Resultater: 16
Resultater: 16


loader

Ofte stillede spørgsmål om MSI bærbare

Er MSI et godt mærke?

Ja, MSI er rigtig godt! Det har været et af de mest kendte mærker indenfor gaming fra før år 2000, og de bliver ved med at lave gode produkter både til gaming og til office arbejde.

Hvor skal man købe en PC?

Der er mange steder, hvorfra du kan købe en PC. Vi har et stort sortiment af PC'er hos Føniks Computer, og de er alle til gode priser. Ellers er der mulighed for, at du kan google dig frem til de gængse sider i Danmark, som sælger PC'er til gode priser.

Hvad koster en god laptop?

Det kommer an på, hvad du skal bruge den til. Du kan få en rigtig fin bærbar fra omkring 2.500 kr., hvis du bare skal bruge den til hverdagsbrug. Til arbejde, og især til gaming, kan det dog hurtigt blive dyrere – mindst 5.000 kr. og ofte op over 10.000 kr. Det kommer igen an på, hvor stærk bærbaren skal være.

Stort udvalg af MSI bærbare til alle behov

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af MSI bærbare, der fås i mange forskellige typer og modeller. Uanset om du skal spille computerspil, arbejde eller studere, så kan det i den grad betale sig at tage et kig på vores udvalg af MSI bærbare. I årtier har det verdenskendte firma været med til at innovere og udvikle markedet for bærbare computere, og det kan i høj grad mærkes på deres produkter. I udvalget her på siden finder du MSI bærbare i mange forskellige modeller, størrelser, farver, design og prisklasser og med forskellige specifikationer, egenskaber og funktioner. Fælles for dem alle er, at de er fremstillet i højeste kvalitet, og at vi forhandler dem til nogle af de bedste priser på markedet.

Du finder både MSI bærbare, der egner sig godt som studiecomputere, samt arbejdsbærbare og MSI bærbare, der egner sig godt til gaming og underholdning. Uanset hvilke behov og ønsker du har i forhold til din næste bærbare computer, så er vi her hos Føniks Computer sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde en MSI bærbar, der matcher alle dine præferencer. Tag endelig et grundigt kig her på siden for at se alle modellerne, og husk, at du kan læse meget mere om de forskellige produkter ved at klikke dig ind på dem her ovenfor. Hvis du specifikt leder efter en gamer bærbar, så kan du også tjekke vores side for MSI gamer bærbare.

En bærbar der gemmer mere under overfladen

Udvalget af MSI bærbare spænder dermed bredt både generelt på markedet og i vores udvalg. Her finder du både modeller med Intel Core i5, i7 eller i9 processorer og med en intern hukommelse på alt fra 256 GB og op til 2 TB. Dette matches med avancerede køleegenskaber og optimerede grafik- og lydkort for at sikre dig den bedst mulige brugeroplevelse. Uanset om du skal bruge din MSI bærbar til gaming eller til at køre tunge programmer i arbejdsregi, så er det således bare at finde en model, der imødekommer dine krav. Selvom bærbare fra MSI er kendte for deres kvalitet, så kan du nemlig finde både mere afdæmpede og særligt kraftfulde modeller. Er du interesseret i at se nærmere på vores udbud af processorer og grafikkort? Intel Core i5, i7 og i9 er alle at finde på vores hjemmeside. Det samme gælder for de stærke NVIDIA grafikkort og AMD grafikkort.

Dermed ikke sagt, at ydeevne og processorkraft er det eneste, en MSI bærbar har at byde på. Computerens kraft og praktiske funktioner matches nemlig med en bred vifte af flotte design. Disse spænder lige fra diskrete og tidløse design, der gemmer computerens rå power bag et elegant look, til åbenlyse gamer computere, der forener gamer-looket med stærke farver og RGB-lys. Hvilken type funktioner, der kombineres med de forskellige design, afhænger naturligvis af den enkelte model, men hvis du er på udkig efter en god bærbar med masser af kraft og et stilrent design, så går du aldrig galt i byen med en MSI bærbar.

Køb en gamer MSI bærbar

Er du på udkig efter en bærbar computer til gaming, som du kan spille alle de nyeste spil på? Så har MSI udviklet adskillige bærbar-serier til netop dette formål – herunder GE Gamer-, GL Gamer-, GP Gamer-, GS Gamer- og GT Gamer-serien. Fælles for alle de forskellige MSI bærbare til gaming er, at de har en høj ydeevne samt avancerede grafikkort og lydkort, som gør, at du med en gamer bærbar fra MSI kan forvente fantastiske og fordybende spiloplevelser. Er du på udkig efter en budgetvenlig gamer bærbar, der stadig kan trække krævende spil? Så bør du se nærmere på MSI GL Gamer-serien. Her får du prisvenlig hardware med høj ydeevne, som fuldendes med et lækkert gamer-design. Vil du derimod have fat i en kompromisløs high-end gamer-bærbar, der kan køre de nyeste spiltitler på de høje settings? Så er MSI GT Gamer-serien nok mere noget for dig. Tag et kig i udvalget her ovenfor for at finde den MSI bærbar, som passer bedst til dine behov.

Hvis du skal bruge en MSI bærbar til gaming, så bør du nok også overveje, hvad du ellers skal bruge af gamer udstyr. Måske vil du gerne have en stationær gamer PC til at stå derhjemme, og så kan du bruge din gamer bærbar på farten? Det er i den grad også en god ide at overveje, om din MSI bærbar ikke ville have godt af en gamer mus. Her kan du især få nogle virkelig gode mus til gaming fra Logitech, Corsair og Razer. På samme måde kan du med fordel overveje et gamer headset, især når du er på farten, og her vil vi især foreslå Logitech gaming headsets, med fokus på Logitech G pro headsets som frontrunner. Der er dog også gode muligheder for headsets, hvis du ser på udvalget fra Razer og Corsair.

Køb en MSI bærbar til gode priser hos Føniks

Søger du en ny, hurtig arbejdscomputer, som du let kan klare alle dine arbejdsopgaver på? Så producerer MSI også flere modeller specifikt til dette formål, som lever op til samme høje standard som deres gaming bærbare. Her hos Føniks Computer finder du for eksempel den effektive MSI WS Workstation, der kan klare selv de tungeste arbejdsopgaver. Med en WS Workstation fra MSI får du en bærbar i stilrent og elegant design, der sender et tydeligt signal om professionalisme. Derudover er den nem at transportere, så du kan tage dig af arbejdsopgaver, hvor end du befinder dig. Uanset hvilke type opgaver din nye computer skal kunne håndtere, så kan vi hos Føniks Computer med sikkerhed hjælpe dig med at finde en MSI bærbar, der matcher. For at sikre at vores kunder har de nyeste og bedste MSI bærbare at vælge mellem, holder vi os desuden altid opdateret angående de seneste udviklinger fra det populære mærke.

Hvad koster en MSI bærbar hos Føniks Computer?

En bærbar fra MSI er ikke den billigste computer på markedet. Til gengæld er det en af de bedste. Du får en topklasse computer, som kan trække store og tunge programmer - så du kan altså bruge den til både arbejde og gaming. Og det er da smart, at du ikke skal investere i mange forskellige computer, men kan nøjes med en.

Priserne for en MSI bærbar hos Føniks Computer, starter ved en pris på ca. 5.300 kr for vores billigste model. Du kan også få en væsentligt dyrere MSI bærbar, hvor du til gengæld så også får federe features, bedre grafikkort, flere RAM osv. Der er altså et stort udvalg til enhver smag, behov og prisklasse. her hos os i Føniks Computer.