Resultater: 74
Resultater: 74


loader

Chromebooks – ofte stillede spørgsmål

En Chromebook er ikke helt som enhver anden computer, selvom der er mange ligheder. Derfor er vi også vant til at få forskellige spørgsmål om disse smarte maskiner.

For at gøre det så nemt som muligt for dig, så svarer vi herunder på de spørgsmål, vi oftest støder på, når det kommer til Chromebooks. Vores håb er, at du med det samme kan finde svar på det, du gerne vil vide.

Er dit spørgsmål ikke at finde hurtigt? Så læs mere længere nede på siden, hvor der er meget information om Chromebooks, eller tag fat i vores kundeservice. Med et opkald, en besked eller en mail kan du hurtigt få fat på os, og vi hjælper gerne.

Hvad er en Chromebook?

En Chromebook er en bærbar computer, der kører på Googles ChromeOS-operativsystem. De er designet til at give en hurtig, sikker og let måde at surfe på internettet, samt til at udføre enkle opgaver som at skrive, se videoer og organisere billeder.

Hvad er forskellen på en computer og en Chromebook?

Den store forskel på en computer og en Chromebook er, at en Chromebook altid vil gøre brug af ChromeOS-operativsystemet – du kan derfor ikke få Windows, Linux eller andre operativsystemer. Dette betyder også, at du gør brug af apps i stedet for programmer, da ChromeOS er browserbaseret – en internetforbindelse er dermed også nødvendig for en Chromebook.

Hvad koster en ny Chromebook?

Du kan købe en ny Chromebook for 2.200 kroner, hvis du kan nøjes med en billig model. De kan også koste over 10.000 kroner, men for det mest bruger man imellem 2.500 og 4.000 på en Chromebook.

Hvor lang tid holder en Chromebook?

Googles mål er, at en Chromebook skal holde i mindst 8 år. Du kan derfor godt regne med, at en investering i en Chromebook, er en langtidsinvestering, som du kan have glæde af i mange år fremefter.

Chromebooks – en hurtig opsummering

Selv med vores hurtige introduktion, så kan det godt være, at du sidder og tænker: hvad er en Chromebook? Vi har været inde på det, men vi kan sagtens knytte lidt flere ord til, hvad det er for en størrelse, der er med at gøre.

Helt overordnet, så er en Chromebook en form for bærbar computer eller tablet. Den store forskel er bare, at de kører på ChromeOS operativsystemet. Det betyder blot, at du ikke arbejder i Windows eller macOS, men på et system, der har taget inspiration fra Linux.

Det er der ingen grund til at blive skræmt af. ChromeOS er intuitivt og brugervenligt, og det kører hurtigt, effektivt og sikkert via Googles browser Chrome. Det betyder dog, at en Chromebook primært er designet til at bruge, når den er koblet til internettet.

Fordele ved en Chromebook

En Chromebook er derfor lidt anderledes, end de laptops du er vant til. Det er heldigvis en god ting, for det betyder, at der er mange fordele at hente ved dem. De er ofte strømlinede til bestemte formål, og derfor er deres design helt fantastisk.

Hvis du mest af alt skal browse internettet, tjekke din mail, spillet et par simple spil eller nyde videoer og andet content på sociale medier, så er en Chromebook en oplagt løsning, der nemt og effektivt kan klare alt det, du skal have fra hånden.

En enorm fordel ved de fleste Chromebooks er også, at de er meget budgetvenlige. Det betyder, at langt de fleste godt kan finde plads i budgettet, når de skal have sig en simpel laptop til skole, hjemmebrug eller lignende.

Når du investerer i en Chromebook, så får du desuden en slank letvægtsmaskine, der er funktionel og nem at have med at gøre. Du finder dem mest med skærmstørrelser fra 10 til 15,6 tommer, så der er også lidt forskelligt at vælge imellem. Chromebooks holder også strøm rigtig længe, hvilket er fedt på farten.

Find et godt Chromebook tilbud hos Føniks

Hvis du leder efter et Chromebook tilbud, så er Føniks det helt rigtige sted at se dig omkring. På grund af populariteten og effektiviteten i disse maskiner, så kan vi ikke holde os fra dem, og derfor har vi altid et bredt udvalg.

Det er bare at se dig om her på siden, eller på nogle af undersiderne. Uanset om du skal bruge en model i den lave eller højere prisklasse, så kan du være sikker på, at vi har et godt Chromebook tilbud, du kan gøre brug af. 

Vælg en model fra de bedste brands

For at du kan finde den bedste Chromebook, der passer helt perfekt til dig, så er det nødvendigt at se på modeller fra de mest populære og anerkendte mærker på markedet. Derfor har vi allieret os med alle de bedste producenter, når det kommer til Chromebooks:

De ovenstående producenter er især dem, vi vil foreslå dig at se på. De laver de bedste Chromebooks, hvor kvaliteten er tårnhøj. Her får du høj ydeevne for pengene og er sikret, at du nok skal blive glad for din investering.

Det oplagte valg for studerende

En Chromebook er ofte et oplagt valg til den studerende. Som studerende sidder du nok med nogle krav til din PC, og en Chromebook vil næsten altid opfylde disse til punkt og prikke.

Det er det perfekte værktøj, når der skal køres skrive- og kontor programmer, samtidig med at din maskine skal være nem og praktisk at have med på farten. Samtidig er den lave pris en kærkommen overraskelse for studerende, der sjældent er befolkningsgruppen, som har mest at gøre med.

Samtidig betyder funktionaliteten bag en Chromebook også, at det er virkelig nemt at dele noter med hinanden, at være flere folk som arbejder i det samme dokument og helt overordnet at være sammen om arbejdet. Det er det oplagte valg til den studerende.

Funktionerne til dit behov

En Chromebook understøtter ikke helt lige så meget software, eller præcis den samme software, som en standard computer. Det er et redskab til dig, der gerne vil have de vigtigste funktioner inden for rækkevidde uden nogen form for dikkedarer.

Du har fri adgang til standard Chrome værktøjer, såsom Google Docs, Sheets og Slides, og herudeover har du også adgang til Googles omfattende Play Store. Installation og opdatering af programmer og apps fungerer altså mere som på en smartphone, end som på en computer.

Hertil har Chromebooks langt det meste af tiden alle de indgange og tilslutningsmuligheder, som du ville finde på en standard bærbar. Det er derfor ikke et problem med mus, headsets eller lignende - det er bare at tilslutte dem via HDMI, USB eller lignende. Ofte kan du også benytte Bluetooth.

Har du spørgsmål om Chromebooks? Så kontakt os.

Har du spørgsmål til købet af en Chromebook, dens specifikationer eller noget tredje, så er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice, så vi kan vejlede dig bedst muligt. Du kan tage kontakt til os gennem mail, telefon, eller chatten her på siden.