, der gør, at de er så populære som arbejdscomputere. Sidder du blot på et kontor, hvor spildt kaffe generelt vil være den største fare, din ThinkPad kan blive udsat for, så er den stadig et genialt valg. ThinkPads fra Lenovo er mindst lige så gode som enhver anden slags bærbar arbejdscomputer på markedet, og så kan man faktisk købe modeller, der er kaffe resistente.

Skal du bruge en bærbar på byggepladsen, ude i skoven, på snedækkede veje eller hvor sand og støv konstant blæser rundt, så bliver det i den grad ikke meget bedre end med en Lenovo ThinkPad. De er som sagt MIL-SPEC-testede, og det er derfor helt sikkert, at du kan finde en Lenovo ThinkPad, der passer til vilkårene på lige din arbejdsplads. Holdbarhed kan være utroligt vigtigt. Det er Lenovo godt klar over, og derfor har de sørget for, at du kan få en laptop, der behændigt kan tages med rundt, samtidig med at den kan tåle nogle tæsk.

Og bare rolig, det betyder ikke, at du får en klump maskineri, der intet kan. Hardwaren i en Lenovo ThinkPad er moderne og effektiv, og der er altid mulighed for, at du kan købe en ThinkPad, der har lige de specifikationer, du har brug for. Om du skal bruge en PC der er hurtig, har lang batterilevetid, kan bruges uden tilslutning af en mus eller som holder sig kølig i selv de varmeste omgivelser, så behøver du ikke kigge længere end til Lenovo ThinkPad serien.

Erhverv og ThinkPads

Da en Lenovo ThinkPad er perfekt til arbejdet, så giver det sig selv, at det er de oplagte bærbare til erhverv. En laptop der er resistent over for væske – om det så er vand, kaffe eller te – og godt kan tåle, at man taber den på gulvet, eller taber noget rimelig tungt på den, er ideel til erhverv. For ude på arbejdspladserne sker der mangt og meget, og så skal udstyret også kunne tåle lidt af hvert. Der er trods alt ingen, der gider gå og købe ny elektronik hele tiden – det handler om at købe noget fra starten, der faktisk kan holde til forholdene.

Hvis I skal bruge bærbare til jeres virksomhed, så kan I blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Dette giver jer mulighed for tilbud, hvis I for eksempel skal bruge meget udstyr på én gang, eller vejledning i forhold til hvad vi tænker passer bedst til jer. Hos Føniks Computer er vi interesserede i at skabe et godt forhold til vores erhvervskunder i stedet for at fokusere på upersonlige salg. Hvis I kunne have interesse i at blive erhvervskunde hos Føniks Computer, skal I endelig ikke holde jer tilbage. Tag fat i os – så håber vi, at der er mulighed for et godt partnerskab.

Tænk smart med en Lenovo ThinkPad til studiet

Er du pendler, og leder du efter en bærbar, som du kan bruge både på studiet og rejsen til/fra din uddannelse, så kan en Lenovo ThinkPad være en ideel kompagnon for dig som rejsende. Da bærbaren, uanset model, er virkelig holdbar og smart i størrelsen, så kan du med lethed bringe den med dig når du skal på studiet. Du kan let have din Lenovo ThinkPad i din taske uden at den optager for meget plads eller vejer for meget, især hvis du vælger en af de modeller, der er mere kompakte i størrelsen, og som vejer endnu mindre end de fleste bærbare. Du kan blandt andet finde flere modeller der er 13 tommer og 14 tommer, hvilket gør skriveriet på din bærbar PC yderst let, da du stadig har et godt overblik over hele din skærm uden at gå på kompromis med opløsningen.

Da en Lenovo ThinkPad er bygget til at være holdbar, er den derfor også et oplagt valg til dig, der studerer længere væk fra dit uddannelsessted og er afhængig af offentlig transport. Du kan føle dig sikker, når du arbejder i toget, da de fleste modeller kan klare slid og spild ganske let. Hvis du derfor rejser meget til og fra studiet, så bør du kigge på en af vores mange modeller af ThinkPads, hvor du kan være helt sikker på at finde en Lenovo ThinkPad, der passer til dine ønsker, behov og budget.

Kraftig Lenovo ThinkPad til gaming

Kan du godt lige at game, men har stadig behov for, at du kan tage din PC med dig? Så er en gamer bærbar det oplagte valg for dig. Mange gamere kan ikke give slip på ideen om et stationært monstrum, der tårner sig op og æder al pladsen omkring det, hvor det brede gaming setup nærmest flyder ud i hele rummet, det er placeret i. Det har i den grad sin charme og kraft. Men det har også sine begrænsninger, idet det hele er stationært. Det er ikke til at tage med om til venner eller LAN events. Hvis din gaming PC også skal bruges til nogen form for arbejde, er det også grelt, at den er permanent parkeret i hjemmet, og at du derfor ikke kan tage den med dig.

