Her finder du et udvalg af kabler og stik til bærbart og håndholdt Hi-Fi udstyr. Er du på udkig efter et nyt kabel eller stik til dit bærbare eller håndholdte Hi-Fi udstyr, så kan du garanteret finde det her på fcomputer.dk. Se nærmere på udvalget af stik og kabler nedenfor og find netop det stik eller kabel, som du skal bruge.

Resultater: 5
Resultater: 5


loader

Den gode forbindelse starter med de helt rette kabler og stik

Har du brug for pålidelige kabler og stik til dit elektroniske udstyr? Vi har det hele lige fra HDMI kabler til USB, LAN og strømkabler til bærbart udsyr inden for TV og Hi-Fi. Vores kvalitetskabler og stik sikrer stabile forbindelser og dermed en problemfri brugeroplevelse når du skal nyde godt at dit TV og Hi-Fi udstyr derhjemme og på farten. Find dine nye kabler og stik online hos Føniks Computer til konkurrencedygtige priser og i fantastisk god kvalitet der er pålidelig og holdbar i længden. Vores online sortiment udvides hele tiden så du altid kan være sikker på at finde alt du har brug for i vores webshop. 

Køb alt inden for IT & elektronik hos Føniks Computer - så er du godt på vej til at have alt du nogensinde skal bruge i dit elektroniske eventyr med fantastisk hardware, lyd og meget mere.