Bærbart og håndholdt Hi-Fi udstyr

Her på siden finder du Føniks Computers brede udvalg af bærbart og håndholdt Hi-fi udstyr. Vi fører et omfattende sortiment af blandt andet diktafoner, bærbare DVD afspillere, ghettoblastere og iPods, samt retro klassikere som discmen og meget andet udstyr. Vi har selvfølgelig også allieret os med de bedste producenter af bærbart og håndholdt Hi-fi udstyr, for at sikre den bedst tænkelige kvalitet. Uanset din prisklasse og dine behov, kan du derfor sikkert få lige præcis det udstyr, du skal bruge. Se nærmere på det store udvalg her hos Føniks Computer og find netop det håndholdte eller bærbare Hi-fi udstyr, du leder efter.

Resultater: 352
Resultater: 352


loader

Bærbar og håndholdte produkter til din hverdag

Med de bærbare og håndholdte produkter fra vores kategori kan du tage dine favoritting med dig overalt. Uanset om du skal på tur, i træningscenteret eller bare hygge dig i sofaen, kan du nemt forbinde dit produkt med Bluetooth eller Wi-Fi og nyde din yndlingsmusik, serier eller film. Produkterne er lette at bruge og designet til at passe ind i din daglige hverdag. Med deres trådløse funktioner, kan du også nemt tage dine opkald og besvare mail på farten. Du finder bl.a. et stærkt udvalg af diverse musikmedier som MP3 afspillere, den klassiske Sony Walkman og andre ældre walkman, og Discman til afspilning af musik. Hvis du er på udkig efter andre former for mobile media players kan du også finde dette online hos Føniks Computer.

Unikke designs og farver i vores bærbart og håndholdt hi-fi udstyr

Vi mener, at din personlige stil bør reflekteres i de produkter, du bruger. Derfor har vi et stort udvalg af bærbare og håndholdte produkter i et bredt udvalg af farver og designs, så der er noget for enhver smag inden for enhver produktgruppe. Fra retro designs enhaf 80erne og 90erne til moderne hi-fi udstyr – der er noget for enhver stil. Vores udvalg bliver ofte opdateret med nye produkter, så du altid kan finde noget, der passer lige til dig uanset om du er på udkig efter en portable DVD-afspiller, diktafoner eller ghettoblastere. Hvis der er noget bestemt du leder efter, så kan du helt sikkert finde det i vores udvalg her på siden. 

Læs på farten med en smart eBook-læser

Hvis du er på udkig efter en smartløsning på fysiske bøger, så kan det være en eBook-læser er produktet lige for dig. Med denne smarte enhed har du alle dine bøger direkte ved hånden uden at skulle bære rundt på tunge hardbacks i tasken - og så kan du vælge mellem flere modeller som bl.a. Kobo, PocketBook og Kindle så du selv kan vælge hvor avanceret den bør være ift. hardware og prisen. 

Hold dig opdateret på det nyeste med en mini -og clockradio 

Du finder også et større udvalg af mini -og clockradioer online hos Føniks Computer. Vi har et stærkt udvalg af bluetooth radioer der kan bruges derhjemme, på kontoret eller udenfor, så du altid har adgang til nyhederne og godt musik. Hvis du har brug for et bestemt mærke, pris eller design, kan du vælge mellem flere hundrede modeller. 

Køb alt inden for bærbart og håndholdt hi-fi udstyr hos Føniks Computer

Du finder næsten alt inden for hi-fi udstyr der er håndholdt og bærbart online hos os til altid konkurrencedygtige priser fra de bedste producenter på markedet. Vi har et kæmpe online udvalg af de bedste produkter af høj kvalitet og du kan derfor finde lidt af hvert online hos Føniks Computer. Kig vores udvalg igennem lige her på siden og find lige præcis det du leder efter her.