Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Beskyt dine forsendelser med de helt rette pakkematerialer 

Hvis du er på udkig efter pakkematerialer til dine forsendelser, så er du kommet til det helt rette sted. Her finder du vores udvalg af forskellige materialer til indpakning af dine forsendelser så de kan komme sikkert frem til rette modtager. Vores pakkematerialer indeholder lidt af hvert inden for diverse pakkematerialer der kan hjælpe dig med forsvarligt at pakke indholdet ind så der ingen skade sker når det bliver sendt med pakkeposten. Du finder derfor et udvalg af forskellige emballager som som f.eks. skumemballage som fungerer som beskyttelse af indeholdet så det ikke flyder rundt inde i pakken. Skumemballage er perfekt til kanter der skal have yderligere beskyttelse. Vi har også bubble wrap, eller boblefolie, der giver et ekstra lag af beskyttelse til indholdet af pakken for endnu mere sikkerhed når du sender dine pakker.

Med det rette pakkemateriale kan du beskytte dine pakker og gaver når du sender det med posten. Så kig vores udvalg igennem af pakkematerialer der kan bruges af både private og virksomheder for større sikkerhed så du kan sende dine pakker endnu mere forsvarligt. Når du køber pakkematerialer hos Føniks så kan du altid forvente gratis fragt og en ofte hurtig levering. 

Køb alt til dine forsendelser online hos Føniks

Hvis du er på udkig efter pakkematerialer der kan sørge for at dine forsendelser kommer frem til modtageren sikkert og forsvarligt, så kan du finde lidt af hvert i vores sortiment af produkter inden for forsendelser. Du finder bl.a. diverse pakkematerialer i form af forsendelsesposer og kuverter der alle kommer i forskellige størrelser og former. Så hvis du skal sende mindre breve, større dokumenter eller gaver, så kan du finde forskellige indpakningsmuligheder for dette. For at sikre at dine pakker er forsvarligt indpakket så kan det rette pakketape være oplagt, da du kan sørge for der er minimal chance for at pakkens indpakning går op under forsendelsen. Vi har også diverse postrumsudstyr der kan hjælpe dig med både indpakning og udpakning af pakkerne i form af skæreknive og pakkevægte. Uanset hvad du leder efter kan du være sikker på at finde det hos os så du kan sende dine pakker afsted nemt og sikkert! Så køb alt til forsendelser online hos Føniks Computer.