Resultater: 28
Resultater: 28


loader

Hør musik på farten med en MP3 afspiller

Hos Føniks Computer finder du et udvalg af MP3 afspillere i forskellige størrelser og farver inden for bærbart og håndholdt Hi-Fi udstyr. Med en MP3 afspiller kan du have al din yndlingsmusik med dig på farten i ren MP3 stil som de tidlige 2000er, hvor du kan forvente at vores mange modeller af MP3 afspillere ikke kun er nemme at betjene med de fleste modeller har også en lang batteritid, så du kan høre musik i flere timer af gangen. 

Denne klassiske måde at lytte til musik på er stadig lige så populær nu som i gamle dage og det er ikke et under da MP3 afspillere er perfekte til træning, lange gåture og rejser i offentlig transport. Du finder derfor et større udvalg af MP3 afspillere her på siden hvor vi blandt andet har MP3 afspillere fra Apple, Sony, YARVIK og GRUNDIG. Er du interesseret i en ny MP3 afspiller, så er du kommet til det rette sted. Se nærmere på udvalget her på siden og find en MP3 afspiller, der passer til dig og dine behov.

Et stærk alternativ til både nymoderne og retro håndholdt Hi-Fi udstyr

En MP3 afspiller er et stærk alternativ til både de nymoderne håndholdte Hi-Fi udstyr som Sony Walkman og de mere retro alternativer som Walkman til kassettebånd