Er du på udkig efter en prisvenlig computer oplader eller en strømadapter til din bærbare computer, er du kommet til det helt rette sted. Her på siderne finder du et omfattende udvalg af strømadaptere og opladere til både bærbare computere og PC. Vi har et stort sortiment af computer opladere, der passer til de velkendte computermærker, og der er derfor god chance for, at vi fører netop den variant, du skal bruge. Lyder det som noget for dig, så tag et kig på hele vores udvalg på siderne her, og find den rette model.

Resultater: 880
Resultater: 880






loader

Billige computer opladere og strømadaptere til bærbar og PC

Hos Føniks Computer ved vi, hvor vigtigt det er med en høj produktkvalitet, når det kommer til elektronik. Dette gælder naturligvis også for computer opladere og strømadaptere til bærbar og PC. Vi har derfor bestræbt os på at samle et bredt sortiment af produkter fra branchens mest erfarne og populære producenter. Du kan blandt andet finde varianter fra mærker som Lenovo, Dell, DELTACO og MicroBattery, der alle er kendte for deres høje kvalitetsstandarder. Hvad end du skal bruge en særlig kraftfuld bærbar/PC strømadapter til erhverv eller en billig computer oplader til din studiebærbar, er dette udvalget for dig. Vi har samlet varianter i begge ender af prisskalaen, så du uanset behov kan finde den rette model.

Med vores filterfunktion til højre på siden kan du nemt og hurtigt gøre søgningen mere specifik, så den passer til dine kriterier. Her kan du for eksempel vælge prisklasse, producent, kompatibilitet, formfaktor m.m. Er du i tvivl om, hvilken computer oplader eller strømadapter til bærbar / PC du skal bruge, er vores serviceteam desuden altid glade for at hjælpe dig på rette vej. Du kan både kontakte os via vores chatfunktion, e-mail og telefonisk.

Find den optimale computer oplader

Hvis din originale computer oplader er gået i stykker, er det vigtigt hurtigt at få skaffet en ny på grund af den begrænsede batterilevetid. Men inden du køber en ny oplader til din computer, bør du tage dig tid til at finde den model, der oplader din computer på den mest optimale måde. Her er særligt vigtigt at være opmærksom på, hvor mange watt din nye oplader bør have. Watt fortæller noget om, hvor meget energi der bruges pr. sekund. Du kan finde oplysningen om, hvor mange watt din nye oplader bør have, ved at kigge på din originale oplader. I tilfælde af, at du har mistet denne, kan du ofte finde informationen på din computer. Det står nemlig gerne under bunden også. Informationen kan i nogle tilfælde være angivet i volt (V) og ampere (A). Ved at gange de to aflæste tal sammen, vil du finde frem til, hvor mange watt dine nye oplader skal have. For at få det optimale ud af din nye computer oplader er vigtigt at vælge en oplader, der leverer de rigtige watt. Hvis din nye computer oplader ikke har nok watt, vil din computer ikke kunne lade ordentligt op. Hvis den derimod har for mange watt, vil der i nogle tilfælde kunne ske skade på opladeren eller computeren.

Vær opmærksom på computer opladerens outputstik

Der findes mange variationer af computere og computer opladere. Selv inden for det samme mærke af bærbare PC’er findes der forskellige opladertyper. Derfor er det også vigtigt at finde en PC oplader med det korrekte outputstik. Outputstikket er det, der skal sættes ind i din computer, når den skal lades op.

Flere og flere bærbare computere laves i dag med USB-C porte, der også bruges til opladning. Men variationen er stadig stor. Hvis du er i tvivl om, hvilken oplader der passer til din computer, kan du kontakte vores kundeservice i chatfunktionen, så står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Du har også mulighed for at købe en universel computeroplader. Dette er en pakkeløsning, der kommer med en række forskellige outputstik, så du blot skal sætte det outputstik på, der passer til din computer. Når du vælger en universaloplader, skal du dog fortsat være opmærksom på at vælge en model, der leverer de rigtige watt.

Få strøm på farten med en ny computer oplader

Det er ikke altid, at man har muligheden for at være i nærheden af en stikkontakt, når man bruger sin bærbare computer. Det kan derfor være besværligt at få den opladt i løbet af dagen. Hvis du bruger meget tid på transport og ofte har din computer med ud i verden, vil du med fordel kunne overveje at investere i en bilstrømadapter. Med en bilstrømadapter kan du tilslutte din computer oplader til din bil og derved oplade, imens du er på farten.

Hvis du ofte rejser med din bærbare computer eller bruger den forskellige steder i løbet af dagen, ugen eller året, kan det også være en fordel at have en ekstra computer oplader. Dette giver dig nemlig mulighed for altid have én computer oplader liggende i din arbejdstaske og en anden installeret derhjemme ved skrivebordet. På den måde er du fri for at skulle huske din oplader, når du skal pakke din taske. Hvad end du mangler en ekstra oplader til livet på farten, eller du har mistet din originale oplader, så kan du finde en god computer oplader af høj kvalitet hos Føniks Computer. Vi står desuden klar til at hjælpe dig med at finde lige netop den computer oplader, der er kompatibel med din bærbare PC, i chatfunktionen, på telefonen og via e-mail.