En Lenovo ThinkPad kan her være din vej fremad. Serien er ikke direkte designet til at være gaming PC’er, men medmindre du skal spille de allermest hardwareintensive computerspil, så er det absolut intet problem. Blandt de forskellige Lenovo ThinkPads finder du en hel del, der er udstyret med grafikkort i topklasse, stærke processorer, rigelige mængder RAM og en SSD du aldrig behøver vente på. Du kan derfor finde en Lenovo ThinkPad, der er ideel til at game på, og hvis du samtidig skal bruge den som en arbejdscomputer, så har du vundet i at finde den perfekte bærbar til dig. Det er især en kæmpe sejr, hvis du med en af de stærkere Lenovo ThinkPads helt slipper for at bruge penge på en stationær gaming PC. Vil du dog have en reel bærbar lavet specifikt til gaming, så kan du dog med fordel overveje en Lenovo Legion bærbar. Dette er Lenovos gaming mærke, og det er derfor virkelig oplagt til dig der gamer.

Vælg din ThinkPad – de rigtige specifikationer er vigtige

Når du kigger efter den rigtige Lenovo ThinkPad til dig, kan du med fordel tage udgangspunkt i de specifikationer, der er de vigtigste for dig. Du ved, hvad din bærbar skal bruges til. Derfor er du også den oplagte person til at søge efter det, du skal bruge. Hvis du har tvivl om, præcis hvilken ThinkPad der ville være god til dig, eller til din arbejdsplads, så spørg endelig vores support – hos Føniks Computer vil vi med glæde lede dig frem til det rigtige valg.

Hvis du skal se film, game eller have at gøre med grafisk arbejde, så er en god skærm vigtig. Ellers får du jo ikke optimale oplevelser ud af det. Det eneste du dog skal huske, hvis du gerne vil have en større skærm, er, at jo større skærmen er, jo større er bærbaren også – og dermed bliver den også tungere at slæbe.

Batterilevetiden kan også være utrolig vigtig for nogen. Hvis du skal på lange rejser eller arbejder udenfor, og der ikke lige er stikkontakter indenfor realistisk rækkevidde, så skal PC’en altså kunne klare sig længe uden at skulle oplades. Her er det lige så vigtigt, at computeren hurtigt kan lades op igen, hvis uheldet er ude. Heldigvis er der mange modeller af Lenovo ThinkPad, hvor batteriet både lever længe, samt lynhurtigt bliver ladet næsten fuldt op.

Du skal også huske at vælge en Lenovo ThinkPad med den korrekte hardware, alt efter hvad du skal bruge den til. Harddisk, processor, grafikkort og andet hardware kan være forskellen imellem, om du kan bruge bærbaren til lige præcis det, du gerne vil. Derfor bør du altid være helt sikker på, om du skal bruge din bærbar til gaming, arbejde, studie eller lidt af det hele og så vælge hardware ud fra det. 

Uanset dine behov, så er der en enorm chance for, at de kan blive opfyldt med en Lenovo ThinkPad. Så tjek endelig vores brede udvalg ud, så skal vi nok sende dit valg fragtfrit til dig.

Køb en brugt ThinkPad fra Lenovo

Hos Føniks Computer kan du både mindske dit klimaaftryk og mindske dit pengeforbrug, når du køber en bærbar fra vores refurbished kategori. Vi har altid et godt udvalg af upcycle it bærbare, hvor du kan finde brugte Lenovo ThinkPads til billige priser. Du kan frit vælge, om det skal være en grade A, B eller C, hvilket har betydning for, hvor mange brugsspor computeren må have. Er du derfor på udkig efter en brugt ThinkPad, som gerne må se ny ud, så skal du gå efter en grade A. Må din nye bærbare godt have lidt eller flere brugsspor, så skal du gå efter en grade B eller C.

Vi har ofte et større udvalg af brugte Lenovo ThinkPads, der er blevet opgraderet så de fungerer som næsten helt ny, du kan derfor med fordel se vores udvalg igennem for at din næste Lenovo ThinkPad - vores udvalg udvides hele siden, i takt med at vi får nye ThinkPads ind fra virksomheder, du kan derfor være heldig at finde den perfekte bærbar til en virkelig lav pris. 

Har du andre spørgsmål til dit køb af en ThinkPad?

Er du interesseret i at købe en Lenovo ThinkPad kan du allerede nemt gøre det via vores hjemmeside. Men hvis du eventuelt har nogle spørgsmål til de modeller vi har, hvilke specifikationer de har og hvad de kan give dig, så kan du altid kontakte vores dygtige kundeservice. Du kan kontakte Føniks Computers kundeservice i hverdagene mellem kl. 11-17 over telefon eller chatten. Du kan også skrive en mail og så får du svar så hurtigt som muligt! Vores kundeservice er altid parate til at rådgive dig med dit køb.