Problemer med at finde den rette arbejdsposition? Hos Føniks Computer har vi et stort sortiment af laptop standere. En bærbar stander løfter din computer og giver dermed en mere ergonomisk siddeposition til gavn for ryg og skulder. Du kan finde bærbar standere i god kvalitet fra et væld af forskellige producenter i vores bredde udvalg. Uanset om du skal bruge en laptop stander til en Chromebook, notebook eller en gamer bærbar, kan du finde en passende model her på siden. Hos Føniks Computer har vi gratis fragt og udvidet returret, så du altid får en nem og sikker købsoplevelse, uanset om du leder efter en laptop stander eller et andet produkt.

Resultater: 149
Resultater: 149


loader

Få en mere komfortabel arbejdsdag med en bærbar stander

Sammenlignet med de mange højteknologiske produkter, vi sælger hos Føniks Computer, er en laptop stander ikke det mest avancerede produkt. En bærbar holder kan dog alligevel godt ende med at blive noget af det mest gavnlige computertilbehør, som du nogensinde har investeret i. En bærbar stander bruges til at hæve positionen på din bærbare computer. At dette er nødvendigt skyldes, at de fleste har en tendens til at sidde foroverbøjet over deres bærbare computer – et problem, der kan være særligt stort, hvis man hverken kan justere højden på sin stol eller sit bord.

En laptop stander gør dog mere end blot at hæve din bærbar. Et laptop stativ vinkler også computeren en smule, så skærmen bliver mere opretstående mod, at tastaturet i stedet hælder med omtrent 25 grader (nogle modeller lader dig endda selv justere hældningen). Det giver næsten automatisk en mere ret ryg og en langt mere behagelig arbejdsposition. Særligt hvis du arbejder mange timer foran din laptop på daglig basis, kan en bærbar stander mindske belastningen af nakke- og skulderregionen betydeligt og give en mere komfortabel arbejdsdag. For bedst mulig vejledning vedrørende korrekte siddepositurer, bør man altid konsultere fagpersoner, men overordnet gælder følgende tommelfingerregler:

Hoved og skulder bør holdes i en neutral og opretstående positur.

Ryggen bør være afslappet og støttet af et ryglæn.

Albuer bør holdes tæt ved kroppen og med en vinkel på et sted mellem 90 og 120 grader.

Forbedr dit hjemmekontor med en laptop stander

I vores store udvalg af laptop standere kan du også finde kompakte og sammenfoldelige modeller. Disse er meget praktiske til forretningsrejser og ferie, da de lader dig arbejde eller slappe komfortabelt af foran din bærbar, uanset hvor du befinder dig. Men når det er sagt, så vil langt de fleste nok anvende deres laptop stander enten i hjemmet eller fast på deres arbejdsplads. I den henseende har bærbarstanderen mange fordele udover de rent ergonomiske.

Tilslutter du eksempelvis eksternt keyboard og mus, kan du med din laptop stander skabe et lignende set up som med en stationær computer. At computeren nu er løftet med et laptop stativ, gør det også nemmere at holde styr på kablerne til de eksterne enheder som eksempelvis en printer. Flere bærbar standere har eksempelvis huller bagpå, du kan bruge til at holde styr på dine kabler og ledninger, hvilket skaber langt mere plads på skrivebordet og mindsker risikoen for, at du ved en fejl vælter kaffen ud over tastaturet eller en vigtig rapport. Nogle af vores laptop standere kommer endda med separate USB-porte for nemmere tilslutning af eksterne enheder. Når du skal vælge den rette bærbar stander til dit hjemmekontor, bør du derfor overveje følgende:

Størrelse – passer standerens mål med din bærbar? Det kan betale sig at måle efter.

Ekstrafunktioner – har du behov for ekstra køling, kabelhåndtering eller USB-porte? Det kan ofte være smart, men omvendt er der ikke behov for at betale for funktioner, der ikke er nødvendige.

Design – skal din laptop stand matche rummets design, eller er det ligegyldigt?

Bærbar standere kan holde temperaturen nede

De fleste kender nok til, at ens bærbare computer undertiden kan blive ganske varm, hvis man arbejder med den i sit skød. Det gælder særligt, hvis man arbejder med krævende opgaver såsom billed- og videoredigering eller spiller de nyeste spil på sin bærbar. Helt simpelt skyldes det, at den kompakte laptop ikke har lige så store blæsere og samme muligheder for luftgennemstrømning som den større stationære PC.

Heldigvis kan også dette problem afhjælpes med en bærbar stander. Visse laptop standere kommer med indbyggede blæsere, der giver ekstra nedkøling af den bærbare computer. Dette kan være med til at forbedre ydelsen, da computeren ved for høje temperaturen begynder at skrue ned for ydeevnen. Samtidig reduceres levetiden på computerens komponenter, hvis de udsættes for kontinuerligt høje temperaturer. Så selv hvis den ekstra afkøling ikke fører til en umiddelbar forskel i computerens ydelse, kan den godt komme til gavn på den længere bane.

Stort udvalg af bærbar standere hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer bestræber vi os altid på at have et varieret udvalg, så du kan finde lige præcis de produkter, der passer til dine unikke behov. Det gælder også for bærbar standere, hvor vi altid arbejder på at skaffe nye modeller og sikre konkurrencedygtige priser på hele vores sortiment. Vi har modeller fra en lang række producenter som Targus, Twelve South, Cooler Master, Satechi, ALOGIC, Kensington, Bakker, R-GO og mange andre. De forskellige bærbar standere kommer i mange varianter og passer til laptops fra producenter som Lenovo, Acer, ASUS, HP, MSI m.m.

Når det kommer til design, størrelse og funktioner, har du også mange valgmuligheder. Elegante hvide modeller eller stilrent sort, justerbar hældning og højde, kabelhåndtering, indbyggede blæsere og USB-porte – uanset hvilken laptop holder du søger, kan du med al sandsynlighed finde det på siden her. Vi har desuden også praktiske standere til tablets, der nemt kan pakkes i tasken eller kufferten og komme med på rejsen.

Som altid får du fri fragt og hurtig levering, når du bestiller en bærbar stander hos Føniks Computer. Vi bestræber os på, at alle skal have en nem og tryg købsoplevelse, så du kan altid finde grundig information om den individuelle bærbar holder på produktsiden. Skulle du alligevel ende med at fortryde dit køb, har vi hele 3 ugers fortrydelsesret.